|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
Важно ли е да правим секс?
|
|
Автор |
DVD () |
Публикувано | 12.07.04 10:32 |
|
Снощи на "Сблъсък" единия от водещите упорито твърдеше че "сега е доста важно да правим много секс, докато преди не беше толкова важно"...
Вие какво мислите в тази връзка - важно ли е или не е? Защо? Ако не правим много секс - какво? ..... ? ..... ?
| |
Тема
|
Re: Важно ли е да правим секс?
[re: DVD]
|
|
Автор |
ГPO3HИK_1 (ГРОЗНИК) |
Публикувано | 12.07.04 10:34 |
|
От древността се прави секс и то много , но зависи от критерия кое е много  
| |
Тема
|
|
|
Автор |
toranaga (risk taker) |
Публикувано | 12.07.04 10:49 |
|
смешничко ми звучи това - точно като от водещ на сблъсък
не че не е важно да правим секс и то достатъчно (като качество и количество) секс, но формулировката на въпроса ме развеселява някак си - едва ли не, че обществото се е променило и за да сме "в крак" трябва да увеличим секса - глупости   
when there's a will, there's a way!
| |
Тема
|
Важно е по принцип, но защо
|
|
Автор |
razbiram (но още се уча) |
Публикувано | 12.07.04 10:50 |
|
пък много, а и какво е много? Това нали си е индивидуално и не е ли по-добре да е не много според другите, а по-скоро оптималното за теб самия? 
Луд е, който ми вярва, който не - МНОГО ПОВЕЧЕ! 
| |
|
какво значи: много за едни е едно за други друго,а важно, ами разбира се че е важно да се чувстваш желан и обичан,друг е въпроса че понякога се чалваме и правим глупости.
| |
Тема
|
Не знам дали е важно, ама не е лошо
|
|
Автор |
Идиoтчe () |
Публикувано | 12.07.04 11:05 |
|
Може да е имал предвид, че сексът лекува стреса. И понеже стресът си е съвременно явление, тъй като не можем по обективни причини да го лекуваме с почивки сред природата и т.н., налага се да го лекуваме с повече секс. Обичам аз такива лечения!
А като не правим секс, може да почнем като американците да се стреляме по магазините.
И освен това без секс не можем да спасим тропическите гори. 
| |
Тема
|
|
|
Автор |
baj lvan (Scorpion) |
Публикувано | 12.07.04 11:10 |
|
Веднага опонирам с реципрочен въпрос:
Важно ли е да не правим секс?
Някои се дърпат, други отказват, трети не знаят какво искат.
Важно ли е да не правим секс?
АЗ МИСЛЯ ТАКА. А ТИ?
| |
Тема
|
Re: Не знам дали е важно, ама не е лошо
[re: Идиoтчe]
|
|
Автор |
ГPO3HИK_1 (ГРОЗНИК) |
Публикувано | 12.07.04 11:14 |
|
Това за стреса ми хареса, ами вече, като не се прибера в къщи, то съм си бил на доктор  
| |
|
трябва трябва щото имаме отрицателен прираст и малцинства дето нарастват стремглаво  
| |
Тема
|
Отговарям на всички до тук.
|
|
Автор |
DVD () |
Публикувано | 12.07.04 11:16 |
|
Физическата потребност от секс няма логика да се е променила с течение на времето - променят се разни социални, морални и други норми... Въпроса в такъв случай се превръща в: служи ли секса за нещо друго освен за задоволяване на физическите нужди на организма ни?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|