|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Здраве и секс
|
|
Автор |
tranquility () |
Публикувано | 01.04.05 14:43 |
|
Наложи ми се преди около месец да спра цигарите, алкохола, кафето, шоколад, газирано, да мина на хранителен режим /не се ограничавам много но просто спазвам режим/.
забелязвам промяна на вкуса/аромата на храната/женската кожа и т.н. възприятия, не се уморявам лесно като преди, както и други положителни тематични промени .
какви са вашите наблюдения ?
/да спомена пушил съм 14 години, последно по 1/2 кутия Виктори Лукс на ден, 4 кафета дневно + захар, алкохол умерено /
А как си трезвен и хладен, като сиво зимно утро, когато нямаш никаква страст.
| |
|
Добро утро 
| |
|
адеде разправи експириънс ако имаш
| |
|
Когато спрях цигарите /за около година и нещо/ се чувствах много добре ,по-енергична и свежа Ама после пак пропуших Пиенето, кафето и газираното не съм ги спирала и не знам как ще ми повлияе спирането им.
И тъй като темата е здраве и секс, да си кажа - хората, които водят по-здравословен начин на живот, обикновено са по-активни в секса. Аз спортувам доста, и това ми действа изключително стимулиращо на сексуалния живот
секс.....ах.......любов......ох
| |
|
спорта особено добре влияе според мен ... а също и танците

| |
|
дааааа, танците имат особено положителен ефект върху сексуалния апетит, обикновено го разгарят много сериозно
секс.....ах.......любов......ох
| |
|
Пуша, пия кафета(ниско кръвно), безалкохолно - само минерална вода и плодови сокчета (газираното си го спрях) и в секса нямам оплаквания(споделиха ми, че все по-добра и по-добра ставам).
Току що изкарах тежък грип, който пагубно се отрази на перфектния секс, мммдааа.
"Да знаеш - това означава да познаваш хората."
| |
|
бяха аналогични! поздравления! 
| |
Тема
|
Re: Здраве и секс
[re: leasy]
|
|
Автор |
janko (мрАсник) |
Публикувано | 02.04.05 13:55 |
|
за това ли в това клубче всичко живo денси 
По-добре да паднеш духом, отколкото да духаш падналРедактирано от janko на 02.04.05 16:39.
| |
|
Я кажи как го направи това. 
По-добре да паднеш духом, отколкото да духаш паднал Редактирано от janko на 02.04.05 14:04.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|