|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема
|
Мацки,подсвирквате ли след мъжете
|
|
Автор |
лeтeн_дъжд (порой) |
Публикувано | 13.07.05 12:32 |
|
Забелязала съм,че когато съм по-оскъдно облечена-да се разбира предимно минималистични роклички рязко се повишават децибелите зад гърба ми,което не ме радва особено Излиза,че като несъм по-голи крака не съм достойна за забелязване - така ли Чудя се,защо определени мъже смятат,че да подсвирнеш след някое хубаво дамско дупе е голям комплимент за притежателката му и колцина са се замислили,че в този момент въпросната девойка по-скоро би шамаросала с някоя реплика от типа "селянин","простак" и т.н. отколкото да им се усмихне сладко.
Та в тази връзка да попитам дамите:
Като видите поразсъблечен добре изглеждащ мъж иска ли ви се да подсвиквате след него или да му се закани гласно "ще ти скъсам дупЕто" Защото аз си признавам,че гледам внимателно популацията по улиците,но въпреки наличието на приятни мъже никога не ми е хрумвало да се разсвиря след него Чудя се дали причината е ,че не мога да свиря или просто ми е ниско нивото на хормоните
Свиркайте сега,да ви видя
| |
|
Много щура тема 
А на тоя отдолу "ох, мамаааа" 
А бе аз както и да съм облечена все някой галфон ще се намери да изкоментира Било то с подсвиркване....или пък "Тц тц тц" или "Браво браво"...или "Ухааааа".... А веднъж как ме издразни един муньо..Минавам покрай него и той "Оооооо...на някой да му се шиба?"..Е как да не му отвърна: "Ми да, на гъза ти" ...Пръдльовци много...Но пък от друга страна си е четкащо айде ся няма какво да се лъжем  Най-готино е да затапваш тия с голямото самочувствие, с големите коли и злато по тях.... Толкова разочаровани изглеждат кат ги съкнеш. Хаахахах
А бе аз хипер рядко след мъж се обръщам та ще му подсвирквам 
| |
Тема
|
Re: Мацки,подсвирквате ли след мъжете
[re: лeтeн_дъжд]
|
|
Автор |
Sea_man (събеседник) |
Публикувано | 13.07.05 12:38 |
|
може би по-скоро културата ти е висока.....иначе мисля, че си си У ред.....за наша всеобща радост  
Do YOU dare?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
leasy (delicate) |
Публикувано | 13.07.05 12:38 |
|
По-скоро си добре възпитана
Абсолютно съм съгласна с теб, и аз ненавиждам някой да ми подсвирква, независимо дали е циганина от строежа отсреща или баровеца от БМВ-то - еднакво неприятно ми е.
На хубавите мъже на улицата им се заканвам негласно, а външен израз на възхищението си давам само с щателен оглед на въпросния интересен обект, и то без да се натрапва на очи, че го правя
Не е важно дали ти ще духаш, или на теб ще ти духат. Важно е да си в оркестъра!!!
| |
|
А на тоя отдолу "ох, мамаааа"
Започвам да тренирам подсвиркването аз  
| |
Тема
|
[re: leasy]
|
|
Автор |
лeтeн_дъжд (порой) |
Публикувано | 13.07.05 12:45 |
|
Като рече циганина от строежа и се сетих Гледах един скеч от типа "скрита камера" преди време.Бяха наредили 15-тина страхотни руси каки по къси панталонки и с каски да работят на един строеж на пустееща уличка.В обедната почивка момите насядали по скелето,пият бира и веят невероятно дълги голи крака По улицата минават самотни минувачи и като се случи крачещият да е мъж каките започват една през друга да се надвикват,да подсвиркват и да му отправят сексуални закани Всички до един избягаха После се изчервяваха като им казаха,че е скрита камера
| |
|
Уви, често срещано явление. Или е плъзнала някаква епидемия, засягаща български екземпляри от мъжки вид или съвсем е рухнала културата на обществото. Възпитанието няма да коментирам. Но ако имам един ден момче и го видя да прави такива неща, ще му отвъртя един. Адски грозно е отстрани.
И аз не го правя. Колкото и да ми харесва някой ми се струва твърде глупав начин да показвам по такъв начин интереса или пък възхищението си от него.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
cтиxия (пожар) |
Публикувано | 13.07.05 12:48 |
|
Не подсвирквам (щото не мога)
но и неискам, гледам ги обаче доста нагло.
Много ги мразя тези коментари по улиците...аз съм мислела винаги че нешо не им е наред на тези хора, въобще не може да ми повдигне самочувствието това...да те гледат като гладен вълк, агънце  
а мен като много ме загледа някой го гледам и аз с онзи поглед : "и какво?" или "какво си зяпнал" или "колко си досаден"
за момъка по-долу, без съмнение заслужава цялото ни внимание
Звездите никога не се страхуват,че ще ги помислят за светулки!
| |
|
На мен пък доколкото ми е известно, този начин за изразяване на възхищение от жената се счита за част от средиземноморската култура. Особено по на запад, в Испания да речем, казват, че жените не се обиждали, а го приемали като напълно заслужен и дължим им комплимент. Само че то ние може ли да вземем нещо и да не го побългарим и в конкретния случай да го направим просташко и обидно?
Честно, никога досега не ми беше минавало през ума да подсвирквам след мъжете по улицата - нито като комплимент, нито като отмъщение И, да ти призная, развесели ме Смътно се сещам за някакъв филм, в който жените в някаква фирма решиха в знак на протест срещу поведението на колегите си от мъжки пол да започнат да се държат като тях - многозначително-агресивни погледи, сексуални намеци, дори тук-таме зашепване за задници ... много бързо ги изцериха от мераците, като обърнаха другия край. Оооооо, сега ми идва наум! Това беше немски сериал - 4-5 серии, не повече, за един тип, който подобно на Тутси беше принуден да се преструва на жена, за да си намери работа. И идеята за тази история беше негова (в ролята му на "секретарка" на шефа). Значи пак мъж го е измислил, ето на!
Voulez-vous coucher avec moi ce soir?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Иryaнa (екзотична) |
Публикувано | 13.07.05 13:11 |
|
Не, ама като си говорим за простотии веднъж на един от тия дето рекламират дискотека EXIT на плажната алея като минавах му дръпнах плитката 
Обичам играчки и игрички ...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
|
|
|