Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:28 13.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема ИСКАМ! ИСКАМ! ИСКАМ!нови  
Автор !Wizard (уморен)
Публикувано19.04.05 15:55

Пускам темата в следствие на една дискусия с колегите ми относно ИСКАНИЯТА на жените ни. Всяка жена постоянно иска нещо - нови дрехи /при положение, че гардероба 3/4 е зает от нейни неща/, нови обувки, чанти, парфюми и т.н. желанията са безкрайни. Но за съжаление в повечето случаи не жената не й е ясно точно какво иска, но пък за сметка на това не й пречи да се сърди когато не го "открива". Та моя колега стигна до следният извод - жената не е нормално уравновесен човек поне през половината от съзнателния си живот. Има седмица предменструален синдром /криво й е!/, след това около седмица е в цикъл /много и всичко й е криво/, после става на определена възраст и решава, че трябва да ражда /фикс идея/ недай си боже да има проблем - "всичко е трагично ио фатално"!!! И цялото това нещо се дължи на хормонални промени в тялото. Та извода е - жената я тресат хормоните през по голяма част от времето и затова мъже не се чудете когато просто не може да я разберете :)

По добре ужасен край, отколкото ужас без край!

Тема Re: ИСКАМ! ИСКАМ! ИСКАМ!нови [re: !Wizard]  
Автор чaeнo мoмичe ()
Публикувано19.04.05 15:59

ти да не си мъжът ми?

Автор Brett (яхнала метлата)
Публикувано19.04.05 16:05

Може би предпочиташ вместо "искам" направо "ДАЙ"??!! И така може, бе

Автор Obstinacy ()

Само не разбрах къде е хепи енда, в който ти и твоят колега обявявате на жените си, че сте педерасти и отивате двамата дружно да си купите обувки. В случая дори знаете точно какво искате - 2 различни модели х 44 номер, за да може да си ги разменяте. Само се чудите дали да са турски, китайски или маде ин джапан...
Но като се замисля, да по-добре да е ужасен край, да няма хепи енд, отколкото да е ужас без край. Колко си гениален.
А ще се ожениш ли за мен ? Ще бъдеш под прикритие, няма да се налага да се оправдаваш защо си ерген вече или пък да се налага да се обясняваш тайната си.

Zavodski hleb, 6ampansko I sulzi.

Тема Re: ИСКАМ! ИСКАМ! ИСКАМ!нови [re: чaeнo мoмичe]  
Автор dushichka (вечно търсеща)

или любовника

И нежно ми каза: Шъ ти скъсам гъзааа

Автор leasy (delicate)

Не че не си прав до голяма степен, но на твоите разсъждения могат да се противопоставят и исканията на мъжете - около 95% от уикендите са им заети да гледат мачове от английското, немското, италианското и не знам още кое първенство, да не говорим, че са напълно загубена кауза по време на европейско или световно; искат да пият необезпокоявано с приятели , по всяко време; искат да си останат необвързани възможно най-дълго; искат да изчукат почти всяка добре изглеждаща чужда жена...и на това ако му казваш уравновесеност....

Само Левски!

Тема Глупости на търкалетанови [re: !Wizard]  
Автор ПOЛУидиoтчe (тиква)
Публикувано19.04.05 16:06

Цикълът си е цикъл, ПМС си е ПМС, но освен хормони, жената, както и мъжът има и мозък. При някои надделяват хормоните, при други съдържанието на черепната кутия. Важи и за двата пола. А желанието да ражда не е фикс идея, а природен инстинкт.

Не се вземай толкова насериозно, де!

Автор tchupakabra (пролетен)
Публикувано19.04.05 16:11

Носи чадър, че жените тук са доста и сега така ще те оплюят

______

Тема Re: Може ли да се угоди на жените?нови [re: !Wizard]  
Автор лeтeн_дъжд (освежаващ)
Публикувано19.04.05 16:13

Макар,че не съм съгласна с почти нищо от това,което си написал ти предлагам една историйка в подкрепа на твоята теорийка :-)Енджой :-Р

В Москва се отворил "Център за Продажба на Мъже", който давал възможност на жените да си избират мъж по свой вкус. Центърът заемал пет етажа и качеството на предлаганата стока, т.е. на мъжете, се повишавало в зависимост от етажа - колкото по-високо, толкова по -луксозно. До тук добре, обаче, имало едно задължително условие - ако жената се качвала на някой етаж, тя трябвало или да си купи мъж от този етаж или да напусне етажа, без право да се върне на него!
И така, две приятелки влизат в този Център. На първия етаж те виждат табелка с надпис "Продават се мъже, които имат работа и обичат децата". Приятелките четат този надпис и го обсъждат: " Ами,да…да има работа и да обича деца е по-добре, отколкото нищо… Но какво има по-нагоре?"
И те се качват на втория етаж, където виждат тази обява:"Продават се мъже -красавци, имащи високоплатена работа и обожаващи децата". "О-о-о!", - решават приятелките, - "Какво ще има тогава по-нагоре?!"
И се качват на третия етаж - "Продават се мъже - красавци, имащи високоплатена работа, обожаващи децата и помагащи в домакинската работа (миене на чинии, почистване на санитарните помещения, работа с прахосмукачка)". "Стига, бе-е-е!!!", - приятелките са в екстаз, - "Какво може да бъде по-хубаво от това? Я да видим!!!"
На четвъртия етаж ги посреща реклама: "Продават се много романтични и чувствени, много верни мъже-красавци, имащи високоплатена работа, обожаващи децата, помагащи в домакинството"…. "Боже, дръжте ме! А на петия етаж тогава
какво има??!!"
А на петия етаж ги посреща кратка обява "Този етаж е празен и се използва само като доказателство за това, че на жените не може да се угоди. Благодарим ви за посещението и ви желаем приятен ден!"

стичам се по кожата ти...

Тема Re: ИСКАМ! ИСКАМ! ИСКАМ!нови [re: leasy]  
Автор !Wizard (уморен)
Публикувано19.04.05 16:19

:))))))))))))) донякъде е така, но едното е по скоро хоби, т.е. знаеш точно какво искаш, защо и кога!

Или нека да го кажа така, вярвам че повечето мъже, а сигурно и жени ще се съгласят с мен - много по лесно се общува и спори с мъж отколкото с жена!

И не ме разбирайте погрешно обичам си жената и то много. Просто написах неща които са факти и човек трябва да ги приеме. Би било добре ако и жените понякога ги приемат и разберат! :)

По добре ужасен край, отколкото ужас без край!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.