|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
Тема табу?
|
|
Автор |
_Sheherezada_ (пухче) |
Публикувано | 13.04.05 09:22 |
|
Снощи, размишлявайки върху темата на Бубата, осъзнах, че за шестте месеца, откакто съм тук, са разглеждани много теми и повечето са повтаряни по няколко пъти. Но никога не са разглеждани по-подробно инцидентите, които се случват понякога с мъжката ерекция. Веднага уточнявам, че не става дума за клинични случаи на импотентност или преждевременна еякулация, които непременно се нуждаят от лечение. Става дума за неочакваните случки, когато внезапно на мъжа: веднъж не му става въпреки стимулацията; изгубва ерекцията по време на секса, отново въпреки стимулацията; свършва много бързо, без да успее да се овладее, макар по принцип да не е характерно за него. Всички тези случки мъжете окачествяват по един и същ начин - "изложих се". Което пък съвсем ясно показва отношението им към това.
Предполагам, че пишещите тук могат да бъдат разделени на две групи: такива, на които още не им се е случвало и изпитват ужас при мисълта за такава перспектива; и такива, на които им се е случвало, но трудно биха се решили да споделят, за да не предизвикат присмех или съжаление. Впрочем, същото се отнася и за клубарките: или като Бубата не са виждали мека пишка, или се боят, че ако признаят, че са имали такава случка, останалите ще се усъмнят в привлекателността или в майсторлъците им.
Аз твърдя, че такива неща са се случвали на повечето от познатите ви. Твърдя също, че те изобщо не са фатални сами по себе си. Важно е в случая продължението. Неправилният подход може да направи огромни, че и доживотни поразии. Правилният може да извърши чудеса. Затова е много важно отношението както на мъжа, така и на жената.
И затова аз предлагам да си помогнем взаимно за формирането му. Искрено се надявам, че някой ще се осмели дори да сподели конкретна случка. И освен това, нека повторя и аз въпроса на Бубата: мъже, замисляли ли сте се, защо за вас е толкова фатално важно доброто ви представяне в секса и защо отдавате такова огромно значение на ерекцията си?
Оооооо, да! Да ... да ... да ... даааааа ...
| |
|
темата ти е за клуба "Говорим си за липса на секс" 
Press Ctrl-Alt-Del to continue ........
| |
|
Който мъж или жена заяви, че никога не му/й се е случвало подобно нещо, със сигурност ще излъже. Най-малкото, защото не сме добре смазани машини за механичен секс, а хора, със собствени чувства и емоции.
На мен ми се е случвало, и в двете посоки - и на мъжа да му омекне, и аз да не мога да се възбудя достатъчно. Не смятам, че има повод за притеснение и в двата случая. Често напрежение в отношенията с близък човек, прекалено много работа и какво ли още не, са причината един от двамата партньори, а понякога и двамата, да не са в кондиция.
Най-неправилното в случая е да почнеш да разпитваш - "какво стана", "защо не можеш да го вдигнеш" и прочие безумни въпроси. Едно докосване, прегръдка, целувка вършат чудеса в случая. Пък и в крайна сметка, нали най-важното е да се чувстваш добре с човека до себе си
секс.....ах.......любов......ох
| |
|
Само ще споделя, че имах преживяване, което ме остави съвършено импотентен за повече от месец, но няма да навлизам в подробности. Според поне 90% от клубарите жената с която се случи ще бъде окачествена като привлетателна, интелигентна и така нататък, но може би точно високия и коефициент на интелигентност и чувствителността и и помогнаха да ме удари така здраво емоционално. Според мен нещата бяха безпричинни, като единствения повод беше неразбиране примесено с малко его и малко нетолерантност и може би известна доза обида, но всичко това подлежеше на преодоляване с лекота при взаимно добро желание от двете страни. От моя страна доброто желание го имаше, но може и да не съм успял да и го покажа.
Резултатът: Двама взаимно наранени и обидени един на друг хора, които и сега не биха си казали и половината от нещата, които са се случили между тях въпреки че това беше отдавна.
И не ме разпитвай за подробности. Няма да добавя нищо повече.
Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя.
Потому что еж колючий
а гвоздей ебать нельзя.
| |
|
Искам да ти благодаря, че разширяваш темата ми, както и за това, че с последния си въпрос засягаш тематика, която е почти неразбираема за мен.
Ще следя темата с интерес.
Може да съм кучка, ама вярна.
| |
|
Е защо пък да е табу...макар че мъжете са по чувствителни на тази тема..от личен опит мога да споделя, че всички случаи в които са ми са случвали тези засечки е имало причини, най-често емоционални и психически..и тук е момента да споделя една мъдрост ..болен х..й може, ама кахърен х..й не може
| |
|
Признавам си веднага. На мен са ми се случвали и двете. Не на мен, де, на партнерите. Единият в началото свършваше твърде бързо, а с другият пък, пак в началото имахме обратния проблем. И в двата случая "проблемите" се решиха. И според мен и в двата случая идваха основно от главата. А сега познай, по тъпата логика, която така правилно си описала, аз привлекателна и майсторица ли съм или не съм? 
Обаче ги разбирам хората. И жените си имаме притеснения, но тъй като не се налага да получаваме ерекция или пък да се въздържаме от еякулация , при нас не си личи.
Не се вземай толкова насериозно, де!
| |
|
От как Бубата ми каза "Не ставаш!!!" не ми става...        
Никаква стимулация, нито манипулация, още по-малко медитация помага...    ... Съвсем съм съ Утчаял... ... шъ взема да отрежа 1 метър от оная си работа ... то така и така вече не ми става...   
Айдеее пак се започна 
Бубе, дай телефоното, че шъ строша компааааааа......  
| |
|
А сега познай, по тъпата логика, която така правилно си описала, аз привлекателна и майсторица ли съм или не съм?
Привлекателна? Това пък откъде го измисли? Грозна си. Стара си. Свадлива и неприятна си, да не говорим за счупения стол на последната среща, който не издържа когато ти седна на него и с трясък се разлетя на парчета, но... въпреки всичко това аз много си те харесвам. Продължавай да пишеш, защото твоите мнения са едни от малкото останали, които чета с истинско удоволствие. 
Не ме вземай толкова насериозно, де! 
Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя.
Потому что еж колючий
а гвоздей ебать нельзя.
| |
|
Аз като мъж да ви кажа, че това си е проблем и не мога да разбера защо някой жени си мислят че мъжете само като ги погледнат и ... като някакви машини не е така винаги може да се получи "засечка" и да тя е на психическа основа в повечето случаи . На вас(жените) винаги ли ви се прави секс, а защо си мислите че на нас винаги ни се прави? А да защото такова е общоприетото мнение и ние трябва да го спазваме за да не излеземе полу-мъже
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|