|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Обичате ли да правите
|
|
| Автор |
нeзнaйko_н () |
| Публикувано | 05.10.04 13:58 |
|
|
Обичате ли да правите секс пред други хора, като на театър или предпочитате да гледате секс на живо ?
| |
|
|
|
Най много обичам да съм режисьора и да правя кастниги 
Life is magnificent 
| |
|
Тема
|
Re: Обичате ли да правите
[re: нeзнaйko_н]
|
|
| Автор |
Day () |
| Публикувано | 05.10.04 14:54 |
|
|
Хм..още не ми се е случвало :)
Загатването на знание у някой друг какво се случва е гъделичкащо, ама директния показ...ще поживеем, може и да разберем :)
| |
|
|
|
Че всички да се юрнат да дават акъл!
| |
|
|
|
Правила съм, но не може да се каже чак че обичам.
"За да си незабравима, трябва да си различна" - Коко Шанел
| |
|
|
|
не ти ли хареса
| |
|
|
|
Особено, ако се съберат клубарите да гледат и ще стане голямо шоу  
Life is magnificent 
| |
|
|
|
Екзотично беше ама то не става така, само да гледат ... искат да се включват ... пък аз не давам току-така ... айдееее, гледал, харесало му и да се включва 
"За да си незабравима, трябва да си различна" - Коко Шанел
| |
|
|
|
ами и двете са ми се случвали зависи на какъв акъл развратен съм в момента :)))))))))  
erotic...put your hands all over my body
| |
|
|
|
Само ведниж ме е изкефило да гледам . А и аз бях зает тогава . Много пъти ми се е случвало в една стая 2- 3 двойки . Но не ме кефи много . Предпочитам да сме отделно . Може и срамежлив да съм знам ли ? Много смешни случаи има тогава     
На един купон с едно гадже бъзикахме един приятел който силно пъшкаше . Той казва "оооооооооооо " ! и ние от другото легло почваме да крещим . "Давай ! Ооооохххххххххх ! " Момичето с него не знам усети ли нещо понеже се смля от хилеж . От смях дори и свирка не му направи    После онзи ми бе сърдит за цели 15 минути ! 
НЕ ДАВАЙ НА МОЗЪКА ДА ТИ СЕ КАЧВА В ГЛАВАТА !
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|