|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Срам, не срам - ще питам
|
|
Автор |
kилиkaндзep (1 такъв зелен) |
Публикувано | 15.05.05 10:48 |
|
Ами проблема ми се състои в това, че за пръв път ми се случи да не получа еакулация и оргазъм при секс Странното е, че ми се случи точно при първия сексуален контакт с жената която исках толкова много. И не мога да разбера каква е приината. Всичко беше много добре, обстановката, предварителната игра, възбудата, ерекцията и т.н.... обаче...Почти час и половина се чукахме в различни пози, тя свърши два пъти (струвами се) пък аз не Накрая се уморих от толкова много движения и се примирих, че ще си остана незадоволен После ударих една чекия и освободих напрежението, но това, че не можах да свърша с нея много ме озадъчи и леко ме разтревожи. Имате ли идея на какво може да се дължи? Да не е някакво болестно състояние?
П.п. Моля, не го обръщайте на мйтап, наистина сериозно питам.
| |
|
съвсем сериозно ти казвам - по всяка вероятност нищо ти няма. особенно ако си я искал от доста време и си я ухажвал дълго.
случва се. инвестирал си много психически сили за първото си представяне и това е резултата. ако не се притесняваш за тази дреболия следващия път ще ти е невероятен. предполагам.
забавлявай се.
| |
Тема
|
Re: Срам, не срам - ще питам
[re: kилиkaндзep]
|
|
Автор |
тxъмб (портокалче) |
Публикувано | 15.05.05 10:54 |
|
Не е болестно състояние.. просто много си я искал Всичко ти е ок 
| |
|
Съсвсем сериозно - не е болест, споко.
Така се получава при превъзбуда и напрежение, на всеки мъж се случва.
"Да знаеш - това означава да познаваш хората."
| |
|
Уф, дано е така като казвате. Не ми се беше случвало до сега. Мерси за успокоителните думи.
| |
|
Нормално е. Прекалено много си я искал и си зациклил. Не си го слагай на душата. При следващите пъти нещата постепенно ще влязат в релси.
Прекрасно е да си жив...
| |
|
Номера е да свършите заедно
Или първо тя,после ти..
Ако е първо ти,разочароващо е за дамата
All rights reserved
| |
|
Не си навивай нищо на пръста а следващия път, когато сте заедно НЕ МИСЛИ ЗА ТОВА!!! Мисли за това колко ти е приятно да я галиш и докосваш. Наслаждавай се на това да и доставиш удоволствие. Ако ти се отдава може и един масаж на раменете да и направиш, но ако ще ти е за първи път да масажираш не ти препоръчвам да го правиш.
Мисли за всичко друго, но не и за това и всичко ще бъде наред. НЕ СЕ ВТОРАЧВАЙ!!!
Прекрасно е да си жив...
| |
|
Абе човек, нямам нужда от начално сексуално ограмотяване, не съм в детската градина
| |
Тема
|
Re: Срам, не срам - ще питам
[re: kилиkaндзep]
|
|
Автор |
тxъмб (портокалче) |
Публикувано | 15.05.05 11:25 |
|
Абе знае ли човек    
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|