|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Директно...
|
|
Автор |
shady_ (непознат
) |
Публикувано | 18.07.04 06:15 |
|
...питам!
Жени, плакали ли сте по-време на секс?
Мъже, вие какво си мислите, когато ви се случи да видите сълзи в очите на жената, с която правите секс в момента? Според вас, каква е причината?
| |
|
- когато получих оргазъм за пръв път при сношение. Пича първо се уплаши, после се усети.
| |
|
Не беше точно плач...гърлото ми се сви, няколко сълзи се стекоха по лицето ми, овладях надигащите се конвулсии...не ,не плачех...беше ми хубаво, МНОГО хубаво...мило...нежно...Самата аз се учудих на реакцията си, но идваше от дълбините и не и се противопоставих - оставих я да излезе на повърхността...насладих и се и сякаш нещата добиха по- голяма плътност и реалност
..Не знам дали успях да го обясня смислено... 
| |
Тема
|
мОже да си спОмня за ТаТи ...
[re: shady_]
|
|
Автор |
Дpъндьo (™) |
Публикувано | 18.07.04 10:36 |
|
... и да мъ сравнява с негО ... и да и е у главатъ,че пО добро от ТаТи нема   
| |
Тема
|
Re: Директно...
|
|
Автор |
bitter (пелин;) |
Публикувано | 18.07.04 12:27 |
|
Плакала съм...но предполагам, че не питаш за точно този плач...
Иначе за това, което питаш - почти ми се случи един път, сигурно е било от усещане за щастие, изживяването на момента докрай. 
| |
|
отговарям- да. Макар че, както вече някой обясни, то не беше точно плач, но сълзи в очите и хлипове- да.
Хайде, ще се въздържа да отговоря от името на мъжете, че ще е много несериозно.
| |
Тема
|
Na men mi se e slu4valo!
|
|
Автор |
GAlNER (GAIN is My Way!) |
Публикувано | 18.07.04 16:36 |
|
Slu4va se poniakoga, kogato jenata ima zverski silen orgazam ili mnojestven! Obiknoveno cialata i nervna sistema se raztarsva tolkova silno, 4e ne moje da poviarva, 4e i se e slu4ilo tolkova hubavo neto! Sledva pla4ene ot 6tastie!!! Luda rabota!
NO PAIN-NO GAIN!!!
| |
Тема
|
На мен не ми се е случвало
[re: GAlNER]
|
|
Автор |
amante (ненаситна) |
Публикувано | 18.07.04 16:54 |
|
наиситна не ми се е случвало чак пък да плача. При толкова силен оргазъм системата се рестартира поне при мен ...и след 5 мин съм като нова

Събличай ме с очи
| |
Тема
|
Bravo!
[re: amante]
|
|
Автор |
GAlNER (GAIN is My Way!) |
Публикувано | 18.07.04 17:05 |
|
Zdrava nervna s-ma i stabilno psihi4esko sastoianie! Pozdravlenia!
M/u drugoto spored men, pone ot tova koeto sam nabliudaval si vadia izvodite, 4e tozi efekt se slu4va kogato jenata e v niakava nestabilnost v dadenia moment! Primerno e v nikakav period na stres, depresia, nervnost, preumora ili drugo leko psihi4esko nerazpolojenie! T.e. v period v koito nai-malko o4akva da ia zalee takova blajenstvo...
NO PAIN-NO GAIN!!!
| |
|
Ааааа в такива периоди най-малко за секс мисля 

Събличай ме с очи
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|