Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:42 17.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема Влюбени?нови  
Автор glupcho (прасковка:))
Публикувано13.07.05 00:44

Колко пъти сте се влюбвали?
Ама не бройте кратките заблуди. Само големите си любови.
А колко от вас са влюбени сега?
А как разбирате, че сте влюбени?
Тресва ли ви по главите или кротко го осъзнавате?
И ме извинете за несексуалната тема. Но пък някой влюбвания водят до секс, така че.

Влюбена в теб

Тема Re: Влюбени?нови [re: glupcho]  
Автор Lana_6 (...)
Публикувано13.07.05 01:21

Малко ми е трудно да кажа точно - самото понятие голяма любов - що е то?
Със сигурност една много голяма, но достатъчно кратка за мен - 2 години. Иначе съм имала по 5, 7 години връзки - чудя се за големи ли да ги броя или не. Тогава съм си мислела, че са нещо велико, после , след като всичко е отминало - не изглеждат чак така нещата. Виж, за тази споменатата, голямата, нямам съмнение.
Понякога те тресва , понякога го разбираш пост фактум.
При всички случаи обаче е велико чувство, да усещаш , че си жив и можеш да полетиш за любимия си - хм, май ми е време за ново влюбване

Тема Три пъти сериознонови [re: glupcho]  
Автор ПOЛУидиoтчeтo (не е ли ясно?)
Публикувано13.07.05 09:12

Първата беше несподелена, но въпреки това продължи 3-4 години. Аз винаги съм влюбена, така че не знам как разбирам, щото ми е навик.

Стига простотии бе, тате!

Тема И за к'во ти е?нови [re: Lana_6]  
Автор Smile (мълчалива)
Публикувано13.07.05 09:13

както писа преди време Джоанна: иска много нерви а именно да се обличаш секси, да се гримираш, да спортуваш, да имаш винаги измити и бели зъби, да си с прическа,да ухаеш на скъп парфюм......да си в кондиция с обикалящия свят на новия си любим и и тн . и тн ....и за кво, кажете ми една единствена причина за кво......

Редактирано от Smile на 13.07.05 09:14.

Автор Cлaдka_лимoнka (шукаритетна)
Публикувано13.07.05 09:14

От бая време не съм се влюбвала... та малко съм позабравила хахахахах Много силно съм се влюбвала 2 или 3 пъти, но само веднъж от тях след това съм и обичала

Автор EЛИHAЯ (тотольо мотольо)
Публикувано13.07.05 09:15

Ама мила то капка по капка вир....Ако броя и малките и големите си заблуди ще спретна голямата си любоФ
Когато порасна ще се влюбя много силно....и ще се оженя за батко

Автор _Sheherezada_ (пухче)
Публикувано13.07.05 09:19

Добре де, щом казваш, няма да ги броя, макар че и влюбванията ми са били достатъчно хубави и аз си ги ценя. А щом ще са само любовите ... три са ... едната е съпругът ми ... другите ... шшшшшшшт ...
За мен критерият да различа влюбване от любов е внезапното ми неудържимо желание за моногамия ... което ме държи известно време ... все пак човек не може постоянно да изменя на природата си ... но любовта прави чудеса, нали?

Voulez-vous coucher avec moi ce soir?

Тема Искам да ти изям прасковата. :))))нови [re: glupcho]  
Автор ЧEPHИЯ ФPEДИ (преторианец)
Публикувано13.07.05 10:20

Къде я намери такава първокачествена?

Що се отнася до въпроса ти - влюбвал съм се доста пъти. При мен винаги е силно и винаги ме тресва. Няма при мен тиха и кротка любов. Може би думичката, която бележи живота ми е страст.

Всеки да си ходи по пътя и да не наднича в паницата ми за да не ми сърба попарата!!!

Автор Дъpтa, (ама се озърта)
Публикувано13.07.05 10:26

Определено на тоя етап съм тресната по главата, продължавам да гледам тавана, говоря си сама, усмихвам си се.....мечтая за разни неща....Не знам дали съм влюбена, но приятелката ми ми каза, че съм върте и с двата крака и още нещодаже.....

Не питай старило, а Патило!

Тема Re: Влюбени?нови [re: Дъpтa,]  
Автор ЧEPHИЯ ФPEДИ (преторианец)
Публикувано13.07.05 10:36

И още нещо вътре? Не още нещото трябва да ти е вътре а на още нещото ти трябва да му е вътре.

Всеки да си ходи по пътя и да не наднича в паницата ми за да не ми сърба попарата!!!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.