Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:03 12.11.24 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
Тема А стига сте работили!нови  
Автор glupcho (прасковка :))
Публикувано24.11.05 17:01

Давайте да сипвам по едно малко и да ви питам.
Завистливи ли сте?
И да не каже някой , че не е ебателно. Така да го кажем. Имате другарче, с което споделяте тези тайни (ебателните). Да, ама на него му се случва по- често, по- интересно, по фантазно. Или така ви се струва.
Та завистливи ли сте? Колко?

Тема Re: А стига сте работили!нови [re: glupcho]  
Автор Brave_bg (антидепресант)
Публикувано24.11.05 17:04

Аз не съм, важното е любов да има, пък на мен ми стига да ми разкаже детайлно и вдъхновено как какво къде и прочее... с чисто научна цел разбира се... за статистиката.
Пък току виж накрая се награбим с другарчето (щото аз съм от тия дето нямат задръжки да си спят с другарчетата, и второ - всичките ми ебателносподелители другарчета са момиченца)

Coitu(s) - ergo sum!

Автор leasy (нежна)
Публикувано24.11.05 17:06

За мен - голяма Финландия с доматен сок
Аз май с голям кръг другарчета си споделям ебателните тайни. Когато подочуя нещо, възбуждащо въображението /а и не само него/, започва да ме човърка едно такова... но подхождам с чисто любопитство, разпитвам за пикантните детайли и така И без това си имам прилично активен сексуален живот, защо да завиждам за нещо, което ако желая, мога винаги да пробвам?

Редактирано от leasy на 24.11.05 17:09.

Автор Sarfa (обичащ)
Публикувано24.11.05 17:08

С никого не споделям - проява на лош вкус е(според мен).
А и за какво да завиждам , като това само от мен си зависи...

Автор kotaranko ((хулиганко))
Публикувано24.11.05 17:08

Ама как беее.. Тук такива хора няма
...

Любител на порочни мишлета!

Тема Re: А стига сте работили!нови [re: Brave_bg]  
Публикувано24.11.05 17:12

Пу, пу, усетих се , че така е стане! С разнополовите другарчета. По-скоро си мислех за другарче от същия пол. Ей на, имам си една приятелка, с която говорим за тез неща и понякога се случва (признавам аз по- често) някоя от нас да е на сухо, а другата да е във вихъра. И разказвайки да си прехапе устните, щото си дава сметка, че говори за неща, които в момента липсват на другата.
Е, аз не завиждам де, кеф ми е, нали я обичам.
Но дали всички така?

Автор Slona_sf (див)
Публикувано24.11.05 17:15

Аз завиждам на жените, че изпитват по-голямо удоволствие от мен от секса. Понякога чак ми става гадно....признах си.

Понеже съм мъж с положение, предпочитам благоразположени жени...

Тема Re: А стига сте работили!нови [re: leasy]  
Публикувано24.11.05 17:16

Голяма да е!
Да разширя малко въпроса. Онзи ден в едно кафене понаблюдавах една двойка и приятелката с тях, която беше сама. Момата се чудеше къде да се завре, докато двамата се целуваха сякаш няма да има утре. В погледа и имаше едно такова......колко ми е кофти, че съм сама а те не....

Тема Re: А стига сте работили!нови [re: Sarfa]  
Публикувано24.11.05 17:19

Защо? Според мен проява на лош вкус е да го разправяш къде ли не. Н да кажеш на най- близката си приятелка , че тази сутрин си била на гребена на вълната...какво лошо има в това?

Тема Re: А стига сте работили!нови [re: kotaranko]  
Публикувано24.11.05 17:21

Разбира се, че няма.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.