Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:58 17.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема За бързия и спонтанен секснови  
Автор вceзнaйka (мама знайка)
Публикувано26.02.05 12:04

Много от младите дами директно си признават, че чувстват МОЩЕН сексуален импулс при вида на намръщен и напет младок, който директно, без увъртане, заявява намерението си за прекарване на нощта.
Дамите са по-разкрепостени в секса, ФАКТ, ако и мъжът е само за бройка, то тогава, жената практикува неподозирани СЕКСНОМЕРА за постоянния си партньор. Излиза на яве скритото дамско СЕКСХИЩНИЧЕСТВО, първичното надделява над рутинното и познатото.

Интересно ми е и любопитно, дали вие мъже (постоянен партньор), бихте приели, жената (постоянен партньор) да вземе, да изконсумира еднократно или многократно, набързо, бърз и спонтанен секс с лошо момче (зловеща мутра), МММММММ?

Тема Re: За бързия и спонтанен секснови [re: вceзнaйka]  
Автор бaт Пeнчo (учи)
Публикувано26.02.05 13:15

Аз не, без значение дали е мутра, шеф, скитник, известен богаташ или каквото и да е. Това е очевидна обида за мен, все едно да ми кажат в лицето - ти не стигаш, не ставаш, не можеш. Подтискащо е за самочувствието. Също така е проява на слабост, която започва да разрушава възможността ми да разчитам на нея. Но ако го направи, и ме излъже, че не е, това е далеч по-лошо. Защото, това значи, че може да го направи също толкова лесно за всичко, по произволни, оправдани всякак си (оправданията нямат реално значение, щом делата ги има, приказката кучето си лае, кервана си върви), и аз не мога да и имам доверие за нищо. Не изневярата, а лъжата проваля доверието. И дори да ми се закълне, че няма да го прави (лъже) пак, аз няма да знам дали не ме лъже сега.

Тема Re: За бързия и спонтанен секснови [re: бaт Пeнчo]  
Автор ln Rock (1970)
Публикувано26.02.05 18:24

Аз съм ЗА!
Лъжата е по-кофти от самата изневяра. Друг е въпросът, че аз не съм особено ревнив и ако просто си е "начесала крастата", няма да ме впечатли кой знае колко.

Автор 3aдoвoлявaщ (обективен)
Публикувано26.02.05 18:39

Не бих. Последствията ще бъдат много чуствителни за нея.
Друг е въпросът че жена която е способна на такова нещо едва ли би могла да се окаже в ролята на мой "постоянен" партньор

Много отговори са

Автор Obstinacy ()
Публикувано26.02.05 21:16

Мутрите възбуждат жените.
Колежке, ще те съдя за авторски права !
Кирчо.

Не си позволявай лукса да ти развалят настроението.

Тема Re: За бързия и спонтанен секснови [re: Mary Cute Girl]  
Автор °Melissa° (вечно нервна)
Публикувано26.02.05 22:22

егати ужаса... бейби, ти учила ли си кирилица в училище?

*не бъди толкова глупав да подкрепяш конкуренцията*

Автор geogrup. (ди бе?)
Публикувано26.02.05 22:30

Искаш да ми кажеш да се намръщя и да вкарвам директни оферти...
Хм... Още другата седмица ще кажа дали е резултатно.

Тема Re: За бързия и спонтанен секснови [re: Obstinacy]  
Публикувано27.02.05 00:56

Кой е този Кирчо, дето ще ме съди за авторство?
Аааа, сетих се, да не е Борисов? :-))) Той е мой човек, ще делнем правата.:-)))

Ама, как ме издаваш, значиииии. Хвърли една бележка, едно Кю, тцъ,тцъ, отиде ми прикритието.

Отдавна забелязвам, че разни сексолози и социални психолози наобикалят нашия клуб, и черпят свежи идеи.

Тема бенови [re: вceзнaйka]  
Автор Aнreл ()
Публикувано27.02.05 00:59

вий да не сте зайци?!

Тема Re: бенови [re: Aнreл]  
Публикувано27.02.05 01:03

Тцъ, вие сте зайците, ние сме зайкини.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.