|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
Тема
|
novo ili staro?
|
|
| Автор |
mynicheto (непознат
) |
| Публикувано | 02.04.05 14:52 |
|
|
Дилемата е следната:
Представете си че сте много потентен човек, но в натоящата си връзка сте незадоволен сексуално. Знаете че съществува възможност за нова връзка - с човек, който отговаря на всичките ви изисквания за партньор и който ви обича. Въпроса е: да рискувате ли с нова връзка, като се разделите с настоящия си партньор или да запазите настоящата си връзка и потърсите сексуално задоволяване другаде?
допълнение: а ако оби4ате и двамата?
и какво бихте казали на този трети човек? не е ли глупаво да се надява на нещо? не е ли по добре да забрави за този когото обича, след като той е изправен пред такава дилема?Редактирано от mynicheto на 02.04.05 17:56.
| |
|
Тема
|
Re: novo ili staro?
[re: mynicheto]
|
|
| Автор |
Morr (damned) |
| Публикувано | 02.04.05 15:42 |
|
|
Ако връката ти е само сексуална . Зарязваш първата заради втората. По- честно е и по-просто.
Ако обаче не е на сексуална основа и ви свъзват много повече неща/ професии, сем. и др./ недей рускува заради шубаното ебане. Не си струва, ще спечелиш секс , но ще загубиш човек/ а те все по рядко се намират/
| |
|
Тема
|
[re: Morr]
|
|
| Автор |
mynicheto (абсолютен идиот) |
| Публикувано | 02.04.05 15:46 |
|
|
а ако изпитваш нещо? все пак не ти обещават само секс, но и любов.
| |
|
|
|
Вари го,печи го.....куца ли секса,отразява се на цялата връзка.Ако куца съществено,разбира се))))
Иначе нямам идея,нито съвети раздавам.Тия дилеми понякой път са направо...неразрешими))))Но...Мисли)
Дори не разбрах момче или момиче си)))
Мина тук една злодейка,..
надращи бързо и...офейка
| |
|
|
|
Първо намираш сексуалното задоволяване другаде и ако те устройва зарязваш старото.
Нещата са като обувките - нова, хубава ама убива...стара, захабена, но удобна...
Понеже съм мъж с бъдеще, харесвам жени с опит...
| |
|
Тема
|
[re: mynicheto]
|
|
| Автор |
Morr (damned) |
| Публикувано | 02.04.05 16:07 |
|
|
ЛОБОФФФ -а що ли значи тази дума. Каква и е целта?
Виж ся , явно си на малко години и затуй се влияеш от една раздухвана и недефинирана думика "любов".
Секса ако ти куца и си млад/млада/ , пробвай с друга/друг/, но любов няма да намериш когато търсиш секс., както и обратното.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
| Публикувано | 02.04.05 16:20 |
|
|
истината е че съм над 30, но явно мозъка и разбиранията ми са на хлапе.
| |
|
|
|
е да се чувстваш на толкова.
| |
|
Тема
|
Re: важно
|
|
| Автор |
| Публикувано | 02.04.05 16:43 |
|
|
е, аз се чувствам на не повече от 25, ама това май не е много ценено
| |
|
|
|
Аз пък ценя такива неща Въобще да не ти пука от "общество" и медии. Личностите/не масите/ би трябвало да определят насоките за развитие, но за съжаление само избрани измежду тях кават кое е кравиво, кое се котира и продава. Оставиш ли се на течението си обречен да тъпееш , да се влюбваш и да слушаш чалга.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|