Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:54 17.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Секс рано сутрин в делничен деннови  
Автор svobodna (i neturpeliva)
Публикувано06.04.05 20:15

Харесва ли ви, когато партьора ви събужда със желание за секс?Или обичате вие да поемете инициативата рано сутрин?

А когато бързате за работа, а пък той/тя иска малко повече време с вас сутринта?

Аз лично обичам да се излежавам след секс, а не да скоча, да се облека и да тръгна по задачите за деня. Но ако партньорът поиска, обикновено приемам, не с неохота, но малко припряно.

Svobodata ne e da mozhesh da pravish, kakvoto iskash, a da iskash da pravish, kakvoto mozhesh

Тема Re: Секс рано сутрин в делничен деннови [re: svobodna]  
Автор oтвopeнa (open-minded)
Публикувано07.04.05 00:42

А пък аз понякога нарочно си навивам часовника с 1 час по-рано сутринта.
А понякога той ме буди, даже и посреднощ се будим понякога. Зависи от настроението.

Истината боли един миг,
лъжата - много по-дълго...

Автор Maлkaтa пишka (комплексиран)
Публикувано07.04.05 01:43

Аз пък понеже съм безработен и не съм ограничен във времето.Ако е на работа моята мадама то често закъснява сутрин .Май съм егоист ама какво да направя като ми е трудно да се въздържам с гола жена в леглото до мен?

Автор kЪЖ (орденоносец)
Публикувано07.04.05 08:58

Че то за такова нещо си струва човек да закъснее. И на мен ми се е случвало,
даже и от работа съм излизал, ама верно, че друго си е като знаеш че имаш повечко време

Щом не става, зарежи го!

Тема Re: Секс рано сутрин в делничен деннови [re: kЪЖ]  
Автор malkiat_dim (хайде да свиеме)
Публикувано07.04.05 09:44

мене пък сутрин общо зето не ме търси еле пък преди работа към 8 направо няма по кисел от мене

Автор maccaron (много дълъг)
Публикувано07.04.05 09:48

а какво да кажем ние, след като от години не ми позволява да припарвам рано сутрин и се муси като я събудя през нощта?

а иначе едно време ми харесваше и работен ден съм съкращавал заради секса

Sleep is for people with nothing new to learn

Автор Brett (яхнала метлата)
Публикувано07.04.05 09:55

Абе, много си е хубаво даже. Аз съм си мързел и 8-те часа сън за мен са свещена неприкосновена територия, независимо по кое време на денонощието се пада да си ги отзема - но се е случвало и в 5 сутринта да се метна на половинката по собствена инициатива и без оглед каквито и да било протести. То всъщност и протести май няма...

Автор lmpenetrable® (оптимист)
Публикувано07.04.05 10:04

Ами аз ненавиждам сутрешен секс, сънен, подпухнал, с неизмити зъби, просто няма начин,,,а какво е секс без целувка???

Автор leasy (на лизинг)
Публикувано07.04.05 10:09

Не съм фен на сутрешния секс в делничен ден, обикновено се събуждам с мисълта, че трябва да облека и заведа детето в детската градина, започвам веднага да си подреждам задачите за деня в работата и сексът е последното нещо, за което мисля. За да се наслаждава човек на секса, просто трябва да е настроен на такава вълна, а сутрин ми е доста трудно да се настроя

секс.....ах.......любов......ох

Тема Re: Секс рано сутрин в делничен деннови [re: leasy]  
Автор Bиkтopчo (синеок и рус)
Публикувано07.04.05 10:49

хайде, не бъди толкова скромна

Какво означава "безплатен подарък"? Не са ли всички подаръци безплатни?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.