Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:55 15.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Директно...нови  
Автор shady_ (непознат )
Публикувано18.07.04 06:15

...питам!

Жени, плакали ли сте по-време на секс?
Мъже, вие какво си мислите, когато ви се случи да видите сълзи в очите на жената, с която правите секс в момента? Според вас, каква е причината?

Тема Един пътнови [re: shady_]  
Автор Hecepuo3Ha_ (u_Pyca)
Публикувано18.07.04 09:22

- когато получих оргазъм за пръв път при сношение. Пича първо се уплаши, после се усети.

Тема Re: Директно...нови [re: shady_]  
Автор sensation (чувствителна)
Публикувано18.07.04 09:35

Не беше точно плач...гърлото ми се сви, няколко сълзи се стекоха по лицето ми, овладях надигащите се конвулсии...не ,не плачех...беше ми хубаво, МНОГО хубаво...мило...нежно...Самата аз се учудих на реакцията си, но идваше от дълбините и не и се противопоставих - оставих я да излезе на повърхността...насладих и се и сякаш нещата добиха по- голяма плътност и реалност
..Не знам дали успях да го обясня смислено...

Тема мОже да си спОмня за ТаТи ...нови [re: shady_]  
Автор Дpъндьo (™)
Публикувано18.07.04 10:36

... и да мъ сравнява с негО ... и да и е у главатъ,че пО добро от ТаТи нема

Тема Re: Директно... [re: shady_]  
Автор bitter (пелин;)
Публикувано18.07.04 12:27

Плакала съм...но предполагам, че не питаш за точно този плач...
Иначе за това, което питаш - почти ми се случи един път, сигурно е било от усещане за щастие, изживяването на момента докрай.

Тема Re: Директно...нови [re: shady_]  
Автор Идиoтчe ()
Публикувано18.07.04 12:41

отговарям- да. Макар че, както вече някой обясни, то не беше точно плач, но сълзи в очите и хлипове- да.
Хайде, ще се въздържа да отговоря от името на мъжете, че ще е много несериозно.

Тема Na men mi se e slu4valo!нови [re: shady_]  
Автор GAlNER (GAIN is My Way!)
Публикувано18.07.04 16:36

Slu4va se poniakoga, kogato jenata ima zverski silen orgazam ili mnojestven! Obiknoveno cialata i nervna sistema se raztarsva tolkova silno, 4e ne moje da poviarva, 4e i se e slu4ilo tolkova hubavo neto! Sledva pla4ene ot 6tastie!!! Luda rabota!

NO PAIN-NO GAIN!!!

Тема На мен не ми се е случвалонови [re: GAlNER]  
Автор amante (ненаситна)
Публикувано18.07.04 16:54

наиситна не ми се е случвало чак пък да плача. При толкова силен оргазъм системата се рестартира поне при мен...и след 5 мин съм като нова

Събличай ме с очи

Тема Bravo!нови [re: amante]  
Автор GAlNER (GAIN is My Way!)
Публикувано18.07.04 17:05

Zdrava nervna s-ma i stabilno psihi4esko sastoianie! Pozdravlenia!
M/u drugoto spored men, pone ot tova koeto sam nabliudaval si vadia izvodite, 4e tozi efekt se slu4va kogato jenata e v niakava nestabilnost v dadenia moment! Primerno e v nikakav period na stres, depresia, nervnost, preumora ili drugo leko psihi4esko nerazpolojenie! T.e. v period v koito nai-malko o4akva da ia zalee takova blajenstvo...

NO PAIN-NO GAIN!!!

Тема Re: Bravo!нови [re: GAlNER]  
Автор amante (ненаситна)
Публикувано18.07.04 17:09

Ааааа в такива периоди най-малко за секс мисля

Събличай ме с очи

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.