|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
ЖЕНИТЕ vs. ЯДЕНЕТО
|
|
| Автор |
TиM oT диM™ (Ghostface) |
| Публикувано | 16.09.04 09:35 |
|
|
Хаха :)
Кво да говорим по темата идея нямам, ама знам че жените много внимават какво ядат, щото си ебало мамата, че се лепяло разправят, ама не там където трябва(къде трябва нямам ник'фа идея), ама все на дупетата с прогресия към гъзовете им се ляпяло!
И внимавали, а всички обичат шоколад.......

feat. XuTpuTe Me4eTa
| |
|
|
|
Не всички обичат шоколад, аз обичам салами. И не на всички внимават какво ядат. Какво се лепяло, ремонт ли ще правиш?    
| |
|
Тема
|
Да ти приличам на човек, които прави ремонти
[re: somebody]
|
|
| Автор |
TиM oT диM™ (Ghostface) |
| Публикувано | 16.09.04 10:01 |
|
|
всякакви, ако не ти приличам, правя ремонти всекфи!
Значи обичаш шоколадов салам.....ебати, ако не вярваш и аз го обичам!

feat. XuTpuTe Me4eTa
| |
|
|
|
Abe, na mene na dupeto drugi ne6ta mi se lepqt
| |
|
|
|
Що бе, на дупето нека се лепи, само на краченцата и на коремчето да не отива, така е най-добре Аз шоколад си ям и хич не внимавам, явно щото мога да си го позволя 
Why is the measure of love...loss?
| |
|
|
|

feat. XuTpuTe Me4eTa
| |
|
|
|
Начи качва се една жена а автобус и както се очаква на грдския транспорт!
Ама била с яко дебел задник, и едни мъж я загледал и й казал: Госпожо имате огромен задник, не е за вярване. Тя се обърнал и фрас един шамар. Обаче мъжа бил джентълмен след малко й се извинил с думите. Вижте сега, това лошо няма, ама аз знам как циците ви да стана по големи. И тя заинтересова попитала как ? Той се усмихнал и казал: Ми Всека сутрин ще ги търкате с тоалетна хартия, а женатта стъписана, ама как така с тоалетна хартия.....и мъжа добавил, ми като гледам на задника ви действа!
feat. XuTpuTe Me4eTa
| |
|
|
|
Я разкажи един и за мъжки дебел задник, щото има и такива...  
Why is the measure of love...loss?
| |
|
|
|
хич не се въздържам, даже си угаждам майката природа е била благосклонна към мен и ме е надарила с бързо изгаряне и дупе колкото две мъжки шепи та си ям на воля и сладко и солено и тестено и квото-чревоугоднича един вид 
стичам се по кожата ти...
| |
|
|
|

feat. XuTpuTe Me4eTa
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|