|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Защо не ми се прави секс?
|
|
Автор |
ariel$$ (ентусиаст) |
Публикувано | 19.06.05 15:37 |
|
Наподледък се жалвах, че гледам да го претупам и Чупи каза, че е по-добре да го спра. От две седмици съм го спряла напълно. Хубаво ми е да се гушкам в приятеля си и да заспивам до него, но сексът като идея не ме пали. Не си мечтая за него, не ми е тръпка, дори не се сещам за него.
Докога така?
| |
Тема
|
Re: Защо не ми се прави секс?
[re: ariel$$]
|
|
Автор |
SVETl (naivna) |
Публикувано | 19.06.05 15:40 |
|
dokato si nameri6 nova trupka 
Parite mogat da me predpaziat ot vsi4ko na tozi sviat.Osven ot krasiva jena!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
GFY (...) |
Публикувано | 19.06.05 15:41 |
|
докато някои не те възбуди????????
изпитвам пълна апатия към теб
| |
|
мах и мъжо ти няма мерак за секс с теб,щом де семици не те бара и той, не прави нищо за да промени статуквото.Хммм, интересна двойка сте се събрали в тайландско ли,къде бехте
knock out yourself
| |
|
ми според зависи е!Аз бившия също го бях оставила на сух режим,но бяхме заедно от 6 години а не се и разбирахме особено!
Та и аз не се сещах почти никак,но с човека с който съм сега.......ох майкоооооо!
Препоръчвам смяна на партньора,ако не премине скоро!Колкото и да твърдат че секса не е всичко в една връзка,да така е,но опита сочи че е много важно нещо и изобщо не е за подценяване и пренебрегване!
Не насилвай нещата - вземи по-голям чук.
| |
|
Не, просто така се случи, че се разминаваме тези две седмици в работния график. А аз не се сещам за секс.... Сещам се за мъж, липсва ми, но не като за секс. И това не е само с него. Винаги съм била на периоди. Понаправя малко секс и след това така яко ми писва... Даже иронично наричам секса забавление за бедни. По 6 месеца мога да не се сетя за секс. Не че ако ме хване тази вечер няма да стигна до оргазъм, но ми липсва хъс.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
тxъмб (портокалче) |
Публикувано | 19.06.05 16:00 |
|
Докато ти мине 
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Wehrdienst (синеок фриц) |
Публикувано | 19.06.05 16:44 |
|
И на моята жена й писва,но аз поне я оставям с месеци сама,та си намира и нови забавления,в които аз не играя роля Та после като се върна не й липсва хъс 
| |
Тема
|
|
|
Автор |
madawc (брадвата) |
Публикувано | 19.06.05 23:54 |
|
Защото е много просто:) Няма тръпка :)Можеш да направиш доста по въпроса.Аз като мъж ти препоръчвам да прочетеш някой брой на Космоплитен.Ако не за друго поне за разнообразие.Има доста интересни занимания:) А да най важното:)Само при докосване трабва да хвърчат искри между вас.Щото ако всичко е канализирано и се знае какви ще са позите и как ще свърши няма тръпка от цялото занимание.Щото ти знаеш че ще свършиш и толко.Да ама не.Пробвай с един стриптиз на ароматни свещи като за начало да видиш дали ще му заблестят очите и т.н.Айде успех .А и другото .... самата мисъл че ще правиш секс трябва да ти доставя удоволсвие а не като нещо подразбиращо се включено в програмата.Трабва да има заиграване :)  Мерси че ми прочете мнението и горе главата повече смях:))
там където глупоста е образец,разумът е безумие... 
| |
Тема
|
[re: madawc]
|
|
Автор |
Wehrdienst (синеок фриц) |
Публикувано | 19.06.05 23:57 |
|
Е,на мен защо не ми минава мерака се чудя?
Понякога едва се въздържам да не налетя анално на някой кашик Ох,не,не...нещо ми е лигаво настроението и ръся тъпизми-глупости говоря.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|