Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:04 04.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема По следите на независимия мъжнови  
Автор Любoпитcтвaм (Предател)
Публикувано08.09.05 21:11

Той изглежда много добре, приятна компания е, разговорлив, компетентен, без задръжки, без комплекси, без страхове.

Той знае какво иска, как да го получи, колко да даде, за да не остане ощетен, колко да вземе, за да не бъде прецакан, как да си поиска, как да откаже, колко дълго да отлага ...

Той е независим, абсолютно независим, освен ахилесовата му пета, която може да бъде открита ужасно трудно!

Въпрос - как да я открием таз' петичка

Или с две думи - как да свалим това харно парче, което ни къса нервите?

П.С. - Сексът не е вариант, в никакъв случай ...

My baby shot me down ...

Редактирано от Любoпитcтвaм на 08.09.05 21:13.

Тема Re: По следите на независимия мъжнови [re: Любoпитcтвaм]  
Автор Дядo Topбaлaн (непознат )
Публикувано08.09.05 21:31

Странно, а най-отгоре пише КЛУБ "Говорим си за секс"

Автор Бaш мaйcтop (зидар)
Публикувано08.09.05 21:38

Тоз образ мечта който е изписан,вече почти не съществува,но ако си го намерила то трябва да те успокоя че няма да го свалиш.

Автор va6tamamaov4a (нещо замириса?!)
Публикувано08.09.05 21:44

Аз се целя в главата...почти на 90% от мъжете там им е ахилесовата петичка, най-общо казано...

Тема Re: По следите на независимия мъжнови [re: Бaш мaйcтop]  
Автор zlodeika (eнтусиаст)
Публикувано08.09.05 21:47

Е да,е да....няма,защото вече си е мой Или ако не е,ще бъде)))хахахахаха

Мина тук една злодейка,..
надращи бързо и...офейка

Тема Re: По следите на независимия мъжнови [re: va6tamamaov4a]  
Автор Dogbrand (Срамежлив)
Публикувано08.09.05 21:56

То в последно време много взеха да ги целят в главата, че не се знае какво ще излезе от цялата работа:)

Любопитенн странник!

Автор Slona_sf (строител)
Публикувано08.09.05 21:57

Как да ти го кажа? Ако нямаш добър търговски вид, в комбинация с високо образование и устойчиви навици и маниери - нямаш шанс. Най-много да те "прасне" и да се разделите.

Единственото слабо място на "независимият мъж" е жената. Поради това, той трудно избира, доверява се и повярвай, за да играе с теб и да ти позволи да му се превърнеш в слабост е прелял от десет кладенеца вода.
Та слабото място можеш да си му ти, само след като влезнеш в "широкият му център".

ПП Един от малкото варианти е да му упонираш успешно. Предложи му игра за мозъка и ще те налапа с все .....каквото се сетиш.

Успех.

Понеже съм мъж с бъдеще, харесвам жени с опит...

Тема Re: По следите на независимия мъжнови [re: Dogbrand]  
Автор va6tamamaov4a (нещо замириса?!)
Публикувано08.09.05 21:59

не бях аз.....честна комсомолска...

Автор Dogbrand (Срамежлив)
Публикувано08.09.05 21:59

Ами аз си мисля че е трудно да свалиш ти такъв човек, ако си го свалила и му търсиш слабото място би трябвало да го занеш. А иначе ситуацията е Той избира, не ти!
Аз не съм от най-независимите мъже, но съм 100% сигурен, съдейки по характера си че не оставям жените да ме избират, а избирам аз тях.
И честно казано когато не е това което търся не я хващам само за да има какво да обсъждам в ГЗС:)

Любопитенн странник!

Тема Хех,нови [re: Slona_sf]  
Автор Бpeт (лейди)
Публикувано08.09.05 22:03

по тия критерии аз съм професор и камара подобни следва да са ми в краката. Известна част от тях са - защо ли не са ми интересни? Може би, както казваш, слабото им място са жените, а аз на тях нямам доверие и трудничко се превъплъщавам в такава.

Редактирано от Бpeт на 08.09.05 22:04.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.