Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:07 17.06.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема Всички тук май са страшно задръстенинови  
Автор kaviar (непознат )
Публикувано19.07.05 18:00

Така малко предистория,
тук съм от може би една седмица и имам вече някаква бегла представа за това което представлява този клуб. Впечатлението ми е следното : всеки си мъчи да измисли по оригинална тема и страшно се кефи ако е успял да заангажира вниманието на другите, не разбирам какво носи всичката тази разпиляна енергия..... след дълги разговори на всякакви теми с всякакви хора се чувстваш някак си емоционално ограбен. След това не остава нищо......като изключиш компютъра. Някои от вас имат по 9000-10000 постинга!!!!това е страшно много разпиляна напразно енергия, не съм ли прав. Забелязал съм следното никой от вас няма смелостта да изпълни своите фантазии , само драскате тука и нищо! С някои от вас съм си писал и съм бил напълно откровен , пращам си веднага и снимката ако искат , за разлика от някои които само обещават те ще се сетят сами да не посо1вам имена Но не там е въпроса ... Защо се страхувате един от друг от контакти а само стоите тук анонимни и казвате колко е удобна анонимноста!

Тема Re: Всички тук май са страшно задръстенинови [re: kaviar]  
Автор svobodna (no nelegalna)
Публикувано19.07.05 18:06

само не разбрах как ТИ знаеш, че още 100 човека не са си сбъднали фантазиите?

да не си наследникът на Баба Ванга,ако си: имам въпроси към тебе!!! :)

"Potursi otgovora v sobstwenoto si dupe."

PAGANEO

Автор MopфиycМодератор (матричар)
Публикувано19.07.05 18:08

Хайде у лево, който не му понася да се изнася...
Май си поредния недочел, това тука не ти е сайт за запознанства или суинг общество, а форум.

Welcome to the real world

Редактирано от Mopфиyc на 19.07.05 18:09.

Автор Cлaдka_лимoнka (свежа)
Публикувано19.07.05 18:11

А ти защо я пусна тая тема? Мислиш, че е по-оригинална? Чакаш повече постове?

Лелееееееее... Мммммммм кат сме задръстени кво праиш тука? Гледаш да натрупаш мнения ли?

Май си от тия дето си го вкарват прекалено навътре във форума
Карай по-неглижарската бря

Автор glupcho (прасковка:))
Публикувано19.07.05 18:14

Ти па си егати експерта!!!!
Аз съм тук от две и половина години и не мога да кажа, че знам за какво иде реч, ти за една седмица ни разкри сите, направи изводи и взе решение. Ми ади....фащай пътя като не те кефим.
Ние сме си едни задръстени, смотани, залюпени...бе мани....как живеем без твоите прозрения още се питам и съм не ме фаща.
Ти сега като имаш фантазии и си ги реализираш, ние тука горките несмеещи да си изпълним тайните помисли...ми дай научи ни нещо.
Никой от нас няма смелостта да си изпълни фантазиите!!!!
Мноо сме загубени. Мдам

Опитай пак!

Влюбена в теб

Автор ПOЛУидиoтчe (тиква)
Публикувано19.07.05 18:15

Ми, щот си говорим, бе! Елементарно, Кавиар!

Не се вземай толкова насериозно, де!

Автор Obstinacy ()
Публикувано19.07.05 18:27

Абе да ти кажа има и изключения. И не говоря за себе си.

Автор Sea_man (душко)
Публикувано19.07.05 18:29

благодаря!
а сега би ли се....

Do YOU dare?

Автор Roxana (Ivory)
Публикувано19.07.05 18:49

Ако кажа какви са моите "саображения", дано не ми скочат инакомислещите.

Лично аз намирам нета за мястото, в което безопасно можеш да вилнееш на фантазии и недосмлени житейски ситуации. Забелязвам го не само у себе си, но и у повечето други ахмаци, които не обичат прахоляка по улиците, или венерическите болести. Или когато се върнеш от работа, прашен и уморен, е по-лесно и приятно да метнеш една ругатня през нета, отколкото да покрещиш срещу комшийката, която пак е проснала гащите на любовника си под носа ти и можеш да преброиш едни петна на едно място.

Животът често е уморителен, банален, втръснал, а някои хора не могат да се забавляват сами с мишката и искат форуми и поща, за да си чешат крастата.

Извод: всеки луд с номера си. И аз броя постовете....и като видя поредния който се изживява като господ в нета, и се изхилвам, пускам си пералнята и отивам да простирам пране на свеж въздух.

Ахмаци винаги е имало и пак ще има. И аз съм се правила на ахмак и идиот, понякога имам нужда и от това. Не ми е самоцел да показвам само и единствено хубавите си страни, аз съм такава, каквато съм, и приемам хората такива, каквито са, заедно с лошото и доброто. Идеални хора няма, факт.

Прав си...има ги тези неща тук, и в нета, и изобщо. Е, и?

Хората са такива. Разрешението е да си създадеш умение да взимаш от хората само онова, което ти трябва, и да отхвърляш онова, което не ти трябва.

Въпросът е добър, но зададен така, ще обере само негативи. Аз виждам и хубавото на твоето твърдение, но с обвинения няма да промениш мисленето на масата хора. Най-много да ги настроиш срещу себе си. Иначе намирам, че си абсолютно прав, въпроса е, че така зададен, въпросът е обвинителен.

Автор the Goddess (hot chick)
Публикувано19.07.05 18:54

аве морски, ти голям сваляч се извъди нещо. да те видя колко си смел само!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.