|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Ела!
|
|
Автор |
Mиc Hekpo (мрачна сила) |
Публикувано | 04.08.05 15:01 |
|
Седнала съм по турски, свела съм глава и чета в работната папка нещо. Погледът ми шари по редовете, потривам замислено долната си устна с пръсти, опитвам се да вникна в това, което пише. Или поне така изглежда отстрани ...
Зад леко смръщеното чело, зад бистрите тъмни очи една вселена сърдито се отърсва от оковите и чака момента на светлината ...
Ти пътуваш към мен ...
Толкова време мина, откакто за последен път видях очите ти и чух гласа ти, че бях спряла да вярвам, че някога съм те познавала и бях започнала да мисля, че си красива приказка, която някой ми е разказал ... Красивия принц, храбрия капитан, морякът на кон, воина от юг, магьосника от Оз, Джак Изкормвача ... останала в съзнанието ми от времето, когато съм вярвала на думи ...
Ти идваш ...
Усещам мисълта да ме пронизва като електричество, като една голяма тръпка, от главата до петите ... Стомаха ми се свива, тялото ми се напряга ... Като стрела на опъната тетива треперя от енергия.
Сигурно си седнал до прозореца в самолета, поръчал си нещо за пиене... Гледаш навън, мислиш за изгубеното време, може би и за мен ... Чудя се дали косата ти е пораснала, дали си почернял, дали си напълнял... Всъщност няма значение. Това, което ме влече към теб е отвъд външността.
Откакто те няма косата ми порасна много. Вече се спуска надолу по гърба ми, черна и лъскава като нощ ... Знам, че ще ти хареса. Ти обичаш дълга коса.
Искам да дойдеш на вратата ми в тъмното, с бутилка червено вино... да ме изненадаш. Да ти отворя облечена в голямата риза на синьо-бяло каре, боса, усмихната ... Ще ме погалиш, ще ме прегърнеш ... Мигане на кюто ме секва. Общ приятел ми казва, че днес следобед самолета ти кацва. Тук!!! Днес!!! Треперя неудържимо ...
Намествам очилата и продължавам да се правя, че чета...
Ела!!!
Обичам играчки и игрички ...
| |
|
копнеж!!! не те ли е страх?
| |
|
не те ли е страх че няма да е толкова хубаво? или че ще е прекалено хубаво?
| |
|
Днес ли е денят?
Пожелавам ти да те събудят с най-вкусната целувка на света!
FeelTheFire
| |
|
Добре написано.
Дано това, което очакваш да се получи точно така. И не се разочаровай твърде много ако не стане. )
| |
|
А ти ? Бавно и жадно ще го попиеш ...
Има на света едно единствено истинско съкровище-доброто сърце
| |
|

Нечовешкия експеримент завършва
Прекрасна нощ ти желая...пълна с всичките емоции,които си насъбрала за това време
| |
|
На скъпата ми Игуанка, пожелавам най-невероятната нощ: Бурна, страстна, а също така много нежна и любяща.... и нека от тук нататък всички твои мечти, желания и копнежи свързани с НЕГО - мъжът който толкова дълго и отдавна чакаш, се сбъднат
Миличка, пожелавам ти Любов... онази, най-истинската и красива... Пожелавам ти Споделената Любов 
Всичко е въпрос на вкус, желание и усет
| |
|
така че по-добре да не казвам как ще се развият нещата! 
"Защо си тъжен, човече? Нямаш ли приятели? - Имам... двама... Smith и Wesson!"
| |
|
Wnimawaj с 1вия път след дълго въздържание - може да ти се е постегнала вагинката и да има болки. Но бързо се разспуска - 2-3 дена най-много.....
Успех 
Много отговори са
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|