Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:09 16.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема ПРАВ ИЛИ КРИВ ХУЙ (returned)нови  
Автор High Carbon Steel (1.1%)
Публикувано23.03.05 09:04

Гледам, че отново се появява стария въпрос за кривите хуйове. Хайде да ви дам уклон на хуйовете и който има смелост да си напише прав ли му е или му е крив.
А за клубарките нека си напишат какъв го предпочитат. Прав или крив. И ако крив то накъде да бъде изкривен.

И за да не кажете, че си пиша мнението последен ще ви кажа, че в това отношение нямам никакви екстри. Т. е. прав ми е. Съвсем прав и толкоз. И не приемам въпроси от типа ама наистина ли не ти е крив поне мъничко?

Фреди бе. Фреди.
Пиша го заради тези, които ще ме обвиняват в анонимност.
ПИСНА МИИИИИИ!!!

Тема Re: ПРАВ ИЛИ КРИВ ХУЙ (returned)нови [re: High Carbon Steel]  
Автор PredatorE (СилеН)
Публикувано23.03.05 09:08

Абе, не ти ли писна на теб да си играеш???
Възрастен мъж........а като децата.........насам -натам.....на онам.......все едно имаш шило в задника...........то бива-бива.......ама........чак пък толкоз.........я порасни малко.

La luna del PredatorE

Тема Re: ПРАВ ИЛИ КРИВ ХУЙ (returned)нови [re: PredatorE]  
Публикувано23.03.05 09:11

Абе, не ти ли писна на теб да си играеш???

Че аз точно това правя в този клуб - забавлявам се. А ти? Ти да не би да си тук за да си ловиш мадами или да показваш на света нещо друго? Човек ако не може да се позабавлява, говорейки си за секс то какво друго му остава освен да го копат? Е... на мен ми е рано да ме копат, освен ако Бог не е решил нещо друго разбира се.

Фреди бе. Фреди.
ПИСНА МИИИИИИ!!!

Автор Pantera (spontanna)
Публикувано23.03.05 09:12

Лелеееее, ще се пръсна от смяяяяяяяяяяях

Автор PredatorE (СилеН)
Публикувано23.03.05 09:18

Не бе, батка...........прави каквото искаш...........аз имам право да ти казвам какво да пишеш или правиш най-малко........никъв не съм аз.......ни администратор ни модератор.........просто един от многото.
Но те гледам как литкаш на сам натам като пеперуда из никовете ти........и т.н............та ми се щеше да ти дам нещо като съвет.......малко постоянство и да кацнеш на пистата на живота най-накрая.

Никой никого няма да "копа".......забранил съм аз това........само усмивки ще си раздават хората.

La luna del PredatorE

Публикувано23.03.05 09:31

Извинявай. Май бях незаслужено остър с теб, но прочете ли сигнатурата ми? Това, че на теб ти харесва да си с един ник съвсем не означава, че на мен не ми харесва да ги сменям и че не се забавлявам с това. Тази сигнатура я сложих (и ще си остане) за да си пиша спокойно и с този ник когато съм в настроение да бъда лилав. А когато съм в настроение да бъда син - ти си знаеш нали?
Това е нещо подобно на прическите на скъпите ни клубарки. Като им писне с една прическа отиват при фризьорката и си правят друга.

Фреди бе. Фреди.
ПИСНА МИИИИИИ!!!

Тема Re: [re: High Carbon Steel]  
Автор SEXX (замислена)
Публикувано23.03.05 09:59

Напомни ми, че си седя с една и съща прическа от години.

Through rain & stormy weather
Shall always be together
Together here forever

Автор tchupakabra (мноо кофти)
Публикувано23.03.05 10:04

Ми моя, начи, първо тръгва нагоре пет сантима, после има една 3 градусова извивка наляво и след десетина сантиметра пак надясно, после 6 сантиметра е прав, след това 8 сантиметра е оребрен.

______

Тема Re: ПРАВ ИЛИ КРИВ ХУЙ (returned)нови [re: tchupakabra]  
Автор Pantera (spontanna)
Публикувано23.03.05 10:20

Ихааа, интересна модерация имаш Кои ти направи този уникален дизайн

Тема Re: ПРАВ ИЛИ КРИВ ХУЙ (returned)нови [re: Pantera]  
Автор tchupakabra (мноо кофти)
Публикувано23.03.05 10:25

Явно щото много съм мастубирал като малък, тия двете извивки са от лявата и дясната ръка където съм стискал, а отпред се е накъдрил където се е събирала кожата

______

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.