Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:48 29.10.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема Перфектността!!!нови  
Автор ПacaT (Италиано)
Публикувано19.09.04 13:35

Винаги съм се стремял към нея, но искам да споделя нещо, и да видя дали съм тръгнал по прав път, или има нужда от отклонение, все пак съм млад живота е пред мен. Много оффтопик праснах последно време, но сега да си дойда на думата.
Темата е посветена на Перфектния любовник/любовница.
Прочетох заглавието на темата на Vehemence за френската "нежност".
И надоло нямаше нужда да я чета, аз знам....................... какво щяха да отговорят повечето жени- Че всяка харесва, възбужда се, желае мъжа по различен начин.
Значи Виште, мене ми е ясно че хората са различни, няма еднакви, всеки има различни вкусове обаче ми се ще да попитам за Перфектния любовник, какво да направя от малък искам да съм Номер 1, и не ми дава мира да питам.
Какво е за вас Перфектния любовник?
Лично аз винаги съм мислил, а дори и колкото и опит да трупам затвърдявам мнението че предразполагането на жената, на нейните мисли е същественото, тоест че за да я спечелиш трябва да спечелиш нейната Психика и Ум. И може би най-важното е да си различен с всяка жена и да се нагаждаш според нейните желания- Тоест да можеш да разбираш, да виждаш, и най важното- Да УСЕЩАШ какво я побърква и кара да излиза от кожата й.
Друго нещо което е много важно е също и усещането за близост, обясняването на жената че е перфектна, че мъжа смята всяка бемка от тялото и за прекрасно и ужасно възбуждащо, тука пак ще ми се смеят, но лично аз съм забелязал че леко непринудения и разтоварващ разговор придружен с гушкането преди секса и предразполагането на жената е от голяма важност. Друго което си мисля е че жената е чувствително и нежно същество и има нужда от близост, като смятам че може и с 1процент, но е важно "перфектният" да е прекарал повече време- деня преди вечерта и да е "давал" на жената всевъзможни красиви моменти, стига мъжа да има фантазия като разходки, цветя, разговори, подаръци.

И така това са мойте мисли и смятам че другите части на перфектния любовник, като привлекателност, интелигентност, спокойствие и най вече улегналост са допълнение но не съществената част която е.................. Психиката на жената.
Хайде сега, жени дайте съвети и къжете на прав път ли съм, и ако нещо куца, какво да поправям? И също добавете части към "Перфектния ми любовник."

Сега и мъжете да не забравя- Какво е за вас Перфектната любовница?

ШампиоН

Тема Един леко страничен въпроснови [re: ПacaT]  
Автор DVD ()
Публикувано19.09.04 13:57

Перфектен за кого?

Тема Re: Перфектността!!!нови [re: ПacaT]  
Автор fairy_tale ()
Публикувано19.09.04 14:07

Трябва да ти кажа че незнам колко в началото на живота си , но си много по-наясно и с някои които са в неговия край.
Прав си че всичко е в главата, но има и хормони все пак:)
За мен лично перфркния любовник е този с който успяваш да се отппуснеш до такава степен че да си позволиш ВСИЧКО в леглото и това да достави огромно удоволствие и на двама ви. Но перфрктиния любовник никога или почти никога не е перфекния мъж

"Убежеднията са затвори" Ницше

Тема Re: Един леко страничен въпроснови [re: DVD]  
Автор ПacaT (Италиано)
Публикувано19.09.04 14:08

Еееееееее
ДВД, ти съсипа основата на темата ми. Единственото което мога да ти кажа е ............Прав си, за всеки перфектността е различна.

ШампиоН

Автор agripina_ (член)
Публикувано19.09.04 14:12

Шампионе, бъди себе си навсякъде,без игрички и ще вземе да се захласне някоя по теб.Стане ли това, каквото и да правиш,ще си перфектен.В очите на влюбения всички малки недостатъци се възприемат като съвършенства и се прощават много лесно.Има ли емоционален заряд, сексът е върха!
За да е всичко на 6 трябва да изненадваш непрекъснато и да си инициатор на красиви преживявания.Днес в хотелче,утре в джакузи,други ден на тревата после в Пасата,абе разнообразие да има.
Букети,Sms-и,тортички,шоколадчета също помагат.

Тема Re: Перфектността!!!нови [re: fairy_tale]  
Автор ПacaT (Италиано)
Публикувано19.09.04 14:15

Не, fairy_tale, много има аз да уча докато стигна перфектността, а и никога няма да я стигна, но имам желание да се уча и да се променям и да разбирам, което е важно за мен. Доколкото за хормоните, и животинското привличане, тях съм ги изучил по добре.
Да, това е и моята мисъл, тук съм още не много добър, искам жената да се отпуска с мен, и както аз съм без задръжки, така да я накарам и жената до мен да е без предрасъдаци, и да си позволява това за което само си фантазира, защото ще се съгласиш с мен предполагам нищо в живота не става на сила.
Доколкото за последното.............................права си, не мога да споря.

ШампиоН

Автор fairy_tale ()
Публикувано19.09.04 14:20

Знаеш ли забелязала съм (от собствен опит не че е огорменн), че това с отпускането също зависи от привличането между хората, и от хормоните...в смисъл че при мен се е получавало понякога дори и още на пъреите няколко пъти с някой партньор и някакси ми идва отвътре, просто ме побърква, докато при други колкото и да се стараят и дори при наличието на чуства не се получава... странно е:)

Тема не бъди перфектен [re: ПacaT]  
Автор vehemence (гореща)
Публикувано19.09.04 14:31

както беше онази мисъл
"Никой не може да оправи това, което сам Бог е създал несъвършено"

така че няма нужда от престаравания от перфектност бъди естествен , бъди себе си и усещай с душата си

за мен перфектния любовник е , който се нагажда спрямо всяка различна жена , а не си кара както си знае и да прави всичко по един и същ начин
тези неща важат и за жената
и както писах по моята тема
1. предразполагане
2. показване на желанието ти и симпатията ти към човека до теб
3. езика на тялото си показва всичко останало

пълно отпускане и следване на вътрешния усет само тогава се получава хубав слят секс

erotic...put your hands all over my body

Тема не ви ли се е случвало [re: fairy_tale]  
Автор vehemence (гореща)
Публикувано19.09.04 14:38

видиш някой и направо си представяш как си сливате телата и устните с него и го чувстваш близък и все едно вече сте го правили много пъти и в секса не се притесняваш никак
а има други хора с които не може да си представиш такава близост
аз мисля, че интимността е някакво 6 чувство и то не зависи от нас
става магията поглеждаш човека и си казваш да това е и мога да изживея прекрасни мигове с него
а други и да те ухажва и да ти сваля звезди някак не става, не се получава и това си е

въсщност , за да си отпуснат и да нямаш задръжки мисля, че трябва да не си слагаш бариери никакви спрямо човека с който искаш хубавия секс - зависи много от вътрешната ти нагласа и как го възприемаш

erotic...put your hands all over my body

Тема Re: не ви ли се е случвалонови [re: vehemence]  
Автор fairy_tale ()
Публикувано19.09.04 15:33

Да и аз имах това предвид, магия:)

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.