Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:56 16.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема Много ме обичте бе хоранови  
Автор vasileva (минаващ)
Публикувано24.02.05 18:10

Такава любов към мен! А пък колко сте мили и любезни! Напараво ви се чудя То не бе любов не бе чудо

Редактирано от vasileva на 24.02.05 22:13.

Тема Я стига...нови [re: vasileva]  
Автор SHERlFF (BezoBrazniK)
Публикувано24.02.05 18:13

кога съм те нападал? И кво ако си мъж? Тва си е твоя работа, мен изобщо не ме засяга! Че и красива била - ми още по-добре!

Сериозно сега - я кажи кой те напада и ти казва, че си мъж да го оправя аз него! Тука ред трябва да има, ред и законност! Пък и как бих могъл да откажа помощ на изпаднала в беда девственица? Кажи само кои са ламите и веднага ще им видя сметката триглава! Чакам снимки и адреси, имена не ми казвай, щото го вземам много лично тогава, може да почна да ги съжалявам...

"Защо си тъжен, човече? Нямаш ли приятели? - Имам... двама... Smith и Wesson!"

Редактирано от SHERlFF на 24.02.05 18:15.

Тема Re: защо ме мразите?????нови [re: vasileva]  
Автор бaт Пeнчo (учи)
Публикувано24.02.05 18:13

Дреме ми на мене мъж ли си или не. И не те мразя. Съмнявам се че тук някой те мрази. Повечето тук се кодошим с теб, и трябва да го приемаш нормално, защото иначе живота ще ти се изкодоши. А за другите - е, ти все пак разбута курника. Нормално е да се разхвърчи малко перушина

Автор Sa Mattanza (брутална)
Публикувано24.02.05 18:16

Като си "минаващ" ... ами, да, нормално е някой да те мисли за мъж или траверса

Тема Re: Я стига...нови [re: SHERlFF]  
Автор vasileva (минаващ)
Публикувано24.02.05 18:22

ами ето кои.........:
летен_дъжд
melisa
_fancy_
Fredy
zlodeika
_the Godess
demnolover
.............Има и още,но списъка ще стане дълъг! Но наистина не мога да си обясня защо освен да нападат и да се нахвърлят друго не знаят

Автор Obstinacy ()
Публикувано24.02.05 18:24

Аз пък те харесвам.
Не се впрягай за глупости, когато се впрегнеш сам, на околните не им остава нищо друго, освен да те яхнат.

Който каквото търси-такова и намира.

Автор ln Rock (1970)
Публикувано24.02.05 18:25

Без снимков материал не вярвам! Красотата е много субективно нещо и обикновено е в очите на гледащия.

Обачи ти много се връзваш. Я по-лежерно!

Тема Re: защо ме мразите?????нови [re: Obstinacy]  
Автор vasileva (минаващ)
Публикувано24.02.05 18:26

благодаря за милите думи

Тема Виж сега...нови [re: vasileva]  
Автор SHERlFF (BezoBrazniK)
Публикувано24.02.05 18:29

Злодейката е голяма сладурана! Може само глупости да ръси, но то и е начин на забавление, не го прави от злоба!

Годесата - много я обичам! Може би най-вече с ориз! И тя е голяма лаладжийка, но спечели уважението ми преди много време с това, че носи на критика, че даже и на моята добре аргументирана с цитати, остро наточена с тънкохапливи изрази критика. Много-много приятно момиче.

Останалите нямам честта да ги познавам лично, но:

Мелиса ме спечели с онази история за секса с шефа, про следващото вакантно място за жена в офиса определено ще и пратя покана за интервю, като може да разчита на поне 50% хендикап.

Летен дъжд - умерени, на моменти даже мили мнения, допада ми, поне по малкото нейни неща, които съм чел.

Фреди и Демонловер - нямам мнение, ще прочета нещо тяхно и ако не ми хареса ще ти пусна бележка за цената на услугата.

"Защо си тъжен, човече? Нямаш ли приятели? - Имам... двама... Smith и Wesson!"

Тема Re: Я стига...нови [re: vasileva]  
Автор _fancy_ (джаста-праста)
Публикувано24.02.05 18:30

аааа, не е вярно.
как ще те мразя, не те познавам дори. веднъж и среща ти определих, ама ти не се нави. помниш ли?
останах с впечатление, че се забавляваш тук и ти влязох в тона, това е

reality bites

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.