|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
някои размисли ...
|
|
Автор |
Razr (непознат) |
Публикувано | 12.08.05 13:50 |
|
Напоследък, слушайки разни приятелки, с които излизам, ми минават интересни мисли и въпроси през главата. Ставаше дума за това, коя с какъв мъж обича да го прави - як, с голям, или пък може с мъж, който не е толкова добре сложен, (може да е пак с голям, или поне нормален), както и да е, та основния въпрос - С какъв предпочиташ да го правиш? Ако с як - защо? Ако със слаб - защо? Тези, които обичате с яки, кое ви привлича в тях и какво ви отблъсква в по-слабите? Разбира се, обратното - тези, които обичате по-слаби мъже - кое ви причлича и харесва в тях?
 Редактирано от Razr на 12.08.05 13:59.
| |
Тема
|
Re: някой размисли ...
[re: Razr]
|
|
Автор |
oтвopeнa (open-minded) |
Публикувано | 12.08.05 14:00 |
|
Аз не бих отказала як, но като цяло си падам по натурални: не супер кльощави, и НЕ напомпани. Дори и да е кльощав или дебеличък, предпочитам го пред културист. Определено. А ако му е голям, още по-добре. С две думи: харесвам слаби, не харесвам културисти изобщо.
Истината боли един миг,
лъжата - много по-дълго.
| |
Тема
|
Re: някои размисли ...
|
|
Автор |
golznaiko (непознат
) |
Публикувано | 12.08.05 14:02 |
|
Ами започни ти.Разкажи ни с какви мъже обичаш да го правиш и защо?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
ariel$$ (пристрастен) |
Публикувано | 12.08.05 14:05 |
|
Вчера приятелят ми доказа тезата, че и два палеца ме оправят. Като ги гледам не са повече от 2 см в диаметър и 6 см на дължина. Екстра ми бяха. Важното беше, че ми миришеше на мое.
| |
|
А отблъскват ли те културистите и ако да с какво?
| |
|
Харесвам големи обемни мъже Високи, стройни, здрави и пластични
Кльощавите не са ми по вкуса Пред хърбата предпочитам дебеланко... Гот ми е да се чувствам миньон до някой мъжага просто 
| |
|
Обемни   Самата дума ..... Хахахаххахааа... 
| |
|
Да ти изтискат лимончето...  
Извинявай за асоциацията. 
| |
Тема
|
|
|
Автор |
maira (зелена) |
Публикувано | 12.08.05 14:39 |
|
падам си по слаби - кво да го правиш биология. Ама високи де, или поне по високи от мене. Не знам защо може би инстиктивно се свивам от грубост и прекалено много неуправляема сила. Не им се доверявам и съответно не ми е добре с подобни типажи. Всъщност това е: предпочитам когато силата изглежда овладяна, а при по-слабите мъже обикновено има особена деликатност... и сигурност на движенията... плавност.
| |
|
Еми така де  По- обемни да са, а не някой дет кат му перна един зад врата и да се срути
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|