Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:38 08.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Казани неща.нови  
Автор Slona_sf (строител)
Публикувано22.08.05 16:11

Представете си, че срещате човек, с който се разбирате без думи. От тези дето ти можеш да стоиш пред него и да задаваш въпрос, после да си отговориш и да познаеш правилният отговор. От онези дето мислят като вас за над 70% от нещата и в типично сходни обстоятелства биха действали по типично сходен начин и биха постигнали типично сходен резултат. Представяте ли си го вече? Ако не сте да добавя и секса? Секса с тях е ….може би точната дума е вдъхновяващ. От онзи тип, който не те презадоволява, но не те и отчайва. От онзи секс, при който незнайно как тя/той прави нещата, както ги искаш в момента в който го искаш. От онзи секс, който граничи със забавата, а не с “правенето на любов” или “голо чукане”. От онзи секс дето не те кара да си задаваш въпроса “абе аз ли нещо или какво?”. И всичкото това без думи или поне без да казваш или показваш онова, което искаш за пореден път. Представихте ли си вече секса? Харесва ли ви? На мен ми допада. За съжаление ми се е случвало всичко, на всичко не повече от около 6 пъти.

Представете си сега, че отново сте срещнали такъв човек. Отново не е нужно да говорите всички онези вече “казани неща” в предишни запознанства. Нали ви разбират и с мълчание дори… Разбира се отново, както и преди, ви подозират, че говорите едно и също на всички, че карате по шаблон и т.н. Това, което не разбирам обаче е защо се мотаме? А колкото повече време минава въпросното “море” ми се превръща по-скоро в муза. Сякаш съм попаднал в някакво безвремие. Дали защото има кой да се грижи за хормоналният баланс и на двамата / не е един и същи/ ?
Вие как мислите? Случвало ли ви се е изобщо?

Понеже съм мъж с бъдеще, харесвам жени с опит...

Тема Re: Казани неща.нови [re: Slona_sf]  
Автор Roxana (Ivory)
Публикувано22.08.05 16:16

Да.

Тема Re: Казани неща.нови [re: Roxana]  
Публикувано22.08.05 16:22

и той какво?

Автор unlimitted (новак)
Публикувано22.08.05 16:24

спомени спомени..............

ауууууу стана ми гадно и мъчно даже.......
случвало ми се е ...........
хората обаче търпят негативна промяна...........този същия човек ли се събужда с мен сутрин?

Тема Re: Казани неща.нови [re: unlimitted]  
Публикувано22.08.05 16:25

е аз ли да ти отговоря?

Автор Roxana (Ivory)
Публикувано22.08.05 16:27

Е, ти много искаш да знаеш сега пък....

Автор cтиxия (пожар)
Публикувано22.08.05 16:29

да, случвало се е и наистина е хубаво
не разбирам обаче твоята тревога каква е ?
че нещата се проточват твърде дълго, без нищо да се случи?

Звездите никога не се страхуват,че ще ги помислят за светулки!

Тема Re: Казани неща.нови [re: Roxana]  
Публикувано22.08.05 16:30

Ъ помогни ?

Автор Roxana (Ivory)
Публикувано22.08.05 16:44

Еми става заварката, ма не е често срещано в живота.

Дай боже по-често да се случва, ама съдбата има свои планове за тия неща.

Интересното е, че става, става бързо, почти веднага, и е на върха на класацията ми за желана случка.

Тема Re: Казани неща.нови [re: cтиxия]  
Публикувано22.08.05 16:44

да и това не ме дразни примерно. напротив. уникално спокоен съм.... все едно плувам в сутрешно море

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.