|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
Тема
|
КОлко от вас след секс
|
|
| Автор |
!HA-KOЙ-MУ-ПУKA (НаКойМуПука?!?!) |
| Публикувано | 05.10.04 09:12 |
|
|
палят цигара:))катъо смепочнали с анкетите,нека свършим с тази,(предлагам), да разберем кои от нас са пушачиииииии:)
Всъщност тук възниква и друг проблем.Ако вие сте, аполовинката ви е непушач(или обратното)търпите ли цигара в ложето след секс от нейна/негова страна/Изобщо съвместими ли сте на ртази тема и има компроми в това отношение?
Аз съм случил на пушачка, но държа да отбележа,че ако бъда с непушачка, то трудно ще ми бъде да я "наказвам" ,особено слкед секс, с цигарен дим/дъх
O, скъпа, недей така
взимаш си беля!
| |
|
|
|
Нито аз, нито той пуши. След секс пием пепси
Иначе ....цигарите били вредни, те затова ги унищожават хората.
| |
|
|
|
а коза преди секс дърпате ли го ?
O, скъпа, недей така
взимаш си беля!
| |
|
|
|
начи,кое казваш-цигарите унищожават хората или хората цигарите:))
че и второто е на път да стане
O, скъпа, недей така
взимаш си беля!
| |
|
|
|
Аз съм пушачка от доста време, не мога да се сетя да ми се е приисквало силно да запаля след секс. По-скоро ми се приспива силно.
По принцип пуша само пред компютъра вкъщи , а навън навсякъде.
Сегашното гадже е непушач и почти избягвам да пуша в тях. За година и нещо да съм запалила най-много 5 пъти в тях. Не ми се разваля романтичната атмосфера с цигара, пък и не искам да го дразня излишно, поставям се на негово място - горкичкия. Не стига, че не ми прави никога забележка за цигарите, пък и аз допълнително да му ги натрапвам - не е честно.
Въобще, с две думи: съобразявам се (без да са го изискали от мен).
Истината боли един миг,
лъжата - много по-дълго...
| |
|
|
|
Аз не пуша и съответно, след секс правя нещо друго 
Само веднъж, преди доста години, ми се е случвало с един пич, по когото ужасно си падах и не ме дразнеше.... много  но по принцип, си мисля, че ако се повтори известен брой пъти ще започна да мрънкам  
If you truly want something in life, you need to work for it.
| |
|
|
|
След секс с удоволствие запалвам цигара, ако дамата е непушачка отивам на балкона
Life is magnificent 
| |
|
|
|
но аз възприемам запалената тогава цигара като обида и неуважение. Знам, че от гледна точка на пушача не съм права, но по принцип не понасям пушачи, да не говорим, че от години и по здравословни причини – имам сериозна алергия от цигарен дим, която обезобразява лицето ми и ми причинява ужасен сърбеж и болка по най-чувствителните части на лицето и шията.   
Луд е, който ми вярва, който не - МНОГО ПОВЕЧЕ! 
| |
|
Тема
|
Re: Ще ви прозвучи крайно,
[re: razbiram]
|
|
| Автор |
oтвopeнa (open-minded) |
| Публикувано | 05.10.04 11:05 |
|
|
Напротив, точно от гледна точка на непушача си права!
Макар че съм пушачка, уважавам правото на другите да не дишат пушека, затова почти винаги се съобразявам. Почти... Трябва да си наложа да е винаги! Да! Трябва да поработя по този въпрос.
Благодаря ти, разбирам, за мнението. Пушачите имаме нужда да погледнем гадния си навик и от гледна точка на непушачите!
Истината боли един миг,
лъжата - много по-дълго...
| |
|
Тема
|
Харесвам пушачите, които
[re: oтвopeнa]
|
|
| Автор |
razbiram (но още се уча) |
| Публикувано | 05.10.04 11:15 |
|
|
се съобразяват с непушачите и осъзнават, че това е гаден и вреден и за тях самите навик, а не тези, които се репчат и казват, че, примерно, дядо им пушил и пил, но доживял 90 години и други глупости от сорта.  Обаче неегоистичните и съзнателни пушачи са рядкост. Веднъж един мой приятел - пушач, който никога няма да се откаже,
ми каза мно-го гордо: “Не забелязваш ли, че от два часа не съм пушил?” И аз си признах веднага, че не, защото за мен е нормално да не се пуши, а не обратното. Но и ми дожаля, защото си дадох сметка каква жертва е това за него. Все едно на мен да ми кажат да не ям.
Луд е, който ми вярва, който не - МНОГО ПОВЕЧЕ! 
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|