|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
Тема
|
Голичка или рошава
|
|
Автор |
druziLa* (sysredoto4ena) |
Публикувано | 01.10.05 19:08 |
|
пусинка предпочитате мъже?!
Понеже напоследък нямам никакво време да кисна в банята и да се тоалирам в интимната област,съм дала воля на природното ми окосмяване.
Забелязсх,че сексът ми въобще не куца от този факт,а даже е по-възбуждащо- гъделичкащ.
Може би къделката си е предизвикателна все пак,как мислите?!
| |
|
Разголена :) или изцяло гола
Под формата на триъгълниче или чертичка . Храстовидните прически не са ми по вкуса, особено като се спарят :)
| |
|
Аз съм зиморничава и никога не съм спарена,дори в летните жеги.
Освен това транзитното минаване през банята води поне до подмиване.
Като каза спарено и си представих неоскубана кокошка,попарена с вряла вода.
| |
|
ами браво ;)
и все пак, поне бикини линия :))))))))))
| |
|
Абе,аз временно,но междудругото съм чувала,че някои мъже не се възбуждат от голички.
Щото като си помислиш,голата мода не е много от отдавна,а хайдутите и те са сексували,нали?!
| |
|
така е, аз също не сам отказвал на обрасла :))
говорех че от естетична гледна точка ми харесват котарани с причесчица или изцяло голички.
Както повечето жени не обичат космати мъже..
Освен това поддържането на пусито с прическа или голо е като да се гримираш.. ам' тъй де, не се знае къде какво ще покажеш :))
| |
|
А за косматите мъже не си прав. Космите ме топлят мене.Нали все ми е студено и обичам пухести гърди.Голите ,които сега са модерни са естетически за манекени,плувци,но иначе се поддържат трудно,според мен.
| |
|
некати кажа Чиката, че някоижени от 'нямане навреме'почват и дасмърдят катошопски мариачи
а аз предпочитам все едно-и двете нямам против окосмемяването,но хиегиената е важно да не е занулена, че знаеш-чака те как Албена!
По мъничко мислете. Искам да се запозная с теб, Чикита!
| |
|
нали я подстригваш от време на време????
ако е така екстра
| |
|
Вдигам си двете ръце в подкрепа на голичките! О-паааа, само като си представих една такава голичка и вече гласувам с три ръце .
Това е само в случай, че имам право на глас, иначе не бих отказал и на такава с нискостеблена растителност, но съм твърдо против храсталаците .
Никой не може да ти даде това, коета аз мога да ти обещая !!!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
|
|
|