Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:58 16.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема някои размисли ...нови  
Автор Razr (непознат)
Публикувано12.08.05 13:50

Напоследък, слушайки разни приятелки, с които излизам, ми минават интересни мисли и въпроси през главата. Ставаше дума за това, коя с какъв мъж обича да го прави - як, с голям, или пък може с мъж, който не е толкова добре сложен, (може да е пак с голям, или поне нормален), както и да е, та основния въпрос - С какъв предпочиташ да го правиш? Ако с як - защо? Ако със слаб - защо? Тези, които обичате с яки, кое ви привлича в тях и какво ви отблъсква в по-слабите? Разбира се, обратното - тези, които обичате по-слаби мъже - кое ви причлича и харесва в тях?

Редактирано от Razr на 12.08.05 13:59.

Тема Re: някой размисли ...нови [re: Razr]  
Автор oтвopeнa (open-minded)
Публикувано12.08.05 14:00

Аз не бих отказала як, но като цяло си падам по натурални: не супер кльощави, и НЕ напомпани. Дори и да е кльощав или дебеличък, предпочитам го пред културист. Определено. А ако му е голям, още по-добре. С две думи: харесвам слаби, не харесвам културисти изобщо.

Истината боли един миг,
лъжата - много по-дълго.

Тема Re: някои размисли ...нови [re: Razr]  
Автор golznaiko (непознат )
Публикувано12.08.05 14:02

Ами започни ти.Разкажи ни с какви мъже обичаш да го правиш и защо?

Автор ariel$$ (пристрастен)
Публикувано12.08.05 14:05

Вчера приятелят ми доказа тезата, че и два палеца ме оправят. Като ги гледам не са повече от 2 см в диаметър и 6 см на дължина. Екстра ми бяха. Важното беше, че ми миришеше на мое.

Тема Re: някой размисли ...нови [re: oтвopeнa]  
Автор golznaiko (непознат )
Публикувано12.08.05 14:06

А отблъскват ли те културистите и ако да с какво?

Автор Cлaдka_лимoнka (свежа)
Публикувано12.08.05 14:07

Харесвам големи обемни мъже Високи, стройни, здрави и пластични
Кльощавите не са ми по вкуса Пред хърбата предпочитам дебеланко... Гот ми е да се чувствам миньон до някой мъжага просто

Тема Re: някои размисли ...нови [re: Cлaдka_лимoнka]  
Автор kotaranko_huliganko ()
Публикувано12.08.05 14:23

Обемни Самата дума ..... Хахахаххахааа...

Тема Ха-ха-ха...нови [re: Cлaдka_лимoнka]  
Автор Kиpчo Meнтaтa (нервен)
Публикувано12.08.05 14:32

Да ти изтискат лимончето...
Извинявай за асоциацията.

Автор maira (зелена)
Публикувано12.08.05 14:39

падам си по слаби - кво да го правиш биология. Ама високи де, или поне по високи от мене. Не знам защо може би инстиктивно се свивам от грубост и прекалено много неуправляема сила. Не им се доверявам и съответно не ми е добре с подобни типажи. Всъщност това е: предпочитам когато силата изглежда овладяна, а при по-слабите мъже обикновено има особена деликатност... и сигурност на движенията... плавност.

Тема Re: някои размисли ...нови [re: kotaranko_huliganko]  
Автор Cлaдka_лимoнka (свежа)
Публикувано12.08.05 14:42

Еми така де По- обемни да са, а не някой дет кат му перна един зад врата и да се срути

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.