|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема
|
Самотата като свобода
|
|
Автор |
roksolana (непознат
) |
Публикувано | 17.06.05 17:31 |
|
Когато си самотен,можеш да се чувстваш много нещастен. Но понякога това е пълна свобода-от всичко и от всички.И си един бял лист,на който могат да бъдат написани много нови интересни неща...
| |
|
Защо пусна любимата ми тема? 
Svobodata ne e da mozhesh da pravish, kakvoto iskash, a da iskash da pravish, kakvoto mozhesh
| |
Тема
|
Re: Самотата като свобода
[re: roksolana]
|
|
Автор |
Coнaтa (Апасионата) |
Публикувано | 17.06.05 17:40 |
|
Между това да си сам и това да си самотен има значителна разлика.
Не е война, но любов ли е, питам, щом се ранихме така?
| |
Тема
|
[re: Coнaтa]
|
|
Автор |
svobodna (no nelegalna) |
Публикувано | 17.06.05 17:43 |
|
на мен пък винаги ми е самотно като съм сама,което е през повечето време 
Svobodata ne e da mozhesh da pravish, kakvoto iskash, a da iskash da pravish, kakvoto mozhesh
| |
|
самотно значи ли скучно?
| |
Тема
|
[re: svobodna]
|
|
Автор |
Coнaтa (Апасионата) |
Публикувано | 17.06.05 17:46 |
|
А било ли ти е самотно, когато си с някой?
Не е война, но любов ли е, питам, щом се ранихме така?
| |
|
Защо не се опиташ да погледнеш навътре в себе си? И в никакъв случай да не допускаш депресията да те надвие? Не че на мен не ми се е случвало 1001 пъти 
НО НИКОГА ВЕЧЕ!!!
| |
Тема
|
[re: roksolana]
|
|
Автор |
tantra (божествен) |
Публикувано | 17.06.05 17:49 |
|
Свободен си,когато си сам,но не и самотен..........
Ако ти е необходим друг човек,който да запълва някаква липса........това не е никаква свобода...
Не пречи да си свободен и когато не си сам,свободата е състояние на духа и не би трябвало да се влияе от външни фактори...
| |
|
ами не винаги значи скучно
просто през по голямата част от времето съм сама и няма с кой да си говоря, няма някакъв близък човек, с който да си говоря искрено и да му казвам какво ми е и да се чувствам разбрана поне малко
иначе не е скучно, случват ми се всякакви интересни неща 
| |
|
не, че депресията ме надвива, просто приятелите ми са на работа от 9 сутринта до 10 вечерта, след което си лягат при гаджето си и няма с кой да си кажа нищо
на някои хора това не им пречи, но на мен ми е много гадно, нищо, че си имам работа, хобита и други занимания 
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
|
|
|