|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Еротично бельо?
|
|
Автор |
Tzezar (новак) |
Публикувано | 14.11.05 17:04 |
|
Въпросът ми е относно новото достижение на науката и техниката, а по - точно за прашките от желе които се свалят с език.
Някой да има някаква информация за тях или пък опит.
| |
|
не са точно от желе...от друг някакъв мат'риал са. продават се по секс магазините. тоест - единствената информация, която мога да ти дам е, че такова животно има. ама къде, колко струва, добре ли е направено...не знам. съжалявам
иначе не е трудно достъпно, де....
Повярвайте и кактусът е цвете...
| |
Тема
|
Какво ли не ражда човешкия ум...
[re: Tzezar]
|
|
Автор |
TPECKATA (пламтящ) |
Публикувано | 14.11.05 17:09 |
|
Не не съм чувал за тях...
А откъде може да се започне за да се свалят (задължително ли е да се почне от точно оопределено място, или може както ти душа иска да ги ближеш за да се свалят)
Ей това да ближеш бельо не ми е сред фетишите, ама не звучи лошо Окончателно ме "втресе", дано ме пусне до утре
When the mountain is high
Just look up to the sky
| |
Тема
|
Re: Еротично бельо?
|
|
Автор |
dru3iLa (аз съм) |
Публикувано | 14.11.05 17:20 |
|
Веднага си представям как падат при изяждането им,като желирани бонбонки.
| |
|
Желе... Ужас... По добре да ям медузи ... Ако са от шоколад обачеее... мммммм....  
Любител на порочни мишлета!
| |
|
Шоколадови трудно ще се обуят, за да ги изядеш, освен ако не ги ядеш необути, ма има ли смисъл, по - добре да ти купи човек малко шоколад.
Но пък може да се нарисуват с течен шоколад. М?
Влюбена в теб
| |
|
Айде малко да шерна експириънс с вас
Та една вечер след секс ... в добре затоплена стая, легло, и тела вече преяждащ със шоколадови бонбони се чудя как да не изперкам още повече и решавам да си правя състезание с бонбониии. Та какви са правилата ... 2 бонбона долу горе еднакво почнали да се топят(за малко да напиша потят) се слагат на долу-горе 3 пръста една от друга то4но над гърдите на полуизлегнала се по гръб жена ... та много е готино в блурнатия сумрак (със спомоществователството на Айша) да ги гледаш как се плъзгат надолу и оставят една кафява диричка ... като охлювчета ... като прибавим към това, че арената е тялото на жена с която до преди малко си правил секс ... и ти иде да дисквалифицираш и двамата ... но даваш на железния мъж в себе си малко поле на изява и продължаваш да им се наслъждаваш и да си фантазираш ... ако се замислиш и какво ли си мисли сега мацката ... става още по вулканично ... та железния мъж малко се е постопил в пещите на фантазиите си и ето, че е време да ... си лягате деца

Ей, ШшшШшШшшШът! не ми викай "хулиган си"!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
*Джeм* (КурволесФобия) |
Публикувано | 14.11.05 19:14 |
|
Хъм... прецакали са ме...
Аз така ги свалям и без да са от желе... тцъ, тцъ... както винаги, губи ми се само манджата... 
**
| |
Тема
|
[re: asFARas]
|
|
Автор |
glupcho (прасковка :)) |
Публикувано | 14.11.05 19:25 |
|
Просто не те е срам, не те видах овреме, че да ти кажа....ама нищо де, благодря за шернатото...защото то произведе нещо много еротично...е, да написано , но няма да забравя и ще го направя при първа възможност!
Влюбена в теб
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Tzezar (новак) |
Публикувано | 15.11.05 11:31 |
|
И все пак може ли някой да каже от къде могат да се купят - мейл или адрес за контакт.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|