Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:53 17.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема Ще ходите ли на море?нови  
Автор Cлaдka_лимoнka (свежа)
Публикувано19.07.05 14:02

Или пък на планина? Едно след друго пък си е най- оферта Мдаа... А с партньорите ли ще забегвате и с компания или само с лудите ви приятели без половинката? Плюсове, минуси да си на море с гадже?

На мен това ще ми е първото море от 4 години без приятеля ми и направо ми е странно Хем ще ми е тъпня, хем ще ми е гот Странното е, че през периода, в който съм с него винаги ми се е щяло да забегна някъде с тайфата само...А ся кат стана кво? Нищо... Хаааахахахах

Тема Re: Ще ходите ли на море?нови [re: Cлaдka_лимoнka]  
Автор Paradise Lost (мрАсник)
Публикувано19.07.05 14:04

Къде ще ходиш и аз да дойда?

Автор Цap Изpoд ((XVIII))
Публикувано19.07.05 14:05

"А ся кат стана кво?"

Как кавко -

Ще те намерим на планината и ще те наебем...
Ще те намерим на морето и там ще те наебем...

Друго ли очакваше?

Автор Obstinacy ()
Публикувано19.07.05 14:06

Аз вече бях, но пак ще повторя. Спазвам системата - по два пъти на море, с пауза от един месец. Формулата е най-успешната според мен - плюс него сред приятели. Така имаш всичко, което искаш. 2 в 1 и няма как да не се забавляваш.

Bringbringmmmbringbringgg...crazy frog

Тема лимонке,нови [re: Цap Изpoд]  
Автор 3aйчe B Чaшka (nimfetka)
Публикувано19.07.05 14:08

понякога в самото желание да се случи това,което искаш се хвърлят повече емоции,отколкото когато вече го получиш...
и аз така-кога ще стана на 18,кога-и като станах-кво-нито ми порастнаха крила,нито имам 3-то око.....кефи се на това,което имаш...всяко си има +ове и -нуси,както казваш

If i'm not made 4 you then why does my heart tell me that i am...

Тема Re: Ще ходите ли на море?нови [re: Цap Изpoд]  
Автор Air Cooled (Въздухар)
Публикувано19.07.05 14:08

Другата седмица паля към Созопол с 1/2-та :))))))

Автор a1 (Teller)
Публикувано19.07.05 14:10

искам палатка, рекичка (да става за къпане), сенчица, огънче, шишчета ... 2 дни сами и после всичко живо и ентусиазирано що се нарича тайфа да се появи, както то си знае ...
те тогава драги ми смехурко ще настане една почивка ... ама то почивка, почивка, почивка
писна ми море ... ще се превърна в далечен роднина на бай Мангау вече

Ей, ШшшШшШшшШът! не ми викай "хулиган си"!

Тема Re: Ще ходите ли на море?нови [re: Paradise Lost]  
Публикувано19.07.05 14:10

Не знам още Липсва организацията.....Ще стане пак кат миналото лято....Някой ще звънне по нощите и ще нареди след 5 часа да се тръгва към морето и така

А ти? С приятелка или без?

Автор fancy (джаста-праста)
Публикувано19.07.05 14:11

аз ще ходя веднъж с мъжа и не знам кой още и веднъж с френдове, дори има трета френдска оферта, може и там да огрея. от утре ми започва безгрижието, да чукаме на дърво, да не мине котка път

reality bites

Тема Re: Ще ходите ли на море?нови [re: Цap Изpoд]  
Публикувано19.07.05 14:13

Хахаха Емиии, друго очаквах да....Не ми е мерак да се чукам с некви в свободното си откъм гадже време Исках да кажа, че много пъти ми се е приисквало да подишам малко без него, а сега пак ми е кофти, че няма да си изкарам морето с него Мани ги гларусите.... Не са ми тръпка

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.