|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
Оргията в клуба
|
|
Автор |
лyдa kaлинka () |
Публикувано | 10.08.05 15:30 |
|
(или защо попаднах в ГЗС)
Темата е инспирирана у мен от една не много отдавнашна тема на Saffo за мъжкото внимание и омъжените жени, предполагам повечето от вас са запознати. Жените, били те и омъжени, та и мъжете (да не бъдем сексисти), обичат да флиртуват. Кой колкото и както го може. Това тук е най-масовото място за флиртуване. Флиртът - като прелюдия за секс. Сексът - на много нива - ментален, емоционален, чисто физически... Кой от каквото има нужда.
Та, вие, скъпи клубари, как и защо сте попаднали точно в този клуб. Какво търсите от място като това - попълване на празнотите в секса, закърпване на пукнатините в семейния живот, или възможност да откриете липсващото парче от пъзела ?
| |
|
Липсващото парче от пъзела, наречен - мой странен и несъвършен мозък...
Забавно е...
In nomine Patris et Filii et Spiritus Sancti! Amen!
| |
|
дуенде.
| |
|
Мен мъ докараха...................насила
| |
|
имаш интернет и нямаш работа
имаш работа и нямаш мъж
имаш мъж и нямаш секс
имаш секс и нямаш самочувствие
имаш самочувствие и нямаш покритие
1 млн варианти
обикновено е комбинация от поне 2
| |
|
za kupona,,mojesh da nauchish nesto novo,puk i ne znaesh ot koja trunka ste izskochi zaeka
| |
|
Бе аз мъж нямам, ама да ти кажа и не ща
In nomine Patris et Filii et Spiritus Sancti! Amen!
| |
|
Едно доуточнение. Интелектуалните "дупки" в секса са най-трудни за попълване. Затова пък най-рядко се срещат.
Мисълта ми е, че не е необходимо сексът да е на всички нива. Това и най-трудно се постига. Затова интелектуалците са категорията хора, с най-малък процент сексуални връзки. А я вижте циганите (с изв. ромите) какво правят...
| |
|
е разбра ме надявам се
мъж/жена
| |
|
Исках да разбера дали има някой с по-голям...МЕРАК
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|