|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Секс рано сутрин в делничен ден
|
|
Автор |
svobodna (i neturpeliva) |
Публикувано | 06.04.05 20:15 |
|
Харесва ли ви, когато партьора ви събужда със желание за секс?Или обичате вие да поемете инициативата рано сутрин?
А когато бързате за работа, а пък той/тя иска малко повече време с вас сутринта?
Аз лично обичам да се излежавам след секс, а не да скоча, да се облека и да тръгна по задачите за деня. Но ако партньорът поиска, обикновено приемам, не с неохота, но малко припряно. 
Svobodata ne e da mozhesh da pravish, kakvoto iskash, a da iskash da pravish, kakvoto mozhesh
| |
Тема
|
Re: Секс рано сутрин в делничен ден
[re: svobodna]
|
|
Автор |
oтвopeнa (open-minded) |
Публикувано | 07.04.05 00:42 |
|
А пък аз понякога нарочно си навивам часовника с 1 час по-рано сутринта.
А понякога той ме буди, даже и посреднощ се будим понякога. Зависи от настроението. 
Истината боли един миг,
лъжата - много по-дълго...
| |
|
Аз пък понеже съм безработен и не съм ограничен във времето.Ако е на работа моята мадама то често закъснява сутрин .Май съм егоист ама какво да направя като ми е трудно да се въздържам с гола жена в леглото до мен?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
kЪЖ (орденоносец) |
Публикувано | 07.04.05 08:58 |
|
Че то за такова нещо си струва човек да закъснее. И на мен ми се е случвало,
даже и от работа съм излизал, ама верно, че друго си е като знаеш че имаш повечко време
Щом не става, зарежи го!
| |
Тема
|
[re: kЪЖ]
|
|
Автор |
malkiat_dim (хайде да свиеме) |
Публикувано | 07.04.05 09:44 |
|
мене пък сутрин общо зето не ме търси еле пък преди работа към 8 направо няма по кисел от мене
| |
Тема
|
|
|
Автор |
maccaron (много дълъг) |
Публикувано | 07.04.05 09:48 |
|
а какво да кажем ние, след като от години не ми позволява да припарвам рано сутрин и се муси като я събудя през нощта?
а иначе едно време ми харесваше и работен ден съм съкращавал заради секса
Sleep is for people with nothing new to learn
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Brett (яхнала метлата) |
Публикувано | 07.04.05 09:55 |
|
Абе, много си е хубаво даже. Аз съм си мързел и 8-те часа сън за мен са свещена неприкосновена територия, независимо по кое време на денонощието се пада да си ги отзема - но се е случвало и в 5 сутринта да се метна на половинката по собствена инициатива и без оглед каквито и да било протести. То всъщност и протести май няма... 
| |
|
Ами аз ненавиждам сутрешен секс, сънен, подпухнал, с неизмити зъби, просто няма начин,,,а какво е секс без целувка???
| |
Тема
|
|
|
Автор |
leasy (на лизинг) |
Публикувано | 07.04.05 10:09 |
|
Не съм фен на сутрешния секс в делничен ден, обикновено се събуждам с мисълта, че трябва да облека и заведа детето в детската градина, започвам веднага да си подреждам задачите за деня в работата и сексът е последното нещо, за което мисля. За да се наслаждава човек на секса, просто трябва да е настроен на такава вълна, а сутрин ми е доста трудно да се настроя
секс.....ах.......любов......ох
| |
Тема
|
[re: leasy]
|
|
Автор |
Bиkтopчo (синеок и рус) |
Публикувано | 07.04.05 10:49 |
|
хайде, не бъди толкова скромна 
Какво означава "безплатен подарък"? Не са ли всички подаръци безплатни?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|