|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  За зодиите...пак   |  |  | Автор | baj lvan (Scorpion) |  | Публикувано | 16.09.04 19:56 |  |  | 

Кажете, но само от лични наблудения коя комбинация от зодии е най- в леглото.
 Според моя скромен
  опит скорпион-скорпион и скорпион-рак. Хапем се, щипим се, но не можем да се наситим и да спрем да измисляме нови попълнения на темата за извращенията

АЗ МИСЛЯ ТАКА. А ТИ?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: За зодиите...пак  [re: baj lvan] |  |  | Автор | Иryaнa (смотана душица) |  | Публикувано | 16.09.04 20:20 |  |  | 

Откъде да знам като съм само една зодия?
   От моя гледна точка - рак-телец и рак-рак

Чу се далечен яростен писък.
 - А! Философия - каза Ом.

|  |  |  
             |  |  | 

скорпион и телец козирог

А някъде, много викат.И има агресия

|  |  |  
             |  |  | 

и телец - дева

заеби кучето ... зъл стопанин!

|  |  |  
             |  |  | 

Виж сега,ако толкова те интересува астрологичната страна на въпроса,вземи и отвори която и да е книга на тази тема и ще разбереш,че не е  важно само къде ти е слънцето по време на раждането(това определя зодията),но и местоположението на всяка една друга планета,асцендентът ,а също така и координатите на Черната луна(Лилит).Като се знаат  тези факти може да се направи и секс-хороскоп за двойка,а може и просто да се провери по таблици дали са съвместими.
 Не търси готови рецепти там,където ги няма!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: телец-  [re: TeOrEt] |  |  | Автор | ange (amoureuse) |  | Публикувано | 16.09.04 21:09 |  |  | 

хахахахахаха
 не съм съгласна!!!!!!!!

Аз сън телец. Бившето ми гадже е дева, а сегашното е водолей. Питай ме сега с кое е по-добре! С водолея, гласувам с две ръце.

Но съм забелязала, че със скорпионите се гледаме много страстно, но все така се случва, че секс със скорпион не съм правила. сигурно е време да опитам, та да мога после да ти кажа и за телец-скорпион

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: За зодиите...пак  [re: baj lvan] |  |  | Автор | winner (специалист) |  | Публикувано | 16.09.04 21:20 |  |  | 

Везни - Близнаци

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: телец-  [re: ange] |  |  | Автор | TeOrEt (бял мишок) |  | Публикувано | 16.09.04 21:45 |  |  | 

еми мерси за милото обобщение

аз съм дева

заеби кучето ... зъл стопанин!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: телец-
[re: TeOrEt] |  |  | Автор | ange (amoureuse) |  | Публикувано | 16.09.04 21:56 |  |  | 

Нищо лично,
 а и нали знаеш присъстващите правят изключение,
 аз споделям моя опит
   Надявам се да не си ти бившият ми приятел
   /шегичка/  

|  |  |  
             |  |  | 

рак и рак - понеже и двамата са шавливи и започва едно щипане.

Виж това със зодиите е малко формално. Зависи от опитна, хормоналното състояние на партньорите и най-вече културата им.

секса е такъв какъвто си го направиш.

Аз съм рак и да ти призная скорпионите трудно ги възприемам. Нещо "играта" не е игра....поне от три опита това знам за тази зодия.

Понеже съм мъж с бъдеще, харесвам жени с опит.....

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички) |   | 
 |