|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Женски оргазъм - особености
|
|
Автор |
Бapaм тe зa цицитe (член) |
Публикувано | 14.06.05 09:51 |
|
Имам няколко въпроса към жените в клуба:
Някога свършвали ли сте чрез изпускане на урина?
В кои случаи женският оргазъм е съпроводен с пишкане?
Има ли някаква зависимост между последното ходене по малка нужда и женското празнене?
| |
|
Тцъ, при жените не може да стане. При мъжете се случва.
Ако трябва ще поясня по-късно защо е така.
"Да знаеш - това означава да познаваш хората."
| |
|
Толкова рано сутрин какви неща ти минават през главата, не е истина направо
| |
|
кажете ми дееее! Какво като е рано сутрин, нали знаете че сутрин мъжът е сексуален звяр!!! Та, на въпроса! Някога свършвали ли сте пишкайки? Това ще да е някакъв особено силен оргазъм, явно МЕГА ОРГАЗЪМ! И сигурно на 100 чукания веднъж се случва. Абе, не знам мамка му! Затуй ако имате опит споделете. Пък ако нямате - никога не е късно да го натрупате!
| |
|
Как тъй ще се случи при мъжете ве??? Нещо да не си се объркАла?
______
| |
|
Имах един приятел много народен човек ... всичко на всички си казваше и един ден стоящ отсрани решава да се включи в разговора ни (който нищо нямаше общо с секса) и изтърсва следното: " Аз като свършвам много обичам да пърдя ... едно такова хубаво ми става ... " нататък не е интересно
та трябва да се попробва
Hit the road!
| |
|
Става! Рядко, но понякога се случва. Нооо това не трябва да ви тревожи, напълно нормално е.
| |
|
...как се получава при мъжете!
Пиеш ... 6-7 бири. Преди да си отпил и последния гълток - не си и помисляш да ходиш до кенефа! След 7-мата се отнасяш мнооооооооооого бавно в посока WC. Ама верно много бавно и почти флегматично си разкопчаваш копчетата/сваляш ципа. Е, вервай ми, облекчението ти си е жив оргазъм.
| |
|
ее, благодаря ти, че ми разказа как е при мен, като съм в настроение някой път ще ти разкрия разни интересни работи за потайностите на женската сексуалност, за които като мъж естествено съм по-наясно от теб
______
| |
|
Не става! Ако ще да е и ТУРБО МЕГА ОРГАЗЪМ...
Единственият начин да се получи е, и то преди да стигне до оргазма, когато жената не е отишла навреме до тоалетната.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|