|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
За бързия и спонтанен секс
|
|
Автор |
вceзнaйka (мама знайка) |
Публикувано | 26.02.05 12:04 |
|
Много от младите дами директно си признават, че чувстват МОЩЕН сексуален импулс при вида на намръщен и напет младок, който директно, без увъртане, заявява намерението си за прекарване на нощта.
Дамите са по-разкрепостени в секса, ФАКТ, ако и мъжът е само за бройка, то тогава, жената практикува неподозирани СЕКСНОМЕРА за постоянния си партньор. Излиза на яве скритото дамско СЕКСХИЩНИЧЕСТВО, първичното надделява над рутинното и познатото.
Интересно ми е и любопитно, дали вие мъже (постоянен партньор), бихте приели, жената (постоянен партньор) да вземе, да изконсумира еднократно или многократно, набързо, бърз и спонтанен секс с лошо момче (зловеща мутра), МММММММ?
| |
|
Аз не, без значение дали е мутра, шеф, скитник, известен богаташ или каквото и да е. Това е очевидна обида за мен, все едно да ми кажат в лицето - ти не стигаш, не ставаш, не можеш. Подтискащо е за самочувствието. Също така е проява на слабост, която започва да разрушава възможността ми да разчитам на нея. Но ако го направи, и ме излъже, че не е, това е далеч по-лошо. Защото, това значи, че може да го направи също толкова лесно за всичко, по произволни, оправдани всякак си (оправданията нямат реално значение, щом делата ги има, приказката кучето си лае, кервана си върви), и аз не мога да и имам доверие за нищо. Не изневярата, а лъжата проваля доверието. И дори да ми се закълне, че няма да го прави (лъже) пак, аз няма да знам дали не ме лъже сега.
| |
|
Аз съм ЗА!
Лъжата е по-кофти от самата изневяра. Друг е въпросът, че аз не съм особено ревнив и ако просто си е "начесала крастата", няма да ме впечатли кой знае колко.
| |
|
Не бих. Последствията ще бъдат много чуствителни за нея.
Друг е въпросът че жена която е способна на такова нещо едва ли би могла да се окаже в ролята на мой "постоянен" партньор
Много отговори са
| |
|
Мутрите възбуждат жените.
Колежке, ще те съдя за авторски права !
Кирчо.
Не си позволявай лукса да ти развалят настроението.
| |
|
егати ужаса... бейби, ти учила ли си кирилица в училище?
*не бъди толкова глупав да подкрепяш конкуренцията*
| |
|
Искаш да ми кажеш да се намръщя и да вкарвам директни оферти...
Хм... Още другата седмица ще кажа дали е резултатно.
| |
|
Кой е този Кирчо, дето ще ме съди за авторство?
Аааа, сетих се, да не е Борисов? :-))) Той е мой човек, ще делнем правата.:-)))
Ама, как ме издаваш, значиииии. Хвърли една бележка, едно Кю, тцъ,тцъ, отиде ми прикритието.
Отдавна забелязвам, че разни сексолози и социални психолози наобикалят нашия клуб, и черпят свежи идеи. 
| |
|
вий да не сте зайци?! 
| |
|
Тцъ, вие сте зайците, ние сме зайкини.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|