Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:42 16.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема недоразумението "Митъо Пищова"нови  
Автор Cлyчaйнo пpeминaвaщ (непознат)
Публикувано20.02.05 14:03

На 19.02.2005 по Нова Телевизия гледах предаване на Венета Райкова в което беше поканила за гост една лоеста топка недоразумението "Митьо Пищова" което през цялото предаване не престана да ръси глупости и простотии , да им се чуди човек на тези от телевизиите по какви критерии си избират събеседниците.
Та да си дойдеме на думата , пиша на вас - защото тука в този клуб може да сте по-наясно от мене с тези неща, аз нямам претенции да съм експерт - та тази лоеста топка "Митьо Пищова" която сигурно от 20-на години не си е виждал пикалото без помоща на огледало поради огромното лоесто шкембе твърдеше пред водещата Венета Райкова че е спал със 2593 жени ( да пиша го и словом за да няма недоразумения - две хиляди петстотин деветдесет и три ) като болшинството от тях били все известни дами,на възраст между 19 и 22 години и на тегло от 42 до 48 кг.Та започнал големия "ебач" от 15 годишна възраст да води полов живот и мадамите му се натискали като луди защото имал пенис 24 см.
До тука с фантастиката на Митьо Пищова - нека се опреме малко на точните науки като математиката - ако наистина лоестата топка е започнала полов живот на 15 а днес както той самия каза е на 50 години излиза че за 35 години полов живот сланинчо е оправил 2593 мадами ( и то какви ) , тоест излиза че годишно е оправял около 72 - 75 мадами , а месечно около 6 - 7 мадами и то забележете , все различни , в продължение на 35 години , болшинството 19 - 22 годишни , 42 - 48 кг. тежащи и болшинството адски известни. Даже водещата Венета Райкова му зададе един много готин и подходящ въпрос - тя го попита дали тези мадами знаят че са спали с него.
Та въпроса ми е - мислите ли тези болнави твърдения на "Митьо Пищова" за реални , с две думи вярвате ли му , защото аз хич не му вярвам.
Тука нека всеки който желае да сподели опита си - аз за мойта скромна 45 годишна възраст не съм бил с повече от 45 - 50 жени , да не говориме за такива глупости че болшинството били 19 - 22 годишни и 42 - 48 кг тежащи.
Горките жени над 22 години и над 48 кг кой ли ще ги люби ако всички мъже бяха като лоестата топка "Митьо Пищова"

Тема Re: недоразумението "Митъо Пищова"нови [re: Cлyчaйнo пpeминaвaщ]  
Автор Лили и Mими* (каки)
Публикувано20.02.05 14:13

И аз го гледах. Този е толкова луд и ламарината му така дрънчи, че просто се чудя къде са медицинските специалисти в областа.
И аз хич не му вярвам. Даже си мисля, че е девствен и от там му произлизат психиатричните проблеми. За да легне жена с такова говедо, трябва много да е намразила оная си работа.

Тема Re: недоразумението "Митъо Пищова"нови [re: Лили и Mими*]  
Автор Feit (разбирам)
Публикувано20.02.05 14:32

Мнооооого се смях:))) Тъп! тъп, майкоооо - Тъп!:)))

убий простака с мълчание

Автор Sa Mattanza (брутална)
Публикувано20.02.05 14:36

Това би значело, че жените са готови на безогледно отвратителен секс с някой само заради единия хуй. Не мисля.

Тема Re: недоразумението "Митъо Пищова"нови [re: Sa Mattanza]  
Автор M! (unique)
Публикувано20.02.05 14:49

Като се замисля, какъв хуй може да има човек като него? С оглед на това, какво шкембе вади, хич, ама хич не мога да си представя какъв е този 24 см. грездей, за който има претенции, че притежава. The fun startZ here Смешно е да твърди, че е спал с 2000 и кусур жени. Най-много да чука някой оборотни търновски курвета, които за връзки и пари са готови на всичко

Be free and open and breezy! Enjoy! Things won't get any better so get used to it.

Тема В интерес на истинатанови [re: Feit]  
Автор Лили и Mими* (каки)
Публикувано20.02.05 14:54

в едно предаване се появи с две мургави девойки, които по - скоро биха му откраднали портфейла, отколкото да му извъртят свирка. А и не само на него де.

Тема Re: недоразумението "Митъо Пищова"нови [re: M!]  
Публикувано20.02.05 14:55

Абе нали знаеш ... "Под голям камък голяма риба се крие"

Автор vehemence (гореща)
Публикувано20.02.05 15:01

това изобщо не е вярно освен това е обществена тайна, че не му става и , че е воайор предимно
Другото нещо - като си показа оная работа на телефона снимана как я е снимал отгоре като има огромно шкембе и изобщо не може да види дали някой му прави свирки
И се чудя на акъла и на БТВ - Искрено и лично той беше и на Венета още повече такава простащина не бях гледала скоро

Свободата е най-здравото въже!

Тема Re: недоразумението "Митъо Пищова"нови [re: Sa Mattanza]  
Автор Feit (разбирам)
Публикувано20.02.05 15:01

аз го знам малко по иначе.... под голяма сянка нищо не вирее

убий простака с мълчание

Тема Re: недоразумението "Митъо Пищова"нови [re: Feit]  
Публикувано20.02.05 15:08

"Кон бегач и мъж ебач дебели няма"
Точка!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.