|
Тема
|
Моите коледни преживявания
|
|
Автор |
Virgo (Тайпан) |
Публикувано | 23.12.05 13:49 |
|
Виждам, че тук доста се пише та и аз да си покажа магарията
Та моята идеална коледна нощ е секс с непознат. Няма нищо по-интересно от тръпката да спиш с някой, който дори не познаваш. Това ми сподели кака Цецка от 7-мия етаж и аз реших да си направя подобен подарък миналата коледа. Забравих обаче да питам кака Цецка откъде да го докарам тоя непознатия и въобще някои от детайлите ми се изгубиха заплесната от идеята за секс с непознат на бъдни вечер.
На следващата сутрин с химикал и тефтер в ръка отидох до 7-мия етаж и звъннах на вратата на кака Цецка. Тя излезе по-страшна и от героините в най-смелите фантазии на Хичкок и проскърца нещо за роднините ми и .... аз бавно се понесох надолу по стъпалата.
Реших на всяка цена да опитам и без помощта на кака Цецка. Излязох да потърся някой непознат и точно пред входа ми се изпречи интернет-кафе. Казвам си - ха, може и тук да се предлагат такива.
Ще ви спестя описанието как стигнах до търсене по интернет на непознатия. Предимството беше, че наистина ще е абсолютно непознат.
Запознах се с 50 мъже на различни възрасти. Направих си една табличка и постепенно от 50 станаха 20. Започнахме и снимки да си разменяме и стигнах до 5. На 24 в 10 вечерта бяха двама и точно в 11 вече беше един.
Отидохме да се срещнем на уговорено място и .........
(предположете какво се случи пък аз ще ви доразкажа после)
Редактирано от Virgo на 23.12.05 14:57.
| |
Тема
|
Re: Предложение за коледната нощ
[re: Virgo]
|
|
Автор |
ss_ (докторче) |
Публикувано | 23.12.05 13:53 |
|
В момента той пише с твоята регистрация, защото те е направил на суджуци?
Tryker has collapsed and lies in ruins.
| |
|
Може да има няколко продължения:
1. Оказа се, че се срещна с... мъжа си! След като "споделихте" няколко шамара и ритника, все пак желанието ви за секс надделя и като се завърнахте в 20-квадратната ви боксониера, паднаха тапетите от тръшкане при секса (все пак паднахте няколко пъти от леглото в страстта си).
2. Попадна на един грозен като смъртта 40-годишен алкохолик, който водеше и двама свои приятели (единия млад алкохолик, който всъщност щракал на компютъра при свалката). Е,... докато успееш да гъкнеш, тия ти скочиха и те отнесоха в една запустяла къща. Там така здраво те разковаха от секс, че още си мислиш, че някой е запалил пожар в путката ти, а всеки път, като отидеш по голяма нужда, имаш чувството, че разтоварваш смосвал с баластра.
3. Попадна на едно старо гадже и се отдадохте на лаф и спомени до зори...
Е... ако се сетя още нещо, ще го допиша!
| |
Тема
|
Re: Предложение за коледната нощ
[re: ss_]
|
|
Автор |
Virgo (Тайпан) |
Публикувано | 23.12.05 14:33 |
|
Всъщност аз пиша от друго измерение. Той се опита да ми изкопчи паролата за дир.бг, но аз бях твърда и непреклонна.......
Ах, защо направиха автоматично влизането в клубовете. Сега можеше да не съм на суджуци и да си бях спомнила паролата   
| |
|
М да
І вариант - всъщност това беше вече бившия ми мъж. Повода не беше коледното приключение, а празника на колежката 8-ми март. Отиде да изпрати една колежка и до ден днешен още не се е върнал....... Аз пък тогава срещнах Калчо, но за него ще ви разправям друг път
ІІ вариант - близо си до истината, обаче втория не беше млад алкохолик от мъжки пол, а младо момиче. Из една огромна и необятна източна страна й казваха Снегурочка.
ІІІ вариант - всъщност това бивше гадже как да го бях забравила, като не си го спомнях.......
Редактирано от Virgo на 23.12.05 15:33.
| |
|
|
|
|