|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема
|
Гласуване за модератор
|
|
Автор |
Dakota (erotoman) |
Публикувано | 15.03.05 00:00 |
|
Гласуването се провежда в рамките на десет дена - от 15 март 2005 г. (вторник) до 24 март 2005 г. (четвъртък) - включително. Гласуването е явно, като право на глас има всеки, който има публикувано мнение в клуба от най-малко 2 месеца, т.е. трябва да сте писали в клуба от преди 15 януари 2005. В случай, че по някаква причина имате проблем с писането в клуба, бихте могли да ми изпратите гласа си с лична бележка и аз ще го публикувам в тази тема от ваше име.
Желателно е да не гласувате с всичките си възможни прякори - ще се отнасям подозрително към гласове за един и същи човек от едно и също IP. За модератор ще бъде избран човекът, събрал най-много гласове в определения за това срок.
Гласуването се състои в пускане на отговор в тази тема с вашия избор. Желателно е да сложите и прякора на човека, за когото гласувате, в заглавието на отговора си - така ще улесните преброяването.
И така, след като направихме и хората, които имат желание да се заемат със задачата, е време да гласуваме за един от тях:
всезнайка,
ЕЛИНАЯ,
Игуана,
Misty,
Морфиус,
!HA-KOЙ-MУ-ПУKA™,
Obstinacy,
Sag.
По възможност гласувайте за този, който смятате, че ще бъде добър модератор, а не за този, който ви е най-симпатичен.
Моля да се придържате към темата и да се въздържате от коментари или други отговори.
Everything louder than everything else...Редактирано от Dakota на 15.03.05 01:45.
| |
|
Аз гласувам за ЕЛИНАЯ.
Everything louder than everything else...
| |
|
.
| |
|
Морфиъс е моят фаворит!!!
Да го беше пуснал като анкета...
да, деее.... ясно.... лимит в стажа....
Успех!!! на Новият, който и да е той!..

Всичко, от което се нуждаем е Цунами!
Редактирано от alexbg67 на 15.03.05 00:10.
| |
|
Ми да гласувам и аз тогаз, за МОРФИУС.
(Да знаеш, че на мойто ай-пи има поне двеста човека, но това не е повод да ставаш подозрителен )
______ Редактирано от tchupakabra на 15.03.05 00:13.
| |
|
Но бих....и Морфиус
и Саг.
Мина тук една злодейка,..
надращи бързо и...офейка
| |
|
Морфиус
| |
|
ЕЛИНАЯ е ГОТИНА !!!
NIL ADMIRARI !!!
| |
Тема
|
Re: Всезнайка (мама знайка)
[re: Dakota]
|
|
Автор |
svobodna (i neturpeliva) |
Публикувано | 15.03.05 00:23 |
|

Svobodata ne e da mozhesh da pravish, kakvoto iskash, a da iskash da pravish, kakvoto mozhesh
| |
|
Морфиус
-----
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|