Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:23 06.05.26 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема Как се влиза анално?!нови  
Автор druzila (otnesena)
Публикувано09.05.05 22:08

Много ми е интересно как става това проникване?
От раз, постепенно или на час по лъжичка?!
Смазката разтваря ли ануса с фи на пенис или дупето се сцепва радиално?!
Интересува ме също дали всеки път е като първия?! Веднъж мускулът като се разхлаби, пенисът влиза ли си последващите пъти без проблеми и става ли като с вагината?!
Ей такива въпроси си задавам,като гледам дупетата в автобуса.
А вие, питате ли се?!

Редактирано от druzila на 09.05.05 22:09.

Тема Re: Как се влиза анално?!нови [re: druzila]  
Автор Бapaм тe зa цицитe (минаващ)
Публикувано09.05.05 22:11

Първият път е особено трудно проникването, независимо какви смазки се използват и колко време "се обработва" жената. Ако обаче мъжът е достатъчно внимателен и на нея вземе и й хареса, гарантирам, че после само там искат, въпреки че при 2-рото, 3-тото и т.н. анални прониквания пак има болка.

Автор glupcho (прасковка :))
Публикувано09.05.05 22:15

Баси к'ви въпроси си задаваш в автобуса!
Няма ли по интересни занимания?
Като толкова ти е интересно как става проникването, опитай. Ще ти се изяснят всички питанки.

Влюбена в теб

Тема Re: Как се влиза анално?!нови [re: Бapaм тe зa цицитe]  
Автор druzila (otnesena)
Публикувано09.05.05 22:18

Е,трай бабо за хубост ли става?Ти както го описа си е цяло мъченичество. Нещо,като да качим Черни връх,за да видим панорамна красива гледка.

Автор Paradise Lost (мрАсник)
Публикувано09.05.05 22:18

Май те влече а?

Автор ПAПИPKO (Папи)
Публикувано09.05.05 22:19

на час по лъжичка е кофти - требва резко: Рез! резваш я отзад и докато вика от болка и запушваш устата с кура на "обади се на приятел"!

ануса не се отваря с фито на кура, а въпросният член се свива до отвора. А той съвсем се стиска "като му упре ножа в кокала"

мускула не се разхлабва, но се препоръчва ходенето после с найлонова торбичка, която да прибира след обекта евентуални кафени следи. Блякк!

иначе и аз като видя дупе точно тези въпроси си задавам, даже и на филмче си го въртя в мозъка! Вътре вънка, вътре вънка, аре малко задна...

"...аре вадете кокитата да са чукаме!..."

Тема Re: Как се влиза анално?!нови [re: glupcho]  
Автор believe_in_me (гивизе)
Публикувано09.05.05 22:19

Глупчо не гурбиянстваййй

циба лакомнико циба и с лъжицата го шиба

Тема Re: Как се влиза анално?!нови [re: believe_in_me]  
Автор glupcho (прасковка :))
Публикувано09.05.05 22:23

Аааа, браво , бе, намери на кого да го кажеш!
Аз съм едно ангелче и никога не грубянствам. Питай когото искаш. Дадох съвет само.
Що, не съм ли права?
Как може да се опише? Колкото да се драска по темата, докато не се опита, няма да има яснота. Само въпроси ще изникват и незадоволено любопитство.

Влюбена в теб

Тема Re: Как се влиза анално?!нови [re: glupcho]  
Автор druzila (otnesena)
Публикувано09.05.05 22:25

Докарала съм го до проникване на финно оразмерен среден пръст и за нещо по-дебело не мога и да помисля.

Тема Re: като те дефлорираха не болеше ли?нови [re: druzila]  
Автор Бapaм тe зa цицитe (минаващ)
Публикувано09.05.05 22:27

Може да ползваш лифта от Драгалевци, ако не ти се върви целия път до Черни Връх. Ама пак малко ще трябва да повървиш, щото последната станция на лифта е на 1818 м. надморска височина и после имаш около 170 колчета разстояние (20 м е между всяко от тях) до самия връх.
Та, подобно е и с аналния секс. Искаш кеф. Ами ще го имаш, ама не може да не те заболи. Теб като те дефлорираха не болеше ли?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.