|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Промяна във външния вид   |  |  | Автор | salerosa (сладострастница) |  | Публикувано | 18.03.05 21:08 |  |  | 

Чудя се влияе ли ви на секса промяната във външния вид? И ако ви влияе, влиянието положително или е отрицателно ??? Може ли някаква малка промяна, например нова прическа, обица на пъпа и т.н. да ви направи "по-....." в секса
   ...ако ме разбирате  . 
 Ето аз например преди малко се подстригах
   (държа да отбележа че имах сравнително дълга коса)   ...В момента изглеждам толкова ужасно , че дори и аз като се погледна в огледалото ми се отщява секс за месеци напред    ....докато ми порасне косата    ....та така....седя си пред PCто...изпаднала в истеричен смях и пускам тъпи теми   . Но понеже аз пускам много рядко теми...мисля че тази ще може да я преглътнете    
 П.П. Някой ме е проклел сигурно
  Фреди ти ли беше   
 poor is the man
 whose pleasures depend
 on the permission of another

Редактирано от salerosa на 18.03.05 21:35. 

|  |  |  
             |  |  | 

на мен не ми влияе, щото аз съм едно голямо зло, което не се впечатлява от нищо,
  но определено има хора, на които им влияе.. повече на настроението и характера.. по-весели са, по усмихнати, по-безгрижни .. 
 чак ме е яд, че не съм се чувствала така

*не бъди толкова глупав да подкрепяш конкуренцията*

|  |  |  
             | 

| Тема |  когато се постригна се чуствам страхотно!  [re: salerosa] |  |  | Автор | чepи () |  | Публикувано | 18.03.05 21:37 |  |  | 

колкото повече коса са ми отрязали толкова по-гот ми е!
  само дето решението да се разделя с нея малко трудно го взимам    обаче какъв кефффф е след това!!!    главата ми олеква, самочуствието ми се повдига от подмладения облик и започвам да Фърча още по-високо в облаците      въздухарка съм си отсекъде и тва е!      

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Промяна във външния вид  [re: salerosa] |  |  | Автор | svobodna (i neturpeliva) |  | Публикувано | 18.03.05 21:41 |  |  | 

Ами ако си в дълга и сериозна връзка и вече си живеете заедно и с малко неща може да се изненадате взаимно, една промяна носи разнообразие и радост и за двамата, било то прическа, ново бельо, различен парфюм

Поне аз като си живеех с бившия си, виждах, че го радва,ако от време на време изгледжам по-различно, вместо да съм една и съща всеки ден.

Svobodata ne e da mozhesh da pravish, kakvoto iskash, a da iskash da pravish, kakvoto mozhesh

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: когато се постригна се чуствам страхотно!  [re: чepи] |  |  | Автор | salerosa (сладострастница) |  | Публикувано | 18.03.05 21:42 |  |  | 

Да, ама аз си обичах косата
    ....сега настроението ми ще се подобри единствено ако отида и удуша фризьорката с голи ръце.   
 poor is the man
 whose pleasures depend

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: когато се постригна се чуствам страхотно!  [re: salerosa] |  |  | Автор | чepи () |  | Публикувано | 18.03.05 21:51 |  |  | 

и аз си обичам моята гъста и чуплива коса
  и точно затова ми е трудно да се реша да я постригна, но имам един стайлист при който ходя когато съм в България и който е страхотен, но е привърженик на късите прически и винаги успява да ме убеди да се постригна късо. а аз всеки път си викам ся няма да му се дам  наистина, последния път удържах на обещанието си и го убедих да ми запази дължината (малко под раменете) и само да я изтъни, но за сметка на това пък той успя да ме убеди да ме боядиса не в естествения ми кестеняв цвят, а с леко червен оттенък    добре се получи комбинациятя от преговора за дължината и цвета!  утре имам час при моята фризьорка, която ме постригва и боядисва точно както си поискам!  надявам се да си тръгна със супер готино настроение....  за което ще ви информирам в последствие...    

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Промяна във външния вид  [re: salerosa] |  |  | Автор | TeOrEt (бял мишок) |  | Публикувано | 18.03.05 22:00 |  |  | 

като продължение на една стара тема ... - почти на 99.95% съм убеден, че си супер секси с къса коса, ама още не си свикнала с необичайния вид и не можеш да се оцениш

заеби кучето ... зъл стопанин!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: когато се постригна се чуствам страхотно!  [re: чepи] |  |  | Автор | salerosa (сладострастница) |  | Публикувано | 18.03.05 22:02 |  |  | 

Е да де да...и на мен уж ми запазиха дължината....ама че представа за "запазване"...и ми я изтъниха.....оххххххххххх изобщо не знам как се навих. Нали уж казват че като си в депресия...и е хубаво да си смениш прическата....Е аз от моята изпаднах в депресия
     Сега се чудя дали да не отида да ми я удължат изкуствено

poor is the man
 whose pleasures depend

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Промяна във външния вид  [re: TeOrEt] |  |  | Автор | salerosa (сладострастница) |  | Публикувано | 18.03.05 22:08 |  |  | 

Да бе да ужасна съм...слава богу не е съвсем къса...ама аз имах наистина дълга коса

poor is the man
 whose pleasures depend

|  |  |  
             |  |  | 

Сложих си зелени лещи и рижава перука, минижуп, силикон, високи ботуши с ток като пирон.
 Влияе как да не влияе. Маскирана като фолк фурия ще съм истинска секс бомба.

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички) |   | 
 |