Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:00 17.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Еротично бельо?  
Автор Tzezar (новак)
Публикувано14.11.05 17:04

Въпросът ми е относно новото достижение на науката и техниката, а по - точно за прашките от желе които се свалят с език.
Някой да има някаква информация за тях или пък опит.

Тема Re: Еротично бельо?нови [re: Tzezar]  
Автор moon_rain (Кактус)
Публикувано14.11.05 17:08

не са точно от желе...от друг някакъв мат'риал са. продават се по секс магазините. тоест - единствената информация, която мога да ти дам е, че такова животно има. ама къде, колко струва, добре ли е направено...не знам. съжалявам
иначе не е трудно достъпно, де....

Повярвайте и кактусът е цвете...

Тема Какво ли не ражда човешкия ум...нови [re: Tzezar]  
Автор TPECKATA (пламтящ)
Публикувано14.11.05 17:09

Не не съм чувал за тях...
А откъде може да се започне за да се свалят (задължително ли е да се почне от точно оопределено място, или може както ти душа иска да ги ближеш за да се свалят)

Ей това да ближеш бельо не ми е сред фетишите, ама не звучи лошо Окончателно ме "втресе", дано ме пусне до утре

When the mountain is high
Just look up to the sky

Автор dru3iLa (аз съм)
Публикувано14.11.05 17:20

Веднага си представям как падат при изяждането им,като желирани бонбонки.

Автор kotaranko ((хулиганко))
Публикувано14.11.05 17:24

Желе... Ужас... По добре да ям медузи ... Ако са от шоколад обачеее... мммммм....

Любител на порочни мишлета!

Тема Re: Еротично бельо?нови [re: kotaranko]  
Автор glupcho (прасковка :))
Публикувано14.11.05 17:32

Шоколадови трудно ще се обуят, за да ги изядеш, освен ако не ги ядеш необути, ма има ли смисъл, по - добре да ти купи човек малко шоколад.
Но пък може да се нарисуват с течен шоколад. М?

Влюбена в теб

Тема Re: Еротично бельо?нови [re: glupcho]  
Автор asFARas (Teller)
Публикувано14.11.05 18:48

Айде малко да шерна експириънс с вас
Та една вечер след секс ... в добре затоплена стая, легло, и тела вече преяждащ със шоколадови бонбони се чудя как да не изперкам още повече и решавам да си правя състезание с бонбониии. Та какви са правилата ... 2 бонбона долу горе еднакво почнали да се топят(за малко да напиша потят) се слагат на долу-горе 3 пръста една от друга то4но над гърдите на полуизлегнала се по гръб жена ... та много е готино в блурнатия сумрак (със спомоществователството на Айша) да ги гледаш как се плъзгат надолу и оставят една кафява диричка ... като охлювчета ... като прибавим към това, че арената е тялото на жена с която до преди малко си правил секс ... и ти иде да дисквалифицираш и двамата ... но даваш на железния мъж в себе си малко поле на изява и продължаваш да им се наслъждаваш и да си фантазираш ... ако се замислиш и какво ли си мисли сега мацката ... става още по вулканично ... та железния мъж малко се е постопил в пещите на фантазиите си и ето, че е време да ... си лягате деца

Ей, ШшшШшШшшШът! не ми викай "хулиган си"!

Автор *Джeм* (КурволесФобия)
Публикувано14.11.05 19:14

Хъм... прецакали са ме...

Аз така ги свалям и без да са от желе... тцъ, тцъ... както винаги, губи ми се само манджата...

*

*

Тема Re: Еротично бельо?нови [re: asFARas]  
Автор glupcho (прасковка :))
Публикувано14.11.05 19:25

Просто не те е срам, не те видах овреме, че да ти кажа....ама нищо де, благодря за шернатото...защото то произведе нещо много еротично...е, да написано , но няма да забравя и ще го направя при първа възможност!

Влюбена в теб

Автор Tzezar (новак)
Публикувано15.11.05 11:31

И все пак може ли някой да каже от къде могат да се купят - мейл или адрес за контакт.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.