Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:11 16.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема Кога може да се разчитанови  
Автор _Shining_ ()
Публикувано22.12.05 23:53

на един мъж? Докато все още се надява на нещо от страна на жената? А ако стане ясно, че няма нищо да получи от нея? Дали пак ще продължава да си предлага услугите доста често и без да са искани? Или няма смисъл да се хаби над загубени каузи.

Ето върху това си мисля сега. Има или няма такъв мъж - да може да помага и да се разчита на него без да желае секс в замяна.

Тема Re: Кога може да се разчитанови [re: _Shining_]  
Автор HAДEЖДA™ (dum spiro spero)
Публикувано23.12.05 00:09

Има, защо да няма, лично аз имам няколко такива подръка, е да не чак зорлем да си навира услугите, ама при нужда - винаги са се отзовавали.вярно с един-двама от тях в миналото къде за по-кратко, къде за по-дълго сме имали и сексуални контакти, ама то си е останало назад във времето, без шанс за повторение.

НА ТОЗИ СВЯТ НАЙ – ВИСОКА ЛИХВА НОСЯТ СПЕСТЕНИТЕ НЕРВИ

Тема Re: Кога може да се разчитанови [re: HAДEЖДA™]  
Автор _Shining_ ()
Публикувано23.12.05 00:15

Да, май само на този тип мъже да се разчита.

Но аз имах предвид един друг. Запознавате се, явно те харесва и се започва с навирането даже без да го искаш. Докато не разбере, че нищо няма да получи в замяна. Та дали и след това ще продължи с това внимание или ще изчезне при първа възможност? Май е второто . Поне имах такъв случай преди месец и сега за това се сетих

Автор Analizator (невъзможна)
Публикувано23.12.05 00:16

"Е те такова животно нема"-майтапя се !
Има мъже на които може да се разчита,без в замяна да искат или да се надяват на секс,това със сигурност.Но те са рядка порода.Повечето гаранция си мислят каква ще е креватната гимнастика с теб.

Никога не казвай"НЕ МОГА",няма нищо невъзможно!

Тема Re: Кога може да се разчитанови [re: Analizator]  
Автор _Shining_ ()
Публикувано23.12.05 00:17

Първият тип да не фигурира вече в червената книга?

Автор Лyцифep (светлина)
Публикувано23.12.05 00:20

Не знам, на мен не може. Голям шибаняк съм.

Тема Re: Кога може да се разчитанови [re: Лyцифep]  
Автор _Shining_ ()
Публикувано23.12.05 00:22

Истината и само истината, м?

Автор Лyцифep (светлина)
Публикувано23.12.05 00:23

Винаги.

Автор HAДEЖДA™ (dum spiro spero)
Публикувано23.12.05 00:25

е да права си, от тоя тип точно една бройка познавам, но това явно е изключението, което потвърждава правилото, и защото от близо 15 години се познаваме, мисля че просто някакъв навик му е станало ей така от време на време да звънка да пита дежурното "как е", да си разменим 5-6 празни думи и разговора почти винаги завършва : "хубаво, ако има нещо - звънни ми"

НА ТОЗИ СВЯТ НАЙ – ВИСОКА ЛИХВА НОСЯТ СПЕСТЕНИТЕ НЕРВИ

Тема Re: Кога може да се разчитанови [re: Analizator]  
Автор zlodeika (eнтусиаст)
Публикувано23.12.05 00:27

Че те двете неща са си съвсем различни.Желанието за секс няма много общо с готовността да ти помогне с нещо.Второто е до тип характер или възпитание,може би.

Мина тук една злодейка,..
надращи бързо и...офейка

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.