|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
Много ме обичте бе хора
|
|
Автор |
vasileva (минаващ) |
Публикувано | 24.02.05 18:10 |
|
Такава любов към мен! А пък колко сте мили и любезни! Напараво ви се чудя То не бе любов не бе чудо Редактирано от vasileva на 24.02.05 22:13.
| |
|
кога съм те нападал? И кво ако си мъж? Тва си е твоя работа, мен изобщо не ме засяга! Че и красива била - ми още по-добре!
Сериозно сега - я кажи кой те напада и ти казва, че си мъж да го оправя аз него! Тука ред трябва да има, ред и законност! Пък и как бих могъл да откажа помощ на изпаднала в беда девственица? Кажи само кои са ламите и веднага ще им видя сметката триглава! Чакам снимки и адреси, имена не ми казвай, щото го вземам много лично тогава, може да почна да ги съжалявам...
"Защо си тъжен, човече? Нямаш ли приятели? - Имам... двама... Smith и Wesson!"Редактирано от SHERlFF на 24.02.05 18:15.
| |
|
Дреме ми на мене мъж ли си или не. И не те мразя. Съмнявам се че тук някой те мрази. Повечето тук се кодошим с теб, и трябва да го приемаш нормално, защото иначе живота ще ти се изкодоши. А за другите - е, ти все пак разбута курника. Нормално е да се разхвърчи малко перушина
| |
|
Като си "минаващ" ... ами, да, нормално е някой да те мисли за мъж или траверса 
| |
|
ами ето кои.........:
летен_дъжд
melisa
_fancy_
Fredy
zlodeika
_the Godess
demnolover
.............Има и още,но списъка ще стане дълъг! Но наистина не мога да си обясня защо освен да нападат и да се нахвърлят друго не знаят
| |
|
Аз пък те харесвам.
Не се впрягай за глупости, когато се впрегнеш сам, на околните не им остава нищо друго, освен да те яхнат.
Който каквото търси-такова и намира.
| |
|
Без снимков материал не вярвам! Красотата е много субективно нещо и обикновено е в очите на гледащия.
Обачи ти много се връзваш. Я по-лежерно!
| |
|
благодаря за милите думи
| |
|
Злодейката е голяма сладурана! Може само глупости да ръси, но то и е начин на забавление, не го прави от злоба!
Годесата - много я обичам! Може би най-вече с ориз! И тя е голяма лаладжийка, но спечели уважението ми преди много време с това, че носи на критика, че даже и на моята добре аргументирана с цитати, остро наточена с тънкохапливи изрази критика. Много-много приятно момиче.
Останалите нямам честта да ги познавам лично, но:
Мелиса ме спечели с онази история за секса с шефа, про следващото вакантно място за жена в офиса определено ще и пратя покана за интервю, като може да разчита на поне 50% хендикап.
Летен дъжд - умерени, на моменти даже мили мнения, допада ми, поне по малкото нейни неща, които съм чел.
Фреди и Демонловер - нямам мнение, ще прочета нещо тяхно и ако не ми хареса ще ти пусна бележка за цената на услугата.
"Защо си тъжен, човече? Нямаш ли приятели? - Имам... двама... Smith и Wesson!"
| |
|
аааа, не е вярно.
как ще те мразя, не те познавам дори. веднъж и среща ти определих, ама ти не се нави. помниш ли?
останах с впечатление, че се забавляваш тук и ти влязох в тона, това е

reality bites
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|