Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:13 17.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Секс между малолетнинови  
Автор purple_zone (леко отегчена)
Публикувано17.06.05 13:18

Вчера имах неангажиращ разговор с момиченце, което ще бъде 5 клас....значи около 12 годишно. Сподели детето, че си има гадже, 3 години по-голямо от него. И това не било толкова странно, защото всички момичета от класа имали... Правили секс редовно, когато родителското тяло липсвало ... Видя ми се много странно, въпреки, че не съм задръстенячка. Мисля си, едва ли изпитват някъкво удоволствие от секса, или пък не - да не би дъ съм станала много консервативна!? Какви ли ще станат тези деца като пораснат? Дали това няма да им създаде грешна представа за секса? И изобщо много въпроси породи този разговор...
Какво мислите по въпроса по пренцип вие?

Тема Re: Секс между малолетнинови [re: purple_zone]  
Автор Paradise Lost (мрАсник)
Публикувано17.06.05 13:20

Ми според малко те е поизлъгало това детенце. Тя на 12, той на 15 - айде бе.

Тема Re: Секс между малолетнинови [re: Paradise Lost]  
Публикувано17.06.05 13:26

Сигурна съм, че не ме излъга, просто сподели и се похвали детето, защото явно няма на кой възрастен...
Сещам се, че бях гледала един много нашумял филм по темата, в който ей такива се чукаха и това беше въпрос на престиж, едното беше хванало и СПИН даже, но не помня името на филма. Но тогава също много се бях шокирала.

Автор Coнaтa (Апасионата)
Публикувано17.06.05 13:28

"Kids" мисля, че беше.

Не е война, но любов ли е, питам, щом се ранихме така?

Тема Re: Секс между малолетнинови [re: Coнaтa]  
Публикувано17.06.05 13:30

Да, този беше филмът!

Автор Paradise Lost (мрАсник)
Публикувано17.06.05 13:31

Ама чакай бре, той на тая възраст не знае от коя страна се пикае, ти ми говориш за секс...

Тема Re: Секс между малолетнинови [re: Paradise Lost]  
Публикувано17.06.05 13:39

Ами и аз така мисля!
Може би не са децата такива, каквито ние бяхме
Може да се развиват предварително вследствието на информацията, която поемат отвсякъде.
Честно, това ако беше дъщеря ми, въпреки че доста годинки ще минат докато дойде на тази възраст, щях да съм в ужас и не знам какво щях да я посъветвам и дали изобщо щях да успея да се държа адекватно...

Автор Farther (Teller)
Публикувано17.06.05 13:41

Мисля, че ще ни застигне щатския модел на секс ... и възприемането му

Hit the road!

Тема Re: Секс между малолетнинови [re: Farther]  
Публикувано17.06.05 13:50

Какъв е този модел? Ще ме светнеш ли, че да не си легна и тази вечер проста?

Тема Re: Секс между малолетнинови [re: Farther]  
Автор kotaranko ((хулиганко))
Публикувано17.06.05 13:52

Опази боже от законодателство като в САЩ ! Тогава всяко момиче на 16 ще е с надут тумбак и с поне 2- 3 венерически болести зад гърба си както е там В САЩ са най големите тъпотии относно секса въобще . Знам за един 22 годишен БГ младеж с 4 годишна присъда само заради това , че се е подлъгал по едно момиче на 17г. и 10 месеца !!!!!! Ужас !!!! Отиваш на студентска бригада и те опандизват понеже момичето те е излъгало че има 18 г. !!
Защо в една Дания , Швеция , Нервегия , Швейцария , Чехия или Холандия например нямат проблемите които има САЩ с непълнолетните и малолетните относно секса и наркотиците ?!

НЕ ДАВАЙ НА МОЗЪКА ДА ТИ СЕ КАЧВА В ГЛАВАТА

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.