Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:55 04.11.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Моля да си кажете мнението...нови  
Автор Sburkan (...не много)
Публикувано15.01.06 01:29

Твърди че ме обича...от 3 години сме заедно..в началото не ми се искало толкова но сега страшно много искам точно тя да ми прави френска любов, а тя не иска. Гадно й било да лапа кур въобще..не конкретно моя(както казва тя милата)... Та как така хем да казва, че ми харесвам оная работа и че ме обичала и хем да й става гадно като си помисли за свирки? Какво мислите?.....

The Chase Is Better Than The Catch!

Тема Re: Моля да си кажете мнението... [re: Sburkan]  
Автор acid947 (Highlander)
Публикувано15.01.06 01:31

Уви, пич - има и такива дев0йки, дет0 не м0гат да свикнат с кура в устата - н0 ти ак0 я 0бичаш - не се к0си - не т0ва е най-важн0т0...

Under Construction...

Тема Re: Моля да си кажете мнението...нови [re: acid947]  
Автор Sburkan (...не много)
Публикувано15.01.06 01:56

Може би я обичам..щото миналата година докато бяхме скъсали...бях с една друга дето направо ми се молеше да ми го лапа...аз аз-нееее (знам ли защо)

The Chase Is Better Than The Catch!

Тема Ама как ти се молеше?нови [re: Sburkan]  
Автор ПOЛУидиoтчeтo (тиква)
Публикувано15.01.06 12:39

Моля те, дай да ти лапна божествения кур!? Сериозно питам, че да знам, ако много ми се прииска да лапна нечий какво да не правя, за да постигна успех, ако той много се дърпа.

Стига простотии бе, тате!

Тема Re: Моля да си кажете мнението...нови [re: Sburkan]  
Автор Paradise Lost (мрАсник)
Публикувано15.01.06 12:42

Измий си го

Автор franny_glass (минаващ)
Публикувано15.01.06 12:59

остави се, всякакви ги има, аз пък познавах един, който не даваше да му правят свирки, щото това унижавало жената.
зависи какъв опит има преди, ако някой я е карал да му прави свирки и го е правил по кофти начин - сексът е финна материя, може да се получат повреди за дълго от една изпусната дума.
въпрос на поднасяне на молбата. има много начини да си поискаш свирка. лично аз смятам, че когато има истинска интимност няма проблеми с нищо, стига да доставя удоволствие и на двамата. и да няма унизени и оскърбени. и да се чувства добронамереност и от двете страни. и да няма властови игри.

Тема Предложение, което може и да помогне...нови [re: Sburkan]  
Автор mizrahi (Човек)
Публикувано15.01.06 15:16

Доста ще помогне да се отърве от притесненията й, ако са свързани с някакви "хигиенни съображения" ако просто се напъхате под душа и там нещата могат да се случат - при толкова много вода, сапун и прочее, няма да има НИКАКВО неприятно усещане. Естествено наблегни на играта и възбудата а не й натиквай веднага главата надолу...
Ако не иска пак има два варианта :

1. Не я привличаш достатъчно силно сексуално и ти хвърля прах в очите по причини, които само тя си знае...
2. Има си психичен проблем жената и това няма да се оправи. В този случай по добре й дай пътя - много е депресиращо да живееш с гадже, което не те желае и харесва физически... Всъщност, това може да направиш и в първия случай :)

П.П. Апропо, ти правил ли си й френска?

Автор Pablo (krustnik)
Публикувано15.01.06 16:37

mi ima jeni koito sa malko zadrusteni i neiskat da lapat kur,prosto tia jeni sa konservativni,az sum imal takiva,ne se shashkai ama tia ako ta obicha mnogo vsichko shte lapne zaradi TEB!!!!!!!!xspomni go tova ot men,edna jena obicha li te vsichko shte ti dada

Jivei taka che kato umresh i grobarite da plachat na groba ti

Автор Lychezara ()
Публикувано16.01.06 19:44

Може като начало да замените лапането с целувки, обикновено тогава всичко става от само себе си и много, много по-хубаво, отколкото си виждал или чувал, защото е любов.

Редактирано от Lychezara на 16.01.06 19:56.

Автор HAДEЖДA™ (dum spiro spero)
Публикувано16.01.06 19:55

Ми нормално бе сбъркания, трябва ли всичко което харесваме, непременно да си го слагаме в устата??????? аре бегай в час че пишат неизвинени отсъствия

НА ТОЗИ СВЯТ НАЙ – ВИСОКА ЛИХВА НОСЯТ СПЕСТЕНИТЕ НЕРВИ

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.