|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Да се обрежа ли?
|
|
Автор |
So_Long (непознат) |
Публикувано | 10.01.05 14:03 |
|
Напоследък имам странни хрумвания.Това май е едно от тях.
Дали да не взема да се обрежа? На какво ли ще ми заприлича пишката? И какво ли ще е усещането като няма да има допълнителната стимулация на кожичката,която прескача на входа на влагалището?
Хрумна ми дивата идея да си махам част от кожата ей така-докато приятелката ми ми правеше френска любов.Ха!То не беше съвсем френска,а може да се каже-с родопски мотиви! :) Взе го в ръце и го наду!Направо не повярвах на очите си!Естествено не ми се наду пикочния мехур,а само кожичката.Беше си много приятно,ама много странно и неочаквано!Нали знаете-неочакваното в секса често е много възбуждащо....
Та така...Ако съм обрязан това не би могло да се повтори...А ако се повтори и потрети пък има риск да не ми е интересно вече.Е,сигурно има и други съображения да се обрежеш или не освен правенето на гайда от пишката...
Как мислите?
| |
|
Наистина ли въз основа на отговорите, които ще получиш тук, би взел решение дали да го направиш или не ?
Не е ли това един доста личен избор, който трябва да вземеш сам ? 
Ти го можеш по-добре.
| |
Тема
|
Re: Да се обрежа ли?
[re: Obstinacy]
|
|
Автор |
LUPY (старо куче) |
Публикувано | 10.01.05 16:08 |
|
всички ще те мисляч за турчин :)
ако това е целта

Редактирано от Любoпитcтвaм на 10.01.05 16:26.
| |
|
Ima veroqtnost naistina da te pomislqt za turchin, no ti reshavash. S kojichka ima po dobra stimulaciq, no bez po dobra higiena. Davaha po Discovery za obrqzvaneto tochno, che ne se preporachva mnogo, zashtota mojelo da se ovredi glavichkata, a i krie riskove ot gledna tochka na nekadarnostta na hirurga, a v BG takiva mnogo. Az bih kazal NE i za tova sam si s kojichka i mi e got. V kraina smetka ti reshavash.
| |
|
Пълни щуротии!
Това можеш да направиш ако от хигиенна точка според теб е по-добре!
..за да стопля мислите, посивели от тъга...
| |
|
Честно-Не!Исках някой обрязан да се обади все пак...:)
| |
Тема
|
Re: Да се обрежа ли?
[re: LUPY]
|
|
Автор |
So_Long (непознат) |
Публикувано | 11.01.05 07:14 |
|
Или за евреин...
| |
|
Ти пък да не мислиш,че "хирурзите" из пустинята са по-добри?
| |
|
Брееей-гледам че и жените тук не са много "за" :)
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|