|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
...за мъжката сексуалност след 40
|
|
Автор |
Meihua (търсеща) |
Публикувано | 13.12.05 05:35 |
|
Споделете мисли за разликата между мъжа на 20 и мъжа на 40 в леглото. Опитът ми до тук е ограничен строго в първата група, но сега флиртувам с мъж двойно по-възрастен от мен. Интересно ми е какво би било...
| |
Тема
|
Re: ...за мъжката сексуалност след 40
[re: Meihua]
|
|
Автор |
matiya (MAMA NA DAVID) |
Публикувано | 13.12.05 06:06 |
|
Zdravei.Az sam bila s hora mejdu dvete vazrasti i da ti kaja chestno,sega i maja mi na 39 i sam mnogo dovolna ot seksualniya ni savmesten jivot.Mnogo po znaeshti,izdrajlivi,otkriti,znaqt kakvo iskat ot edna vrazka, abe vaobshte i duma ne moje da stava za sravnenie,da ne se obijdat po mladite ama si e taka.E nyakoi shte kajat da ama 40 godishen,40 ama 20 godishnite hich ne go vdigat pred nego aide sas zdrave,yspeh i da spodelish rezultatite
| |
|
Дерзай смело Мъжете на тази възраст умеят да оценят една жена като никой друг ! Убедена съм , че няма да останеш разочарована
| |
Тема
|
Има един начин да разбереш
|
|
Автор |
Virgo (Тайпан) |
Публикувано | 13.12.05 09:15 |
|
и той е ПРОБА. Пък и да ти кажа годините не са кой знае от какво значение.
Виж, ако питаш за 80 годишен тогаз работата е ясна....
| |
|
Еххх.... а бяхме млади....
Ето бе, мила, аз съм на 40 и ... Ами не се чувствам инпотентен. Е, не съм като на 20, но и сега се справям... Всеки ден правя секс поне по веднъж, често и по два - три пъти на ден. Качеството ми се струва да е по-добро, все пак опита си казва думата...
Но дайте да не се заблуждаваме, двадесетгодишните са със стегнати и свежи тела, кожи ... на 40 човек е поотпуснат, кожата му е поувяхнала, по-тромав е, колкото и да се старае във фитнеса. Ако на 20 г. можех да правя секс по 5-10 пъти за една вечер, сега не бих се справил повече от три пъти. С една дума, 40 -г. може да задоволи без проблем една жена, 20- г. - повече... Абе младото си е младо!!!
Все пак, хвалейки се, не трябва да губим чувство за реалност.
| |
|
Може би си зависи и от човека и обстоятелствата , но ми се струва ,че на по зряла възраст е по мързеливо и липсва този стръвнишки хъс и буиство , отколкото при по младо момче , но това не значи ,че не е добре с по зрял.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Smile (мълчалива) |
Публикувано | 13.12.05 10:12 |
|
И на 20 и на 40 могат да го правят повече от веднъж, но могат и само веднъж. Няма правило. Единствения извод за мен е, че мъжът на (или около 40) знае как да достави удоволствие на една жена, не бърза да притупа нещата и е убеден, че секса не се състои само във възвратно-постъпателните движения с добра амплитуда. Младите мъже в повечето случаи гледат да докажат, че могат, а по-възрастните може и да засекат, но определено ще те докарат до върха.
И още нещо - мъжът около 40 знае как да гушка.
| |
|
ще иска 5-10 пъти на вечер Три пъти са повече от достатъчни. Задоволяването на жената не идва от количеството, а от качеството.
| |
Тема
|
[re: Smile]
|
|
Автор |
Бpeт (лейди) |
Публикувано | 13.12.05 10:49 |
|
Зад това мнение заставам с всички крайници
Dann bleibt uns doch das schöne gelle Lachen
| |
Тема
|
|
|
Автор |
kotaranko ((хулиганко)) |
Публикувано | 13.12.05 11:13 |
|
Зависи само от мъжа. Може да бъде торба и на 20 и на 40 както и некадърен в легото независимо от възраста. Разбира се повечето жени препочитат 20 г. 40 са си 40 все пак ! Най малкото действат стряскащо като цифра на повечето хора Затова и питаш тук.
Дзверски ми се ...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|