Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:57 05.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема ...за мъжката сексуалност след 40нови  
Автор Meihua (търсеща)
Публикувано13.12.05 05:35

Споделете мисли за разликата между мъжа на 20 и мъжа на 40 в леглото. Опитът ми до тук е ограничен строго в първата група, но сега флиртувам с мъж двойно по-възрастен от мен. Интересно ми е какво би било...

Тема Re: ...за мъжката сексуалност след 40нови [re: Meihua]  
Автор matiya (MAMA NA DAVID)
Публикувано13.12.05 06:06

Zdravei.Az sam bila s hora mejdu dvete vazrasti i da ti kaja chestno,sega i maja mi na 39 i sam mnogo dovolna ot seksualniya ni savmesten jivot.Mnogo po znaeshti,izdrajlivi,otkriti,znaqt kakvo iskat ot edna vrazka, abe vaobshte i duma ne moje da stava za sravnenie,da ne se obijdat po mladite ama si e taka.E nyakoi shte kajat da ama 40 godishen,40 ama 20 godishnite hich ne go vdigat pred negoaide sas zdrave,yspeh i da spodelish rezultatite

Автор nosferatuska (нощна)
Публикувано13.12.05 08:55

Дерзай смело Мъжете на тази възраст умеят да оценят една жена като никой друг ! Убедена съм , че няма да останеш разочарована

Тема Има един начин да разберешнови [re: Meihua]  
Автор Virgo (Тайпан)
Публикувано13.12.05 09:15

и той е ПРОБА. Пък и да ти кажа годините не са кой знае от какво значение.
Виж, ако питаш за 80 годишен тогаз работата е ясна....

Тема Ами вземи я изпробвайнови [re: Meihua]  
Автор Kиpчo Meнтaтa (нервен)
Публикувано13.12.05 09:42

Еххх.... а бяхме млади....
Ето бе, мила, аз съм на 40 и ... Ами не се чувствам инпотентен. Е, не съм като на 20, но и сега се справям... Всеки ден правя секс поне по веднъж, често и по два - три пъти на ден. Качеството ми се струва да е по-добро, все пак опита си казва думата...
Но дайте да не се заблуждаваме, двадесетгодишните са със стегнати и свежи тела, кожи ... на 40 човек е поотпуснат, кожата му е поувяхнала, по-тромав е, колкото и да се старае във фитнеса. Ако на 20 г. можех да правя секс по 5-10 пъти за една вечер, сега не бих се справил повече от три пъти. С една дума, 40 -г. може да задоволи без проблем една жена, 20- г. - повече... Абе младото си е младо!!!
Все пак, хвалейки се, не трябва да губим чувство за реалност.

Тема Re: Ами вземи я изпробвайнови [re: Kиpчo Meнтaтa]  
Автор Misla (минаващ)
Публикувано13.12.05 09:54

Може би си зависи и от човека и обстоятелствата , но ми се струва ,че на по зряла възраст е по мързеливо и липсва този стръвнишки хъс и буиство , отколкото при по младо момче , но това не значи ,че не е добре с по зрял.

Автор Smile (мълчалива)
Публикувано13.12.05 10:12

И на 20 и на 40 могат да го правят повече от веднъж, но могат и само веднъж. Няма правило. Единствения извод за мен е, че мъжът на (или около 40) знае как да достави удоволствие на една жена, не бърза да притупа нещата и е убеден, че секса не се състои само във възвратно-постъпателните движения с добра амплитуда. Младите мъже в повечето случаи гледат да докажат, че могат, а по-възрастните може и да засекат, но определено ще те докарат до върха.
И още нещо - мъжът около 40 знае как да гушка.

Тема Че коя пъкнови [re: Kиpчo Meнтaтa]  
Автор Smile (мълчалива)
Публикувано13.12.05 10:15

ще иска 5-10 пъти на вечер Три пъти са повече от достатъчни. Задоволяването на жената не идва от количеството, а от качеството.

Тема Re: ...за мъжката сексуалност след 40нови [re: Smile]  
Автор Бpeт (лейди)
Публикувано13.12.05 10:49

Зад това мнение заставам с всички крайници

Dann bleibt uns doch das schöne gelle Lachen

Автор kotaranko ((хулиганко))
Публикувано13.12.05 11:13

Зависи само от мъжа. Може да бъде торба и на 20 и на 40 както и некадърен в легото независимо от възраста. Разбира се повечето жени препочитат 20 г. 40 са си 40 все пак ! Най малкото действат стряскащо като цифра на повечето хора Затова и питаш тук.

Дзверски ми се ...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.