|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
МАЛОДУШНИЯ МЪЖ НИКОГА НЕ ПЕЧЕЛИ КРАСИВАТА ЖЕНА!
|
|
Автор |
uchenika_na_mudreca (пристрастен) |
Публикувано | 06.11.05 18:00 |
|
Мисля че не трябва НИКОГА да се започва с това ,че знаем, че няма да се получи ... въобще не знаем дали ще се получи
Когато бях гимназист ... уфх не беше скоро- ... видях от съседен клас едно момиче което ми хареса - хубава е , готино тяло , умна ... с една дума си казах ... ааааа тая няма да ми обърне на мен внимание ... ГОЛЯМА ГРЕШКА.
Седмица след това се сетих за откъс в един филм който ми направи голямо впечатление. Там главния герой беше в същото състояние, тогава приятелка му каза " МАЛОДУШНИЯ МЪЖ НИКОГА НЕ ПЕЧЕЛИ КРАСИВАТА ЖЕНА" и както става в приказките тя се превърна в една моя голяма Любов
Това е първия урок който искам някой ден моят син да научи от мен. Това не въжи само зца любовта и красивите жени, просто не трябва да бъдем малодушни!
А вие имате ли нужда от такъв урок днес?
Мъдростта е баланс между знанията, интелекта и човечността.<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от uchenika_na_mudreca на 06.11.05 18:02.</EM></FONT></P> Редактирано от uchenika_na_mudreca на 06.11.05 18:09.
| |
|
Ами той моят велик съгражданин го каза преди тебе: "Който ни играе, ни пичели"
Тва е истината Аз му вярвам.
П.П. а за не толкова красивите жени, само малодушните мъже ли останаха?
| |
|
Това е опасен урок :) защото има жени и жени .... ще вземе някоя малодушна душичка да посегне към красивата ябълка и като го ухапе змията този човек може никога да не се съвземе от удара. Не отричам че има доста голяма истина в тези думи но има и голям риск... за някой хора върви поговорката"Риск печели риск много може да изгуби" :)
| |
|
а прилагаш ли го на практика
Мъдростта е баланс между знанията, интелекта и човечността.
| |
|
а бе трябва да призная че има доста доза истина в това което написа, но не си ли съгласен че веднъж посегнал вече той не е малодушен, това е път който той извървява????
| |
|
чат-пат
уча се в крачка (и често се спъвам)
| |
|
аха ... като мене значи
| |
|
Сподели какъв е първия съвет,който си приготвил за щерката
| |
|
Веднъж посегнал той си е пак малодушен Ако веднъж се случи глупак да каже нещо умно, това ще го направи ли умник? А и мисля е ясно, че един и същи човек може да е малодушен, дързък, страхлив, смел, глупав, наивен, повърхностен, дълбок. Красивата жена е просто едно временно явление :) не виждам какво печеля, защо тя не се опитва да спечели мен?
А и още нещо ... има хиляди жени вписващи се в дефиницията за красива жена, която предложи. Какво се очаква от нас, да ги спечелим всичките ли?
Има много приятни за окото неща на този свят, желанието да притежаваме всички тях ни поробва.
Редактирано от Lifofso на 06.11.05 18:52.
| |
Тема
|
Re: МАЛОДУШНИЯ МЪЖ НИКОГА НЕ ПЕЧЕЛИ КРАСИВАТА ЖЕНА
[re: tantra]
|
|
Автор |
Salem (unplugged) |
Публикувано | 06.11.05 18:47 |
|
"НИКОГА не взимай по-бързия кон като тръгнете да се гоните с младежа в цветята в полята"
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|