Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:06 14.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Хващали ли са ви "на калъп"? А вие хващали ли сте?нови  
Автор kilikandzer (зелен)
Публикувано15.02.05 22:58

Аз имах такава случка преди около 2 години. Родителите на приятелката ми бяха тръгнали за вилата си, но им се повредила колата по пътя и се върнаха ненадейно и ни изненадаха "на калъп"То не, че нещо казаха(все пак големи хора сме)но при този спомен още ми става неудобно, голям конфуз беше. Вие имали ли сте подобни случки? Разкажете.

Тема Re: Хващали ли са ви "на калъп"? А вие хващали линови [re: kilikandzer]  
Автор arrows™ (сияйна)
Публикувано15.02.05 23:54

Всъщност не...той просто влеzе в стаята,докато аz и тогавашното ми гадже се сексувахме, каzа каквото си имаше zа каzване и си иzлеzе (общ приятел)...
Същият тоzи приятел отново наруши сексуалното ни спокойствие на един Трифон Зареzан на една севлиевска вила преди доста годинки (хех как проzвуча, все едно съм на 100 ), обаче тогава имА наглостта и да се включи... Добре, че пак навреме се усетих

Тема Re: Хващали ли са ви "на калъп"? А вие хващали ли сте?нови [re: kilikandzer]  
Автор _fireball_ (нетърпеливка)
Публикувано15.02.05 23:55

Веднъж ни хвана братът на гаджето... Начи аз съм била 10. клас примерно, гаджето 11-ти, а братчето - 6-ти да кажем... То бързо се оттегли в другата стая, брат му отиде да се обяснява с него нещо и после ми разправя: малкият се ухилил заговорнически и заявил: Споко, няма да казвам на наш'те. На което моят човек отговорил: Ми те наш'те вече знаят
А хлапето разочаровано: Ееее, все аз ли разбирам последен...

Тема Re: Хващали ли са ви "на калъп"? А вие хващали ли сте?нови [re: _fireball_]  
Автор demonlover ()
Публикувано16.02.05 00:16

Седят си двама в кръчмата,пийват си ракийката, а единия умърлушен и не му се говори."Кво ти е бе,наборе?"-"Абе...не е за разправяне..Реших да издоя кравата докат се върне жената от работа.Влизам аз, слагам менчето, ама кравата мърда с краката и го рита.Вързах й аз с едно въже единия крак за една греда,вързах го и другия за друга,разчекнах я, и спря да мърда.Тамън пак да започна да я доя,тя праас! С опашката един шамар.Изнервих се много братчед!Качих се на едно трикрако столче зад нея,хванах й опашката, и понеже нямаше с какво друго,си свалих колана на гащите.Те се свлякоха до долу и ми лъсна задника.Вързах й опашката с колана,преметнах го през горната греда,затегнах го и хванах с две ръце опашката да видя дали мърда.В този момент,жена ми влезе и ме видя на столчето......"
Що се сетих за тая брадата история,не знам!

Тема Re: Хващали ли са ви "на калъп"? А вие хващали ли сте?нови [re: demonlover]  
Публикувано16.02.05 00:22

Ама и аз не знам защо си се сетил точно за нея, и то във връзка с мойта

Тема Re: Хващали ли са ви "на калъп"? А вие хващали ли сте?нови [re: _fireball_]  
Автор demonlover ()
Публикувано16.02.05 00:38

Нее....Не във връзка с твоето,а по принцип за темата.Прочетох мненията и ме напуши зверски смях,защото светкавично започнах да си спомням един куп неща!Един приятел ходеше с едно момиче което имаше сестра на същата възраст.Една вечер били на някакъв купон,къркали като за световно,и по едно време,двечките отишли да спят в другата стая.Легнали на едно легло,защото се оказало че няма друго.След два часа,всички изпозаспали кой къде намери, но нашия решил че не е време за сън а за секс.Влязъл при гаджето си и сестра й, които вече спели мъртвешки.Нашия обаче,пиян като гъз, гол, и ще чука!Метка се в кревата,хваща на едната левия крак а на другата десния,вдига ги и...почва между двата крака!

Тема Re: Хващали ли са ви "на калъп"? А вие хващали ли сте?нови [re: demonlover]  
Публикувано16.02.05 00:44

аааааааааааааааааа....................
Уби ме!!!!!!!!!!

Автор demonlover ()
Публикувано16.02.05 00:49

Заклевам се!Отивам в кю-то да видя за още такива случки!...И какво е това Асето,ква е тая Германия...Павлова...незнам...

Редактирано от demonlover на 16.02.05 00:53.

Публикувано16.02.05 00:55

Хаха, тихо бе!
Такива неща на бележки, откъде накъде ще ме разобличаваш толкова бързо пред всички... ааамаха!

Тема Re: Хващали ли са ви "на калъп"? А вие хващали ли сте?нови [re: kilikandzer]  
Автор tranquility (член)
Публикувано16.02.05 00:57

мен ме хвана баща ми веднъж с едно гадже. изниза се много много бързо

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.