|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
Obstinacy,
|
|
| Автор |
Moonrise (hound dog) |
| Публикувано | 01.01.05 10:53 |
|
|
миличко, Честит рожден ден !!!!!
Нали съм раннобудна и още неизтрезняла, да видим какво ще се получи .
Продължавай да бъдеш все така неудържима, непокорна, директна, безгранична и непредубедена
И за да не ни плашиш запази необяснимата толерантност към всичко, спокойствието и обективността си странно съчетани с непокорство, огнен темперамент и горещ поглед
Мда, да не збравим страхотното ти отношение към приятелите ти
Е, оттук нататък знам, че всичко, което искаш да получиш ти е на една ръка разстояние, затова ти пожелавам да се протегнеш
Освен това: Честита нова година! Всичко друго ти пожелах, само за едно се сещам: нека през тази година се "накурвяме" по-често заедно

P.S Пратих срамежливия лос да ти донесе подаръка
Кажи, какиното.
| |
|
|
|
И от мене честит рожден ден, миличка..........и честита нова година да не забравя Пожелавам ти сливането на двата празника да ти донесе неповторими емоции и усещане за пълнота
Бъди здрава, усмихната и все така чаровна. Дано тази година бъде още по-успешна и хубава за теб и близките ти
Весел празник
| |
|
|
|
аууу, на каква хубава дата си се родила, Obstinacy!!! Викам си, абе, що така т'ва момиче толкова убаво и умно у чаровно... а то било от зодията... ми, да, най-хубавата зодия:)))
ЧНГ, ЧРД, здраве, секс, пари, щастие, секс, пари, успехи, секс, пари, мъже (хубави кат мене такива) секс, пари и винаги една топла усмивка в повече (щот' никога не е в повече!)

| |
|
|
|
Много празници,Obstinacy, ЧНГ и ЧРД,
Много любов, много щастливи усмивки и да постигнеш всичко , което желаеш!!!  
| |
|
|
|
ЧНГ, ЧРД и много много здраве, щастие, усмивки и любов 
Welcome to the real world
| |
|
Тема
|
Re: Obstinacy,
[re: Moonrise]
|
|
| Автор |
Maтa (но не Хари :)))) |
| Публикувано | 01.01.05 20:03 |
|
|
"Родените на първи януари ще се радват на щакстлив живот." Така пише в "Енциклопедия на суеверията", а на енциклопедиите може да се вярва. Пише още да накараш някой да те целуне и ще ти върви цяла година на целувки. Аз бих предложила към целувките да се прибави и нещо по-съществено.
| |
|
Тема
|
Пу дееба вашта мама бити курви!
[re: Moonrise]
|
|
| Автор |
King (ентусиаст) |
| Публикувано | 01.01.05 20:23 |
|
|

как се лигавят само !!!!

| |
|
|
|
Честит Рожден Ден и от мен! Да си жива и здрава и всичко най-хубаво!
| |
|
|
|
Здраве, щастие, да си все така красива и желана жена, и много любов ти пожелавам.
Feel the desirE
| |
|
|
|
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|