|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
Как се "търси"?
|
|
Автор |
svobodna (no nelegalna) |
Публикувано | 19.07.05 17:16 |
|
Аз винаги съм била на мнение, че ако си направиш намирането на партньор за самоцел и "търсиш", ще претърпиш много разочарования и че не това е начинът да се запознаеш с подходящ партньор.
Напоследък обаче са натъквам на много хора, мъже и жени, които "търсят": било то по интернет, било "на живо".
А вие как търсите? Или сте търсили в миналото? При мен винаги ме запознават общи приятели, но имах и една връзка с мъж, който ме заговори в едно кафе.
Толкова за търсенето,ваш ред е. 
"Potursi otgovora v sobstwenoto si dupe."
PAGANEO
| |
|
нищо не търся вече, откак преди години ме цапна по главата прозрението, че каквото ми трябва, само си идва 
Нищо не е такова, каквото изглежда, че е.
| |
|
Напоследък обаче са натъквам на много хора, мъже и жени, които "търсят": било то по интернет, било "на живо".
Повечето май не търсят точно партньор/ка, а бърз достъп до клубната тематика
Проблема на "търсещите" много често е в това, че не знаят какво точно търсят... 
Welcome to the real world
| |
|
ами дори в темата за 30-годишната мацка, дето всички я порицаха, че е сама, имаше мисли, че "тя не търсела, а чакала да й дойде наготово"
е,с въдица ли да отиде? 
PAGANEO
| |
Тема
|
Re: Как се "търси"?
[re: svobodna]
|
|
Автор |
NRG52 (свэтло чэрэн) |
Публикувано | 19.07.05 17:34 |
|
Аз пък съм забелязал, че точно когато най - малко искам или ми трябва, тогава нак - много кандидат партнерки се появяват.
Иначе това с търсенето наистина звучи доста дървено и клонящо към разочарования..то човек, като си прави купона и се забавлява...всичко си му е наред. :)
| |
|
"Помогни си сам, за да ти помогне и Господ."
Затова аз си търся, ако не ме е цапнало по главата. Може би основното в търсенето е да се запознаеш с повече хора. Така шансът да намериш най-добрия за теб е по-голям. А дали ще търсиш в нета или някъде другаде, няма никакво значение. Няма правилен начин за запознанство. Ако ти е ясно какво искаш, ще намериш желаното.
Стига простотии бе, тате!
Редактирано от Mopфиyc на 19.07.05 17:43.
| |
|
и как точно си търсиш?
запознанството с хора не мисля, че може да се окачестви като "търсене"
PAGANEO
| |
|
Хах, тая тема стана огромна, чакането на готово е друга крайност, познавам такива хора, така са се зациклили, че ако не им падне нещо на главата няма как да се запознаят даже...
Welcome to the real world
| |
|
на автоматичен бан и не мога да си поправя граматичната грешка. Извинете за пълния член, където не му е мястото, но явно обичам пълни членове.
Не се вземай толкова насериозно, де!
| |
|
добре и какво трябва да направи?
да си пусне снимката на някоя страница?
човекът в темата обясни, че познавала много хора
PAGANEO
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|