Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:17 07.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема Анален секс със жени, за, против и защо  
Автор DOM(star mrasnik) (непознат )
Публикувано15.05.04 00:59

На мен аналния секс със жена ми се харесва повече от другите, по бързо постигам оргазъма, и той е много по интензивен, и затова го предпочитам пред дугите видове...И за мой късмет ( и защото члена не ми е дебел ) повечето от приятелките се съгласявяха за това.

Винаги си мислех, че причината, 4е ми се харесва повече, е чисто технична -
дупката е по тясна, триенето е по силно, и т.н.

Преди година последната ми приятелка (докторант по психология) ми обясни, че това ми се харесва толкова, защото така аз подсъзнателно съм унизявал, засягал своята партньорка. Това ме изненада, защото аз съм много далече от типичния мачоистки мъжкар, аз съм спокоен и толерантен тип, и точно силните и доминантните жени ме привличат.

Като я попитах, тя защо се е съгласила да бъде унизена така, отговори ми, че за да ми достави това подсъзнателно удоволствие, тя е била готова за такъв компромис. Аз останах...като гръмнат!!!

Бърза анкета между бившите ми приятелки ( с почти всички съм в много добри отношения) получи подобни отговори...

Това относно мене, а относно вас...? Дали мъжете са се замисляли защо толкова им се харесва това...А жените биха ли споделили те защо се съгласяват на това...?

D.O.M. ( стар мръсник )

Като я попитах за

Тема Re: Анален секс със жени, за, против и защо [re: DOM(star mrasnik)]  
Автор Stranger in the night (това съм аз!)
Публикувано15.05.04 02:00

" Това ме изненада, защото аз съм много далече от типичния мачоистки мъжкар, аз съм спокоен и толерантен тип, и точно силните и доминантните жени ме привличат. "

vzemi se zamisli dali da ne smeni6 kluba s "gejove" ili kakto se kazva

ВСИЧКИ СПОМЕНИ СТАВАТ ХУБАВИ С ВРЕМЕТО

Автор Smartass(a dirty old man) (novobranez)
Публикувано15.05.04 05:02

Имал си късмет, че тя ти е приятелка, хората плащат по $150 на час на психоаналитици за да разговарят със специалисти такива неща!!!

Ама като си помисля аз колко зор виждам да навия някоя дама за анален секс,
май $150 не е толкова скъпо...все пак момичето е с трето висше образование

Smartass

Тема При мене [re: DOM(star mrasnik)]  
Автор Hecepuo3Ha_ (u_Pyca)
Публикувано15.05.04 06:49

нещата стоят по-различно. Аналния секс е също толкова важен колкото оралния и стандартния. Но с гаджето предпочитаме аналния когато нямаме много време за секс по принцип - заради по-удобното празнене най-вече.

Тема Re: При мене [re: Hecepuo3Ha_]  
Автор Smile (мълчалива)
Публикувано15.05.04 08:36

Правите анален когато нямате много време?

Автор Grace (sex-addicted)
Публикувано15.05.04 10:56

На теб ти харесва по две причини - първата наистина е техническа, по-трудното проникване и триенето, но втората е в мисленето ти, дори и на подсъзнателно ниво. Само мисълта да направиш нещо забранено и да го направиш там, където не е редно, е достатъчно възбуждаща. И от друга страна, да го направиш с партньорка, която е доминираща, т.е. да я подчиниш в някакъв смисъл води до още по-голяма възбуда. Така че, там търси причините за твоето влечение към аналния секс.

А защо жените се навиват? Пак по две причини - повечето го правят заради партньора, за да му доставят този тип "забранено удоволствие", напълно осъзнавайки неговите мотиви.
Но има и такива жени, на които им доставя удоволствие -дали заради анатомични особености на половите органи или заради мисълта, че правят с тях нещо насила. Да не пропусна и заради умението на някои много специални мъже (познавам само един такъв), които са готови да пожертват голяма част от времето си в леглото, за да предразположат партньорката си и тя наистина да пожелае този вид секс, толкова, колкото и той го желае

Не робувам на предразсъдъци.

Тема На последното [re: Grace]  
Автор Smile (мълчалива)
Публикувано15.05.04 11:12

изречение кимам много утвърдително.

Тема На мен ми харесва защото е различно! [re: DOM(star mrasnik)]  
Автор TиM oT диM™ (Ghostface)
Публикувано15.05.04 11:27

И не го практикува винаги, за да се запази интереса ми към нечий сладко дупе, но не е подсъзнателно да унижа жената. Ако искам да я унижа, няма да спя с нея просто, а ще направя всичко за да я побъркам, да откачи за секс, или пък с думи!А има и един момент, ако едно момиче е много нежно, изглежда миличка, някакси вътрешно ми е кофти да поискам в дупето й, но ако тя сама прояви инициатива, не отказвам, но сам никога!

Изненадай себе си

Автор bet on death (лидер)
Публикувано15.05.04 15:34

Аз желая да правя анален секс с жената, ако е така да се каже по груба,по възрастна от мен,ако има повече килограми от нормалното и дупето и е обемно,ако не е много красива и т.н
Не пожелавам анално хубавите жени,които са слабички,красиви,нежни ..миловидни...
Сега ако може накой да ми обясни,това на ква подсазнателна основа е...

All rights reserved

Тема Re: Анален секс със жени, за, против и защо [re: Grace]  
Автор Sag (sinner)
Публикувано15.05.04 16:44

Съгласен съм с нещата които пишеш. Трябва да поясня, че съм пристрастен към този вид секс и за това съм мислил по въпроса.
И да ти обърна внимание към факта, че аз съм втория такъв мъж които (още не) познаваш.

it's not a matter of you vs. me

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.