|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
Спермата била полезна??
|
|
Автор |
malina_a (непознат
) |
Публикувано | 28.02.05 01:06 |
|
От известно време правя свирки на приятеля си и забелязах, че всеки път след като гълтам получавам стомашни неразположения - газове и разстройство.
Възможно ли е да получавам някаква реакция от спермата му? 
| |
|
М,да-а..такива работи се случват на човек винаги като консумира некачествени храни с изтекъл срок на годност.Тия пърдежи следователно,са само защото твоя човек е издул капачката вече, и му се е пресякъл белтъка! Сменяй го преди да си се усрала съвсем!
| |
|
Ба!!! Аз от гълтането не съм забелязала страничен ефект върху организма си  ... Но, когато я размажа по кожата си...не отричам, че става адски мека 
| |
|
Не съм специалист, ма тя природата не я е създала въпросната сперма за гълтане, следователно чревният тракт.../абе не знам как се пише/ може и да се разстройва. Къде в природата се е чуло и видяло животните да си правят свирки? Ако някой знае да прати маретиали, моля.
Иначе нали знаеш от какво се получават неразположенията - от бактерии. Ти знаеш ли той дали е здрав?!!
Свети слънце в очите ти щом погледнеш към мен!
| |
|
по скоро е от нередовното хранене...
Но ако почнеш да пълнееш от нея / като мен / - това вече е проблем!
Qui scribit, bis legit.
| |
|
Аз газове и разстройство не получавам, но ми се случва когато е на гладно да ми се гади повръща после...е, рядко де
| |
Тема
|
Re: Спермата била полезна??
[re: malina_a]
|
|
Автор |
_fancy_ (джаста-праста) |
Публикувано | 28.02.05 09:28 |
|
мен пък почти винаги ми става сухо и неприятно на гърлото - като от препушване  
reality bites
| |
Тема
|
Re: Спермата била полезна??
[re: Чaeнo мoмичe]
|
|
Автор |
Fredy (живачно отровен) |
Публикувано | 28.02.05 10:18 |
|
Къде в природата се е чуло и видяло животните да си правят свирки?
А бе във вашия квартал бездомни кучета няма ли? Ако няма бездомни погледай някое мъжко куче при някой приятел.  
Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя.
Ежа ебать невозможно,
а гвоздя ебать нельзя.
| |
|
направо ме хваща срам какви теми се разискват само ужас 
| |
|
ама ти отива изчервен
стичам се по кожата ти...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|