|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема
|
Кога може да се разчита
|
|
Автор |
_Shining_ () |
Публикувано | 22.12.05 23:53 |
|
на един мъж? Докато все още се надява на нещо от страна на жената? А ако стане ясно, че няма нищо да получи от нея? Дали пак ще продължава да си предлага услугите доста често и без да са искани? Или няма смисъл да се хаби над загубени каузи.
Ето върху това си мисля сега. Има или няма такъв мъж - да може да помага и да се разчита на него без да желае секс в замяна.
| |
Тема
|
Re: Кога може да се разчита
[re: _Shining_]
|
|
Автор |
HAДEЖДA™ (dum spiro spero) |
Публикувано | 23.12.05 00:09 |
|
Има, защо да няма, лично аз имам няколко такива подръка , е да не чак зорлем да си навира услугите, ама при нужда - винаги са се отзовавали.вярно с един-двама от тях в миналото къде за по-кратко, къде за по-дълго сме имали и сексуални контакти, ама то си е останало назад във времето, без шанс за повторение.
НА ТОЗИ СВЯТ НАЙ – ВИСОКА ЛИХВА НОСЯТ СПЕСТЕНИТЕ НЕРВИ
| |
|
Да, май само на този тип мъже да се разчита.
Но аз имах предвид един друг. Запознавате се, явно те харесва и се започва с навирането даже без да го искаш. Докато не разбере, че нищо няма да получи в замяна. Та дали и след това ще продължи с това внимание или ще изчезне при първа възможност? Май е второто . Поне имах такъв случай преди месец и сега за това се сетих 
| |
|
"Е те такова животно нема"-майтапя се !
Има мъже на които може да се разчита,без в замяна да искат или да се надяват на секс,това със сигурност.Но те са рядка порода.Повечето гаранция си мислят каква ще е креватната гимнастика с теб.
Никога не казвай"НЕ МОГА",няма нищо невъзможно!
| |
|
Първият тип да не фигурира вече в червената книга? 
| |
|
Не знам, на мен не може. Голям шибаняк съм.
| |
|
Истината и само истината, м? 
| |
|
Винаги.
| |
Тема
|
Re: Кога може да се разчита
[re: _Shining_]
|
|
Автор |
HAДEЖДA™ (dum spiro spero) |
Публикувано | 23.12.05 00:25 |
|
е да права си, от тоя тип точно една бройка познавам , но това явно е изключението, което потвърждава правилото , и защото от близо 15 години се познаваме, мисля че просто някакъв навик му е станало ей така от време на време да звънка да пита дежурното "как е", да си разменим 5-6 празни думи и разговора почти винаги завършва : "хубаво, ако има нещо - звънни ми"
НА ТОЗИ СВЯТ НАЙ – ВИСОКА ЛИХВА НОСЯТ СПЕСТЕНИТЕ НЕРВИ
| |
|
Че те двете неща са си съвсем различни.Желанието за секс няма много общо с готовността да ти помогне с нещо.Второто е до тип характер или възпитание,може би.
Мина тук една злодейка,..
надращи бързо и...офейка
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
|
|
|